PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .com بدون DMCA

moien007
June 3rd, 2018, 16:31
سلام

مدتی هست درگیر امنه دات کام شدم. اولین دامنه ای که خریدم ای ار بود, خلوت و تمیز ولی مثل اینکه دامنه دات کام خیلی کجه. با تحقیقاتی انجام دادم متوجه شدم از هر جایی نمیشه دامنه خرید چون ممکنه دامنه رو ب***ن یا اگه کپی رایت رو رعایت نکنی سایت رو جمش کنن.

سایت من که قرار یه دانلود سنتر بازی باشه می دونم که DMCA گیر میده. با whois رفتم امار دامنه skidrowreloaded.com در اوردم دیدم که از رجیسترار name.com استفاده می کنن. از اونجایی که نیاز به شماره خارج و ... هست می خواستم بدونم ایا کسی یا وبسایت ایرانی هست که دامنه دات کام بدون مشکل بده ؟ چه بهتر نمایندگی name.com باشه

1eng.ir
June 3rd, 2018, 16:36
فرقی نمیکنه Registrar شما کجا باشه، شکایت بیاد روی دامین مجبور هستند طبق قوانین Registry با شما برخورد کنند.

+ Name.com نمایندگی ارائه نمیده. هر کس میتونه مستقیم دامین ثبت کنه.

ColdWorld
June 3rd, 2018, 16:39
به دامین کار ندارن زیاد شما باید اول 1 صفحه dmca درست کنی و توش ذکر کنی روی سررو سایت میزبانیت چیزی نمیزاری که خلاف کپی رایت باشه و فقط لینک به سایتهای دانلود کننده میدی
1 دامین معمولی میگیری و سرور دانلودت رو بهش وصل میکنی (با دامین سایت خودت یکی نباشه)
معمولا به هاست و میزبانی ابیوز ارسال میکنن قبل از اون به خودشما ایمیل میدن که فلان مطلب رو حذف کن، 2 روز دیگه نکردی ایمیل رو میفرستن به میزبانت بعدش اگر هاست شما وارز باشه کاری نمیکنن.
بهتره 2 تا دامین داشته باشید، 1 دامین اصلی برای سایت 1 دامین هم برای سرور دانلود، دامینهای دات کام اکثرا زیر مجموعه ی icann هستن و با فشار اوردن ایکان شمارو به کاری که بخوان مجبور میکنن خیلی کم پیش میاد این مورد.

دامنه 100 درصد امن میخوایی که هیچ مشکلی نباشه باید از کشورایی تهیه بشه که زیر نظر ایکان نیستن.

مثلا دامین های CR, SE, TO خیلی از این دامینها اصلا تابع قوانین امریکا نیستن.

moien007
June 3rd, 2018, 17:23
فرقی نمیکنه Registrar شما کجا باشه، شکایت بیاد روی دامین مجبور هستند طبق قوانین Registry با شما برخورد کنند.

+ Name.com نمایندگی ارائه نمیده. هر کس میتونه مستقیم دامین ثبت کنه.

ممنون بابت پاسخ ولی اگر حرف شما درسته پس چطوری wikileaks.com بسته نشده ؟ البته وبسایت من فقط مربوط به بازی هست

ColdWorld
June 3rd, 2018, 17:34
عزیز اونجا ایران نیست که هر کی هرکی باشه و قانونی در کار نباشه. اون سایت از نظر من قوانینی رو نقض نکرده که بخواد دامینش رو بگیرن دامین مالکیت حقوقیه کسی هم حق نداره بدون حکم دادگاه صالحه از شما بگیره. همونطور که گفتم زیاد به دامین گیر نیستن شما به غیر عکس و نوشته چیزی نباید روی دامینت هاست باشه که به دامینت گیر بدن! مثل میگم ادرس فایلات نباید اینطوری باشه
آدرس سایت شما مثلا: site.com
آدرس سرور دانلود شما: s1.site.com
اگر مثل بالا باشه قطعا دامین شما به خطر میوفته دیر یا زود. 1 دامین جدا بگیر شما هرچی هم بلا باشه سر اون میاد که مهم نیست یکی دیگیه میگیری و سریع جایگزین میکنی

tabanpay
June 3rd, 2018, 20:12
مگه میخواهید پول شویی کنید نگران هستید به این راحنی به دامنه شما کاری ندارند

k-h
June 4th, 2018, 09:39
درود
برای دامنه شکایت بیاد رجیسترار موضف هست پیگیری کنه
اما این موارد خیلی کمه و مشکلی پیش نمیاد
از این سایت خواستید میتونیم خرید کنیم براتون با پنل شرکت خودمون
این سایت نمایندگی نمیده

اگر هم خواستید میتونیم خودمون هم ثبت کنیم براتون
هزینه ثبت الان 58 هزار تومان هست
https://www.kakohost.com/support/cart.php?a=add&domain=register

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (https://www.kakohost.com/support/submitticket.php)

تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com

------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره

moien007
June 4th, 2018, 10:23
عزیز اونجا ایران نیست که هر کی هرکی باشه و قانونی در کار نباشه. اون سایت از نظر من قوانینی رو نقض نکرده که بخواد دامینش رو بگیرن دامین مالکیت حقوقیه کسی هم حق نداره بدون حکم دادگاه صالحه از شما بگیره. همونطور که گفتم زیاد به دامین گیر نیستن شما به غیر عکس و نوشته چیزی نباید روی دامینت هاست باشه که به دامینت گیر بدن! مثل میگم ادرس فایلات نباید اینطوری باشه
آدرس سایت شما مثلا: site.com
آدرس سرور دانلود شما: s1.site.com
اگر مثل بالا باشه قطعا دامین شما به خطر میوفته دیر یا زود. 1 دامین جدا بگیر شما هرچی هم بلا باشه سر اون میاد که مهم نیست یکی دیگیه میگیری و سریع جایگزین میکنی

خیلی ممنون. توجیه شدم.