PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوگل وبسایت های فیل شده در ایران رو جریمه میکنه ؟!

mohsenbox
June 4th, 2018, 16:58
از روز 6 خرداد وبلاگم در بعضی از سرویس دهنده های اینترنتی فیل شد ، هر چی جلوتر اومدم رتبه ی وبلاگم کاهش پیدا کرد ، خب تا اینجا اتفاق غیر عادی رخ نداده . اما در گوگل وبمستر با مشکلات زیر مواجه شدم :
مثلا نقشه ثبت نمیشه ، فایل robots.txt هم همین طور .
در بخش Fetch as Google هم هیج آدرسی ایندکس نمیشه
حدس بزنید در بخش URL Errors از قسمت Crawl Errors چند خطای 403 ثبت شده ؟! 22000 خطا
دقت کنید که 404 نه ، 403 که مربوط به عدم دسترسی به مطالب هستش .
در حالی که در همین قسمت DNS و Server connectivity - Robots.txt fetch همگی تیک سبز خورده و ظاهرا مشکلی نیست !
چه خبره نمی دونم !
آیا گوگل برای دسترسی به مطالب از قانون فی ایران پیروی می کنه ؟! یا نه ، سرویس دهنده وبلاگ دسترسی گوگل رو محدود کرده ؟!
وبلاگم که تا همین 10 - 15 روز قبل نزدیک به 16 هزار ورودی گوگل داشت الان رسیده به حضور 1000 ورودی !

sazsaz
June 4th, 2018, 17:23
می شه آدرس اون وبلاگتون را بدید بنده چک کنم ؟

mohsenbox
June 4th, 2018, 17:36
سلام
http://khbartar.blog.ir
این آدرس در بعضی از سرویس دهنده ها *****ه ، در بعضی هم نیست ! اینم خودش یه سوال بزرگ دیگه است !

sazsaz
June 4th, 2018, 17:40
آره فیل تره

deltamusic
June 4th, 2018, 18:12
مخابرات تهران بازه

my-host.site
June 4th, 2018, 18:29
جالبه برای پروکسی آلمان *****ه ولی برای مخابرات تبریز بازه :106:

Majiiid
June 4th, 2018, 18:46
بطور طبیعی قطعا *****ینگ تاثیر گذار هست وقتی بازدید طی چند روز بشدت افت میکنه خب گوگل هم اینو میفهمه که مشکلی پیش اومده که تا این حد افت بازدید داشته و همین مورد باعث افت شدید رتبه سایت بصورت مقطعی میشه که اگر مشکل رو رفع کنید کم کم به حالت عادی برمیگرده، من که نگاه کردم ***** نبود اگر مشکل *****ینگ به این صورتی که گفتین هست مناسبترین راه حل تا رفع مشکل *****ینگ اینه که سایت رو به سرور ایران منتقل کنید
ولی به نظر بنده مشکل تنها *****ینگ نیست با توجه به مواردی ک گفتین امکانش هست که مشکلی برای ارتباط گوگل با وبلاگ شما وجود داره چون *****ینگ که مانع دسترسی ربات های گوگل نمیشه شاید مشکلی هم جای دیگه باشه!

sadecohost
June 4th, 2018, 18:55
به دنیای عجیب و غریب شیلترینگ ایران خوش آمدید!

ایپی سرور وبلاگ شما: 91.98.29.219, میزبانی شده در *پارس آنلاین تهران*

وبسایتتون شیلتر شده. سرورتون داخلی هست. به این معنا که برای *تمامی آیپی های خارجی* از دسترس خارج خواهد بود (منجمله گوگل) اما, برای بعضی اوپراتور های داخلی که روتینگ خاصی رو استفاده میکنن, لود خواهد شد !!

این است دلیل مشکل شما!

موفق باشید

karwan125
June 4th, 2018, 20:44
در ادامه حرف دوست مون :
https://www.host-tracker.com/InstantCheck/3/7e8095ec-1168-e811-87c3-0003ff73517a

شما که وبلاگ تون در سایت ساماندهی ثبت شده ، ببینید چه تاپیک هایی رو مورد دار معرفی کردن اونا رو حذف کنید و درخواست رفع فـ ـیلتر بدید ..

Amlaaki
June 4th, 2018, 21:05
با توجه به اینکه سرورتون ایرانه : برای برخی سرویس دهنده های داخلی که کش dns دارن هنوز میتونن استفاده کنن از وببگاهتون .

سایتای خارجی نمیتونن کلا استفاده کنن از سایتتون روی این ای پی .

+ سرور های داخلی رو بر اساس ای پی بلاک نیمکنند برای داخل کشور و فقط برای host مورد نظره .

AlienX
June 5th, 2018, 00:20
سلام، دوستان به جای اینکه بشینید از شیلتر میلتر صحبت کنید یک راه حل پیش پای دوستمون قرار بدید، اونو که خودشم میدونه شیلتر میلتره، بهترین راه حل اینکه که سریع یک cdn روی وبلاگت ست کنی و آی پی رو تغییر بدی تا گوگل بتونه بهش دسترسی داشته باشه تا زمانی که مشکل شیلترت حل بشه، وسلام

BazPardakht.Com
June 5th, 2018, 05:00
از روز 6 خرداد وبلاگم در بعضی از سرویس دهنده های اینترنتی فیل شد ، هر چی جلوتر اومدم رتبه ی وبلاگم کاهش پیدا کرد ، خب تا اینجا اتفاق غیر عادی رخ نداده . اما در گوگل وبمستر با مشکلات زیر مواجه شدم :
مثلا نقشه ثبت نمیشه ، فایل robots.txt هم همین طور .
در بخش Fetch as Google هم هیج آدرسی ایندکس نمیشه
حدس بزنید در بخش URL Errors از قسمت Crawl Errors چند خطای 403 ثبت شده ؟! 22000 خطا
دقت کنید که 404 نه ، 403 که مربوط به عدم دسترسی به مطالب هستش .
در حالی که در همین قسمت DNS و Server connectivity - Robots.txt fetch همگی تیک سبز خورده و ظاهرا مشکلی نیست !
چه خبره نمی دونم !
آیا گوگل برای دسترسی به مطالب از قانون فی ایران پیروی می کنه ؟! یا نه ، سرویس دهنده وبلاگ دسترسی گوگل رو محدود کرده ؟!
وبلاگم که تا همین 10 - 15 روز قبل نزدیک به 16 هزار ورودی گوگل داشت الان رسیده به حضور 1000 ورودی !

چیزی که بنده حدس میزنم و اولین چیزی که دیدم سایتتون رو با چیلتر شکن باز کردم و در اصل صفحه کلا وجود نداشت و ارور خاصی هم نمی داد انگار چنین صفحه ای وجود نداره
فکر می کنم سرویس دهنده وبلاگ شما تحت شرایطی دسترسی آی پی های خارج از ایران رو بسته و همین باعث شده گوگل با مشکل روبه رو بشه و در ضمن شما از 6 خرداد چیلتر شدید و الان 15 خرداد هست
یعنی چیزی حدود 9 روز
اگر هم تلاش به بازگشت بکنید فکر نمی کنم دیگه 16000 ورودی گذشته رو برگردونید
در هر صورت نباید چنین ریسکی میکردید که از اول روی سرویس های رایگان وبلاگدهی میرفتید

- - - Updated - - -

دلیلش هم مشخص شد چه اتفاقی افتاده
وبلاگ رو که باز می کنم با صفحه آی فریم مواجه می شم که سورس آی فریم رو گرفتم دقیقا سورس پایین هست که آی پی چیلترینگ هست و این آی پی چون در بستر اینترانت هست و خارج از ایران قابل مشاهده نیست

<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256"><title>FR1(2)</title></head><body><iframe src="http://10.10.34.35:80" style="width: 100%; height: 100%" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" vspace="0" hspace="0"></iframe></body></html>

- - - Updated - - -

سلام، دوستان به جای اینکه بشینید از شیلتر میلتر صحبت کنید یک راه حل پیش پای دوستمون قرار بدید، اونو که خودشم میدونه شیلتر میلتره، بهترین راه حل اینکه که سریع یک cdn روی وبلاگت ست کنی و آی پی رو تغییر بدی تا گوگل بتونه بهش دسترسی داشته باشه تا زمانی که مشکل شیلترت حل بشه، وسلام

دوست عزیز
چیزی که شما میگید درست
ولی وبلاگ ایشون رایگانه و دسترسی به هیچ چیزی نداره
حتی زمانی که به چیتلر شدن می کشه
سرویس دهنده به اجبار دسترسی کاربر رو به پنلشون می بنده
ایشون از سرویس رایگان استفاده کرده و هاست و اطلاعات به هیچ عنوان دست خودشون نیست

- - - Updated - - -

سلام
http://khbartar.blog.ir
این آدرس در بعضی از سرویس دهنده ها *****ه ، در بعضی هم نیست ! اینم خودش یه سوال بزرگ دیگه است !

راستی شما چرا اینقدر توی وبلاگتون در رابطه با مسائل ج ن س ی گذاشتید؟
مگه نمی دونید سایت های عادی نمی تونن چنین چیزی داشته باشن
حتی سایت های پزشکی که ثبت شده هم هستن بازم با مشکل روبه رو هستن

mohsenbox
June 5th, 2018, 13:25
سلام
آدرس اصلی رو معرفی کردند ، در حالی که قبلا موردی تذکر می دادند

- - - Updated - - -

موضوع وبلاگ مسائل قبل و بعد از ازدواج هستش . این وبلاگ از سال 93 فعال بود ، با وجود همین مطالب ، به عنوان وبسایت مفید در صفحه ی فیل در بخش سبک زندگی ثبت شده
حدس می زنم به خاطر کلمات کلیدی وبلاگ باشه و به صورت هوشمند ***** شده .
رفع فیل چقدر طول میکشه معمولا ؟
6 خرداد درخواست دادم .