با سلام و عرض ادب خدمت کاربران عزیز انجمن
بعد از فروش فوق العاده سرور مجازی در تاپیک قبلی ما به آدرس زیر :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189800
اقدام به ارائه یک تخفیف جدید همراه با سرورهای جدید کردیم ، که مجدد در یک تاپیک جدید نیز درخدمت شما عزیزان باشیم.
تاپیک قبلی به دلیل بالا رفتن تعداد پست ها و صفحات و همچنین قدیمی شدن توسط مدیر عزیز بسته شد.
و طبق دستور تاپیک جدید ایجاد شد.
http://lasterloc.com//dl/hetader_lasterloc.png
فروش ویژه سرور مجازی خارج از کشور با 20 درصد تخفیف دائمی :
مشاهده پلن ها :
https://lasterloc.com/dl/vps-anjoman.jpg
برای سفارش پلن VHw-1 کلیک کنید. (https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/)
برای سفارش پلن VHw-2 کلیک کنید. (https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/)
برای سفارش پلن VHw-3 کلیک کنید. (https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/)
برای سفارش پلن VHw-4 کلیک کنید. (https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/)
برای سفارش پلن VHw-5 کلیک کنید.
(https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC/)
تخفیف بصورت دائمی میباشد و در سایر ماه ها نیز میتوانید با این نرخ سرویس خود را تمدید کنید !!!
تست سرعت دانلود سرور ها :
https://lasterloc.com/dl/c95m_test_speed.png
مدیریت سرویس خود بصورت کامل از طریق کاربری سایت :
http://lasterloc.com/dl/1111.png
این پنل به شما امکان مدیریت کامل سرور را به شما خواهد شد و آپتایم ، رم و سی پیو و هارد مصرفی خود را نیز میتوانید بصورت لحظه ای مشاهده کنید.
این پنل دارای مدیریت از راه دور سرویس نیز میباشد.
نکات تکمیلی در مورد سرویس :
- نصب و کانفیگ سرور در تمامی پلن ها رایگان میباشد
- لسترلوک دارای سابقه فعالیت از سال 2008 میباشد و دارای تمامی مجوز های لازم از جمله نماد اعتماد دو ستاره میباشد
- نصب و کانفیگ کنترل پنل های دایرکت ادمین - سی پنل در صورت تهیه لایسنس کاملا رایگان میباشد
- تحویل سرویس بین 1 الی 24 ساعت میباشد
- این تخفیف دائمی میباشد
- تعداد فروش سرویس مخصوصا در پلن های اول و دوم بسیار محدود میباشد ( پلن اول اتمام موجودی )
- این سرویس دارای گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز میباشد
- سابقه کاری ما در انجمن کاملا مشخص میباشد و میتوانید مشاهده کنید.
- فروش پایان کار ما نیست و ما تا آخرین لحظه پشتیبان شما خواهیم بود
- ایدی تلگرام : @lasterloc (https://t.me/lasterloc)
اطلاعات تماس با ما :
شماره تماس ثابت : 06142327071
فکس : 06142327073
پاسخگویی تلفنی صبح ساعت 9:30 الی 6 بعد از ظهر
شماره تماس همراه همکاران بخش فروش و پشتیبانی :
جناب پرستار بخش فروش : 09372022083
جناب غفاری بخش پشتیبانی : 09032088417
پاسخگویی بصورت 24 ساعته توسط همکاران
امیدواریم در این فروش نیز ، رضایت تمامی مشتریان عزیز را جلب کنیم.
mohseen
May 31st, 2018, 22:44
سلام
مشخصات سرور چی هست؟
یه سرور رم 2 آلمان میخواستم
meysam021
May 31st, 2018, 22:58
سلام
مشخصات سرور چی هست؟
یه سرور رم 2 آلمان میخواستم
سلام ، بستگی به پنل انتخابی شما داره
رم همه سرورها DDR4 هستش
سی پیو های : core i7 7700 و Intel® Xeon® E3-1275 v5 و core i 7 4770 و 950 هم موجود هستش برای مصرف های پایین.
هارد SSD و SATA و NVMe هر 3 نوع موجوده
بستگی به انتخاب کاربر داره. که چه سرویسی نیاز داشته باشید طبق پلن خریداری شده منابع ارائه میشه.
Dark_World
June 1st, 2018, 17:04
درود
پلن 1 بکل تمام شد؟
برای میکروتیک خوب بودش :-s
meysam021
June 1st, 2018, 17:10
درود
پلن 1 بکل تمام شد؟
برای میکروتیک خوب بودش :-s
سلام روز بخیر
موجوده ولی بدون تخفیف با قیمت 15 هزارتومان
قیمت با تخفیف ارائه نمیکنیم ، چون خیلی پایین میشه قیمت سرور
tohidda
June 1st, 2018, 17:17
سلام برای سایت معمولی بنظرتون هاست اشتراکی بخرم یا سرور مجازی بعد روش سی پنل نصب کنم؟
meysam021
June 1st, 2018, 17:54
سلام برای سایت معمولی بنظرتون هاست اشتراکی بخرم یا سرور مجازی بعد روش سی پنل نصب کنم؟
سلام
اگر هزینه براتون مهم نیستش ، و یک سرویس با آی پی اختصاصی نیاز دارید خوب سرور مجازی
ولی اگر قصد دارید بصورت معمولی کار کنید هاست اشتراکی ، البته ، هاست اشتراکی هم راحت تا حد خیلی زیادی میتونه کمکتون کنه و پیشرفت داشته باشید.
در اصلا میتونم خدمتتون عرض کنم تفاوت چندانی برروی سرور مجازی و هاست اشتراکی نیست برای 1 ساعت.
درکل من باشم هاست اشتراکی تهیه میکنم.
meysam021
June 3rd, 2018, 20:12
سلام
پلن 1 موجوده؟
باسلام و عرض ادب
متاسفانه پلن 1 با تخفیف موجود نمیباشد
از پلن های بالاتر استفاده کنید
باتشکر از شما
php?>
June 6th, 2018, 19:47
سلام خودمت شما دوست گرامی
متاسفانه خرید های نام موفق زیادی داشتم کیفیت هایی کی که روز اول خوب بود ( هنگام تست ) ولی بعد از خرید کیفیت ها پایین میومد
آیا شما ضمانت پایداری کیفیت و سرعت رو میدید ؟؟
meysam021
June 6th, 2018, 21:27
سلام خودمت شما دوست گرامی
متاسفانه خرید های نام موفق زیادی داشتم کیفیت هایی کی که روز اول خوب بود ( هنگام تست ) ولی بعد از خرید کیفیت ها پایین میومد
آیا شما ضمانت پایداری کیفیت و سرعت رو میدید ؟؟
سلام ، جناب ما سعی میکنیم بهترین سرویس رو خدمت کاربران عزیز ارائه بدیم.
تضمین کیفیفت و پایداری هم بله ، شما تا 7 روز میتونید سرویس رو کنسل کنید.
تشکر از شما
meysam021
June 9th, 2018, 22:35
پلن 1 خریداری شد.
منتظر تحویلم
با سلام و عرض ادب
تحویل داده شد
یک ساعت بعد از سفارش
meysam021
June 10th, 2018, 10:32
کیفیت تا حالا بسیار خوب بوده
با تشکر
با سلام و عرض ادب
امیدوام بتوانیم رضایت شما و مشتریان را روز به روز بیشتر کنیم
پایدار باشید
arisu
June 15th, 2018, 23:13
ممنون.امروز که روز تعطیل است سفارش ثبت کردم که خودشون هم زودتر از خودم پیام دادند در مورد نصب سیستمعامل و تنظیمات اضافه سرور پیگیر بودند
MR.S
June 17th, 2018, 10:22
سلام، اگر روی سرور لوکیشن آلمان شما MTProto تلگرام کانفیگ بشه و بعد از مدتی آی پی از طرف ایران مسدود بشه امکان تحویل آی پی جدید (بارداخت هزینه) دارید؟
meysam021
June 17th, 2018, 17:03
سلام، اگر روی سرور لوکیشن آلمان شما MTProto تلگرام کانفیگ بشه و بعد از مدتی آی پی از طرف ایران مسدود بشه امکان تحویل آی پی جدید (بارداخت هزینه) دارید؟
سلام ، درصورتی که آی پی شما مسدود بشه ، با پرداخت هزینه آی پی جدید میتونید تهیه کنید و به سرور متصل کنید.
در این مورد مشکلی نیست.
MR.S
June 18th, 2018, 10:23
سلام ، درصورتی که آی پی شما مسدود بشه ، با پرداخت هزینه آی پی جدید میتونید تهیه کنید و به سرور متصل کنید.
در این مورد مشکلی نیست.
ممنون، هزینه اش چقدر هست؟
meysam021
June 18th, 2018, 18:20
ممنون، هزینه اش چقدر هست؟
با سلام و عرض ادب
هزینه ای پی 10هزار تومان میباشد
seraj654
June 18th, 2018, 18:46
برای سرور های ایران تخفیفی در نظر ندارید؟
meysam021
June 18th, 2018, 19:01
برای سرور های ایران تخفیفی در نظر ندارید؟
سلام وقتتون بخیر
خیر متاسفانه برروی سرورهای داخل کشور تخفیفی نداریم.
mehriz
June 19th, 2018, 13:00
سلام
تخفیف همچنان ادامه دارد ؟
meysam021
June 19th, 2018, 13:06
سلام
تخفیف همچنان ادامه دارد ؟
بله آفر هنوز موجود میباشد
myyor
July 9th, 2018, 10:25
سرور یکماه 25 روزی میشه ازشون دارم و کیفیت خیلی خوبی داره .
پشتیبانی هم همون روز اول ساعت های نیمه شب مثل 1 و 4 و 8 بامداد تیکت پاسخ داده شد . در کل ادم حسابی هستن در انجمنی که واقعا من خودم یکی خیلی توش ضرر دیدم که اگه بشمرم یا 30 تا 40 نفری که سرویس هاست و طراحی دامین و... خرید و سفارش داشتم تو این 7 سالیک سومشون درست حسابی کار میکردن که ایشون هم تو این مدت هر چند کم , عالی بودن
از مدیریت انجمن در خواست دارم یک سیستم نظر سنجی ستاره ای ده تایی زیر یوزر هر فروشنده قرار بدن و خریداران و کاربران بتونن امتیاز بدن بهشون تا لااقل هر چند این مورد هم جای کار داره ولی باز بهتر بتونیم شناسایی نیم سطح و لول فروشنده ها رو و امتیازات مثبت و منفی و نظر سنجی خدمات میتونه برای کسانی که تمام فروشندگان رو نمیشناسن و یا جدیدن در خرید کمک کوچکی کنه
- - - Updated - - -
سلام اقا میثم دو مورد یکی اینکه ایران روی کدوم دیتاسنتر هست؟
دوم اینکه هاست دانلود خیلی گرونه امکان پلن 200 گیگی ارزونتر نیست؟
هاست یک گیگ المان و ایران هم یک افر خوب بتونین پ.خ بهم بدین ممنون میشم نمیدونم ایران بگیرم یا اایران چون گوگل مهمه برام و لوکیشن المان طبق تجربه از مثلا لوکیشن فرانسه و انگلیس تو گوگل و سئو کمتره . از ایران که خیلی افتضاح گفتن البته سابقه کار ایران ندارم جدیداا دو ماه دارم که تا الان صلا سایت تو گوگل شناسایی نشده با ده 12 مطلب که فک کنم مشکل ای پی و بلک لیست سرور که هاست دارم باشه ابته حدسه طبق شناختی که از مدیریت هاستینگ دارم یکم خورده شیشه داره
M.D.A
July 10th, 2018, 17:23
سلام
پلان 2 موجود هست؟
meysam021
July 14th, 2018, 08:07
سرور یکماه 25 روزی میشه ازشون دارم و کیفیت خیلی خوبی داره .
پشتیبانی هم همون روز اول ساعت های نیمه شب مثل 1 و 4 و 8 بامداد تیکت پاسخ داده شد . در کل ادم حسابی هستن در انجمنی که واقعا من خودم یکی خیلی توش ضرر دیدم که اگه بشمرم یا 30 تا 40 نفری که سرویس هاست و طراحی دامین و... خرید و سفارش داشتم تو این 7 سالیک سومشون درست حسابی کار میکردن که ایشون هم تو این مدت هر چند کم , عالی بودن
از مدیریت انجمن در خواست دارم یک سیستم نظر سنجی ستاره ای ده تایی زیر یوزر هر فروشنده قرار بدن و خریداران و کاربران بتونن امتیاز بدن بهشون تا لااقل هر چند این مورد هم جای کار داره ولی باز بهتر بتونیم شناسایی نیم سطح و لول فروشنده ها رو و امتیازات مثبت و منفی و نظر سنجی خدمات میتونه برای کسانی که تمام فروشندگان رو نمیشناسن و یا جدیدن در خرید کمک کوچکی کنه
- - - Updated - - -
سلام اقا میثم دو مورد یکی اینکه ایران روی کدوم دیتاسنتر هست؟
دوم اینکه هاست دانلود خیلی گرونه امکان پلن 200 گیگی ارزونتر نیست؟
هاست یک گیگ المان و ایران هم یک افر خوب بتونین پ.خ بهم بدین ممنون میشم نمیدونم ایران بگیرم یا اایران چون گوگل مهمه برام و لوکیشن المان طبق تجربه از مثلا لوکیشن فرانسه و انگلیس تو گوگل و سئو کمتره . از ایران که خیلی افتضاح گفتن البته سابقه کار ایران ندارم جدیداا دو ماه دارم که تا الان صلا سایت تو گوگل شناسایی نشده با ده 12 مطلب که فک کنم مشکل ای پی و بلک لیست سرور که هاست دارم باشه ابته حدسه طبق شناختی که از مدیریت هاستینگ دارم یکم خورده شیشه داره
با سلام و عرض ادب
باتشکر از لطف شمانسب به ما
پشتیبانی سریع و به موقع حق مشتریان میباشد
سرور ایران درحال حاضر موجود نمیباشد
ما در سایت پایین ترین نرخ را درحال حاضر زده ایم
درمورد انتخاب سرور ایران یا خارج برای ورودی بیشتر باید از یک سئو کار کمک بگیرید تا راهنمایی بهتری نسبت به این مورد به شما کند
باتشکر
- - - Updated - - -
سلام
پلان 2 موجود هست؟
با سلام و عرض ادب
بله موجود میباشد
sos666
July 18th, 2018, 13:42
کد تخفیف برای پلن2 کار نمی کنه؟!
"کد تخفیف شما در سیستم تعریف نشده است"
meysam021
July 18th, 2018, 14:08
کد تخفیف برای پلن2 کار نمی کنه؟!
"کد تخفیف شما در سیستم تعریف نشده است"
با سلام عرض ادب
متاسفانه به دلیل افزایش زیاد ارز کد تخفیف برداشته شده است
hooman345
August 23rd, 2018, 15:45
دوستانی که تا الان سرشون کلاه رفته یا خدماتی که میگیرن بعد از چند روز کیفیت سرویس تغییر میکنه و یا وقتی نیاز به پشتیبانی داشتن کسی جواب درستی بهشون نمیده یا اصلا شرکتها پاسخگو نیستن ...
چند ماه از بیش از 10 شرکت سرویسشون و امتحان کردم و بعضیهاشون تو همون چند روز اول مشکلاتشون معلوم شد و ...
از 4 تا شرکت دارم خدمات میگیرم (بخاطر جلوگیری از مشکلات احتمالی و ... ) این شرکت تو پاسخگویی و برخوردشون بسیار خوب بوده
تو رفع مشکل تمام تلاششون و میکنن تا اون کیفیتی که میخواهید و بگیرید و در قیمت هم خودتون قیاس کنید!
بعضی مشکلات هم پیش میاد که در کل قابل چشم پوشی هست
الان چندماهه چند تا سرویس گرفتم ازشون و تا الان راضی هستم از کار و کیفیت سرویسشون
امیدوارم همینجوری ادامه بدن و موفق باشن....
فکر کنم 1 بار امتحان کنید مشتریشون میشید
farad
August 28th, 2018, 12:26
سلام من 2 بار سرم کلاه رفته دیروز تا حالا(:| سایت servermarkazi.com 50 ت پولمو خورد. الان دیگه میترسم وی پی اس بخرم.آیا این سایت lasterloc.com مورد اطمینان هست؟ ممنون میشم اعضای خوب انجمن تایید کنن.ممنون
mohseen
August 28th, 2018, 14:27
سلام من 2 بار سرم کلاه رفته دیروز تا حالا(:| سایت servermarkazi.com 50 ت پولمو خورد. الان دیگه میترسم وی پی اس بخرم.آیا این سایت lasterloc.com مورد اطمینان هست؟ ممنون میشم اعضای خوب انجمن تایید کنن.ممنون
سلام
من ازشون ۳ ماهه سرویس دارم اپ تایم بالا تا حالا قطعی و مشکل نداشتم و پشتیبانی ۲۴ ساعته هست هر وقت تیکت زدم سریع پاسخ دادن
ازشون راضیم
farad
August 28th, 2018, 15:18
بازم ممنون میشم از کسایی که خریداری کردن اطلاع بدن .ممنون
mehranp
August 29th, 2018, 00:03
بنده قبلا ازشون سرویس داشتم موردی نبود ...
seraj654
August 29th, 2018, 11:45
بازم ممنون میشم از کسایی که خریداری کردن اطلاع بدن .ممنون
منم حدودا 4 ماهی هست سرور دارم ازشون که تا الان مشکلی نداشتم
tennisoccer
August 29th, 2018, 16:38
حدودا یک ماهه ازشون سرویس دارم ، پشتیبانی عالی هست و سریع تیکیت ها رو جواب میدن.
nezam5480
August 31st, 2018, 13:46
با سلام ای پی اضافه قابل ارائه هست؟قیمت هر ای پی اضافه؟
meysam021
August 31st, 2018, 15:05
با سلام ای پی اضافه قابل ارائه هست؟قیمت هر ای پی اضافه؟
سلام ، وقت بخیر ، خیر متاسفانه فعلا ، برروی سرورهای مجازی خیر ولی سرورها نیمه اختصاصی قابل ارائه هست.
program33r
September 2nd, 2018, 22:19
لوکیشن کجاست؟ تست ارائه میدید؟
meysam021
September 2nd, 2018, 23:01
لوکیشن کجاست؟ تست ارائه میدید؟
با سلام و عرض ادب
هتزنر المان
خیر اما میتوانید درصورت عدم رضایت هزینه خود را پس بگیرید
touch
September 3rd, 2018, 13:03
کد تخفیف شما در سیستم تعریف نشده است