ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره انتقال سایت از هاست به دایرکت ادمین سرور مجازی

mojtaba7554
June 1st, 2018, 01:37
سلام دوستان وقت بخیر
من یه سرور مجازی تهیه کردم با پنل دایرکت ادمین الان چجوری باید سایتمو انتقال بدم به سرور مجازی؟
سایت الان بر روی هاست با پنل دایرکت ادمین است.
درحالیکه پنل دایرکت ادمین سرور مجازی خیلی با اون چیزی که من داشتم فرق داره

OmizbanCo
June 1st, 2018, 01:41
درود
تلگرام در ارتباط باشید راهنماییتون کنم بزرگوار
تلگرام در امضا

iraniam2000
June 1st, 2018, 01:51
سلام دوستان وقت بخیر
من یه سرور مجازی تهیه کردم با پنل دایرکت ادمین الان چجوری باید سایتمو انتقال بدم به سرور مجازی؟
سایت الان بر روی هاست با پنل دایرکت ادمین است.
درحالیکه پنل دایرکت ادمین سرور مجازی خیلی با اون چیزی که من داشتم فرق داره

سلام
بالا گوشه سمت راست گزینه User Level را انتخاب کنید مثل محیط هاستی که داشتید میشه ، الان به عنوان آدمین وارد شدید و در پنل آدمین هستید
ضمنا باید Packages درست کنید

mojtaba7554
June 1st, 2018, 02:07
زدم ولی چیزی نیست تنها domain administration نوشته.

Packages رو باید چجوری درست کنم؟

djdj99
June 1st, 2018, 02:12
سلام
از هاستتون بکاپ بگیرید و در سرور مجازی تو دایرکت ادمین از قسمت Admin Backup/Transfer انتقال دهید.

mojtaba7554
June 1st, 2018, 09:22
سلام
بالا گوشه سمت راست گزینه User Level را انتخاب کنید مثل محیط هاستی که داشتید میشه ، الان به عنوان آدمین وارد شدید و در پنل آدمین هستید
ضمنا باید Packages درست کنید
الان با استفاده از User Level پنل شبیه پنل قبل شده.نیاز هست باز یک Packages درست کنم؟
دوستان هنوز انتقال ندادم کسی هست جهت راهنمایی کامل؟

blueserver
June 1st, 2018, 10:24
الان با استفاده از User Level پنل شبیه پنل قبل شده.نیاز هست باز یک Packages درست کنم؟
دوستان هنوز انتقال ندادم کسی هست جهت راهنمایی کامل؟

سلام بر شما ، برای ساخت هاست جدید باید پکیج ساخت ، نیاز به انجام اینکار نیست.
همونطور که دوستان فرمودن ، از سایتتون backup تهیه کنین بکاپ با فرمت tar.gz گرفته میشه بعد منتقل کنین به سرور مجازیتون و از پنل ادمین ، restore کنین

mojtaba7554
June 1st, 2018, 10:31
سلام بر شما ، برای ساخت هاست جدید باید پکیج ساخت ، نیاز به انجام اینکار نیست.
همونطور که دوستان فرمودن ، از سایتتون backup تهیه کنین بکاپ با فرمت tar.gz گرفته میشه بعد منتقل کنین به سرور مجازیتون و از پنل ادمین ، restore کنین
مشکل من الان همون منتقل کردن از پنل ادمین هست که نمیدونم.
وقتی فوق بک اپ
restore بشه نیاز هست باز به ساخت دیتابیس جدید یا همون قبلی خودش جایگزین میشه توی سرور مجازی جدید؟

blueserver
June 1st, 2018, 10:34
مشکل من الان همون منتقل کردن از پنل ادمین هست که نمیدونم.
وقتی فوق بک اپ
restore بشه نیاز هست باز به ساخت دیتابیس جدید یا همون قبلی خودش جایگزین میشه توی سرور مجازی جدید؟

همه چیز عینا منتقل میشه ، نیاز به ساخت دیتابیس جدید نیست.
برای منتقل کردن هم یا باید روی سیستم خودتون دانلود و در سرور جدید آپلود کنین ، یا از دستورات لینوکس روی سرور جدید بکاپ رو دانلود کنین ، یا با ftp که هنگام بکاپ گرفتن داره به سرور جدید منتقل کنین.

mojtaba7554
June 1st, 2018, 19:01
دوستان فایل بک آپ رو هاستینگ ریستور کردن الان اومده داخل admin_backups
باید چکار کنم تا فایل ها به داخل public_html برن و دیتابیس هم ریستور بشه که و بعد دی ان اس ها رو ست کنم.