PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود آسیاتک

newsroid
May 29th, 2018, 14:39
سلام
سایت دانلود فیلم و سریال دارم
به هاست دانلود اسیاتک نیاز دارم الان رو مخابراتم رایگان میزبانی میشم ولی هاست های دانلود مخابرات خیلی مشکلات داره
ماهیانه بالای 60 ترابایت دانلود دارم
روزانه تقریبا 2.5 تا 2.9 ترا دانلود

arc1o0
May 29th, 2018, 14:52
سلام

فضا چقدر لازم دارید

newsroid
May 29th, 2018, 14:53
3.5 ترا

Z.eus
May 29th, 2018, 15:03
درود

در ارتباط باشید.

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۲۱

ثبت نام و ارسال تیکت (http://my.serversaz.com/)

company_hosting
May 29th, 2018, 21:07
سلام
به هاست دانلود اسیاتک نیاز دارم الان رو مخابراتم رایگان میزبانی میشم ولی هاست های دانلود مخابرات خیلی مشکلات داره

سلام

از اسیاتک ، برج میلاد هاست دانلود قابل ارائه است

4 ترا هارد ساس اینترپرایز
6 گیگ رم
4 هسته سی پی یو زئون
ترافیک نامحدود

ماه اول 550 هزارتومان

از ماه بعد 280 هزارتومان

درصورت نیاز هب بخش فروش تیکت بزنید

با تشکر

RoobinaServer
May 29th, 2018, 22:55
سلام

با سلام

بر اساس نیاز مشترکینی چون شما سرویس هایی در دیتاسنتر پارس انلاین تهران در زیرساخت شبکه و تجهیزات کامل روبینا سرور فراهم شده و در سطح شبکه نیز سناریوهای زیادی پیاده شده است که برخی به شرح زیر است :

برخی امکانات فراهم شده رایگان برای این نوع پکیج ها :

*ترافیک نیم بها برای کلیه کاربران ADSL پارس آنلاین

*سرویس ایران اکسس توسط مشترکین

*سرویس فعال سازی پهنای باند خارجی توسط مشترکین (مختص دانلود از سایت های تحریم شده و ...)

*سرویس کنترل سرعت دانلود بر اساس آیپی برای هر یک از کاربران شما (جهت فروش فایل و ...)

*سرویس تفکیک و مشخص کردن سرعت کاربران خارج از کشور نسبت به کاربران ایرانی و برعکس

*قابلیت دانلود فایلها و دسترسی به سرور شما در شبکه های نظامی/سازمانی/عمومی مانند شباب/اینترانت/اینترنت

و سایر امکانات و سناریوهای مورد نیاز

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرور مجازی مختص دانلود : Vds/Dl

http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?...ered-supperhdd (http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-unmetered-supperhdd)

رم سرور 8 گیگابایت (حداقل رم مورد نیاز برای این فضای هارد)

هارد : 4 ترابایت درایو enterprise 128 مگ مختص دانلود "کاملا نو"

ترافیک نامحدود

دارای لینک جداگانه 1 گیگابیت(مانند سرور اختصاصی)

این سرور ماهانه 420 ت تقدیم میشود.

باتشکر

k-h
May 29th, 2018, 23:17
درود
از دیتا سنتر برج میلاد در خدمتتون هستیم.
در صورتی که سه ماهه پرداخت کنید ماهانه 300 هزار تومان قابل ارائه هست با 4 ترا بایت هارد 128 مگ کش که مخصوص کار شما میباشد.
در صورتی که ماهانه پرداخت شود 500 ست آپ دریافت میشود و ماهانه 300 هزار تومان

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (https://www.kakohost.com/support/submitticket.php)

تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com

------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (https://www.kakohost.com/support/submitticket.php)

تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com

------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره

newsroid
May 31st, 2018, 19:31
ممنون از همه
ولی همین الان درخواست دارم از اسیاتک (رایگان)
ولی به شخصی که پیشنهاد داده اعتماد ندارم

ColdWorld
May 31st, 2018, 20:15
ممنون از همه
سلام
دوست عزیز یه پیشنهاد دوستانه بدم به شما، شما سعی کم ترافیکت (ترافیک و بازیدد اینترنتی) رو افزایش بدی روی سایتت، الکسا و ... که بره بالا روزی 10 تا پیام میدن بهت که سرور و فروش ترافیک و ... باهاشون انجام بدید. فروشنده های اینجا اینطوری کار نمیکنن اکثرا و فقط سرورشون رو میفروشن. اونایی که این کاره هستن و کارشون اینه، خودشون تماس میگیرن با شما.

RoobinaServer
May 31st, 2018, 20:17

ممنون از همه

با سلام

شما که از مکان رایگان در حال کوچ هستید مجدد به دنبال رایگان هستید ؟ اگه به رایگان است همان مکان فعلی که هستید بمانید تا تو این جابه جایی ها فایلهاتون و زحماتتون از بین نره

رایگان نمیتوان متاسفانه تقدیم کرد و دلیلی ندارد، آیا امکاناتی که خدمت شما ذکر کردیم را در اختیار شما قرار میدهند ؟

طبیعتا تهیه سرویس با کیفیت از مکان معتبر و با امکانات جهت تجارت اصولی است و هزینه دارد که چند برابر هزینه در صورت با کیفیت بودن و رشد سایتتون از تبلیغ و ... در خواهید آورد.

باتشکر

newsroid
June 1st, 2018, 00:43
با سلام

شما که از مکان رایگان در حال کوچ هستید مجدد به دنبال رایگان هستید ؟ اگه به رایگان است همان مکان فعلی که هستید بمانید تا تو این جابه جایی ها فایلهاتون و زحماتتون از بین نره

رایگان نمیتوان متاسفانه تقدیم کرد و دلیلی ندارد، آیا امکاناتی که خدمت شما ذکر کردیم را در اختیار شما قرار میدهند ؟

طبیعتا تهیه سرویس با کیفیت از مکان معتبر و با امکانات جهت تجارت اصولی است و هزینه دارد که چند برابر هزینه در صورت با کیفیت بودن و رشد سایتتون از تبلیغ و ... در خواهید آورد.

باتشکر

دوست عزیز
من سایتم رو انتقال دادم رو سرور های مخابرات چون برای هر ترابایت ترافیک مصرفی سایتم 20هزار تومن پرداخت میکرد ولی الان دیگه پرداخت نمیکنن
وگرنه قبلش رو هاست دی ال میزبانی میشدم با ماهیانه 80 تومن با شرایط نیمه اسپانسری
دیگه فک نمیکنم بهتر و بزرگتر از هاست دی ال شرکت دیگه ای باشه

arc1o0
June 3rd, 2018, 18:21
سلام

در این دنیا چیزی رایگانی وجود ندارد.

روزی هر روزه از یزدان گرفتن مفت نیست
روزی از عمر تو گیرد وانگهی روزی دهد

if you don't pay for product, you are the product