ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی اسپانسری

mohamma021
May 30th, 2018, 14:52
سلام . بنده تعدادی ربات تلگرامی دارم که خدمات مدیریت گروه ارائه میدن و حالا هم بالغ بر 4000 گروه پشتیبانی میکنند ، برای این منظور درخواست سرور مجازی همراه با کنترل پنل بصورت اسپانسری دارم و در قبال این خدمت تبلیغات برای ارائه دهنده انجام خواهد شد . آیدی تلگرام moarmo

websazha
May 31st, 2018, 15:11
سلام . بنده تعدادی ربات تلگرامی دارم که خدمات مدیریت گروه ارائه میدن و حالا هم بالغ بر 4000 گروه پشتیبانی میکنند ، برای این منظور درخواست سرور مجازی همراه با کنترل پنل بصورت اسپانسری دارم و در قبال این خدمت تبلیغات برای ارائه دهنده انجام خواهد شد . آیدی تلگرام moarmo

با سلام

باید این 4000 گروه ارزش و نوع کارهای گروه و میزان کاربرهای واقعی روشن باشد که امکان ارائه پیشنهاد از سمت همکاران باشد.
در صورت تمایل اطلاعات روشن تری در سایت به بخش مدیریت تیکت کنید که بیشتر برسی شود و اگر امکان پذیر بود در خدمت شما به صورت اسپانسری هستیم.

موفق باشید
دیاکو وب

mohamma021
June 3rd, 2018, 18:23
با سلام

باید این 4000 گروه ارزش و نوع کارهای گروه و میزان کاربرهای واقعی روشن باشد که امکان ارائه پیشنهاد از سمت همکاران باشد.
در صورت تمایل اطلاعات روشن تری در سایت به بخش مدیریت تیکت کنید که بیشتر برسی شود و اگر امکان پذیر بود در خدمت شما به صورت اسپانسری هستیم.

موفق باشید
دیاکو وب

سلام .

ربات ها تو بحث مدیریت گروه های تلگرامی فعالیت دارند و تعدادشون دوتاس

ربات های بنده حدود دو هخفته است که غیرفعال هستن و فعالیتی نمیکنند به همین دلیل ریزش بالایی داشتن اما بدلیل محبوبیت و کامل بودن امکانات ربات ها بسرعت رشد میکنن و به حالت قبل برمیگردن .
گروه هایی که ربات ها مدیریت میکنن از نظر نوع فعالیت مشخص نیستن و قابل تفکیک نیستن . چون ربات ها رایگن خدمت ارائه میدن مشخص نیست درچه گروه هایی فعالیت میکنن ، اکثر گروه ها ؛ گروه چت هستن بین رده سنی 14 سال تا به بالا با بازدید مناسب.

نوع تبلیغاتی هم که میتونه انجام شه بصورت ارسال بنر های تبیلغاتی شما داخل گروه ها که در اخر هفته ها انجام میشه .

بازم سوالای بود در تلگرام پاسخ گو هستم