PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه در جوکر

rezah
June 4th, 2018, 20:19
سلام
من قبلا از یه جا نمایندگی ثبت دامنه جوکر داشتم بعد بخاطر اینکه هی قیمت ارز کم زیاد شد دیگه نمایندگی ارائه نداد منم رفتم از یه جا دیگه مجدد نمایندگی جوکر رو گرفتم خوب جفتشونم با ماژول domain reseller هستن و الان من روی هر دو نمایندگی دامنه فعال دارم
حالا میخوام دامنهای پنل قبلی رو به پنل جدید منتقل کنم که دامنهای قبلی هم امکان مدیریتشون رو کاربرا داشته باشن امکان انتقال جوکر به جوکر هست و ایا مثل ریسلو که انتقالش رایگان بود اینم رایگانه؟
چون بعضی دامنها تا 4-5 سال دیگه اعتبار دارن و مسلما کاربر هزینه برای تمدید دامنه پرداخت نخواهد کرد

mizban97
June 4th, 2018, 20:21
سلام
من قبلا از یه جا نمایندگی ثبت دامنه جوکر داشتم بعد بخاطر اینکه هی قیمت ارز کم زیاد شد دیگه نمایندگی ارائه نداد منم رفتم از یه جا دیگه مجدد نمایندگی جوکر رو گرفتم خوب جفتشونم با ماژول domain reseller هستن و الان من روی هر دو نمایندگی دامنه فعال دارم
حالا میخوام دامنهای پنل قبلی رو به پنل جدید منتقل کنم که دامنهای قبلی هم امکان مدیریتشون رو کاربرا داشته باشن امکان انتقال جوکر به جوکر هست و ایا مثل ریسلو که انتقالش رایگان بود اینم رایگانه؟
چون بعضی دامنها تا 4-5 سال دیگه اعتبار دارن و مسلما کاربر هزینه برای تمدید دامنه پرداخت نخواهد کرد

سلام
انتقال رایگان هست .
ولی برای انتقال باید هزینه تمدید یکسال دامنه رو پرداخت کنید .
تا زمانی که هزینه تمدید پرداخت نکنید هیچ ریجستراری شما رو منتقل نخواهد کرد .

rezah
June 4th, 2018, 23:31
سلام
انتقال رایگان هست .
ولی برای انتقال باید هزینه تمدید یکسال دامنه رو پرداخت کنید .
تا زمانی که هزینه تمدید پرداخت نکنید هیچ ریجستراری شما رو منتقل نخواهد کرد .

از ریسلو به ریسلو رایگان بود تا جای که میدونم
اینم از جوکر به جوکر هست خو
باید رایگان باشه؟

mizban97
June 5th, 2018, 16:08
از ریسلو به ریسلو رایگان بود تا جای که میدونم
اینم از جوکر به جوکر هست خو
باید رایگان باشه؟

این انتقال داخلی محسوب میشه .
و بین کاربری منتقل میشه .
بله باهاشون صحبت کنید ببینید دقیقا روال کار به چه صورت هست .

rezah
June 5th, 2018, 19:11
این انتقال داخلی محسوب میشه .
و بین کاربری منتقل میشه .
بله باهاشون صحبت کنید ببینید دقیقا روال کار به چه صورت هست .

خب منم این تاپتیک رو برا همین کاار زدم!