PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست رفع مشکل mysql سرور اختصاصی (با پرداخت هزینه)

allowmahdi
May 28th, 2018, 17:56
دوستان عزیز سلام
بنده 2 سال هست که یک سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم، مجازی ساز vmware روش نصب کردم و داخلش 4 تا سرور مجازی (2تا لینوکس و 2تا ویندوز) ایجاد کردم !
الان 2 سال میگذره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم با این سرور تا این که چند روز پیش ظاهرا برق دیتاسنتر رفته بود و سرور کلا خاموش شده بود، رفتم از داخل vmware سرورهای مجازی رو روشن کردم تمام سرورها بدون مشکل بالا اومدن اما داخل 2 تا سرور لینوکسی دیتابیس (mysql) ران نمیشه و داخل دایرکت ادمین هم قسمت دیتابیس که میریم ارور زیر مشاهده میشه :

Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)

خودم دانش تخصصی در مورد کانفیگ سرور ندارم متاسفانه! روی سرور سایت های بسیار مهمی داریم و چون به مشتری های خودمون سرویس میدادیم ، خیلی از مشتری ها هم سایت هاشون روی سرور ما هست که الان مشکل پیدا کردن تمامشون، لذا اطلاعات روی سرورها خیلی برامون مهم و حیاطی هستش ، متخصص یا شخص مورد اعتمادی اگر هست که با دریافت هزینه منصفانه این مشکل رو با تضمین حفظ تمامی اطلاعات روی سرور برامون حل کنه اعلام کنه لطفا . با تشکر

1eng.ir
May 28th, 2018, 17:58
Telegram: m_1817

IrIsT
May 28th, 2018, 18:24
سلام و درود.
در خدمتم.
در تماس باشید.

amirizadi
May 28th, 2018, 18:26
در خدمتیم
اطلاعات داخل امضا موجوده

OmizbanCo
May 28th, 2018, 18:33
درود در صورتی ک هنوز مشکل شما مرتفع نشده در ارتباط باشید
تلگرام در امضا

sazsaz
May 28th, 2018, 18:37
درصورتی که دوستان مشکل را رفع نکردند تیم پنگاش در خدمت شماست

mizbanwebhost
May 28th, 2018, 22:11
دوستان عزیز سلام
بنده 2 سال هست که یک سرور اختصاصی از هتزنر گرفتم، مجازی ساز vmware روش نصب کردم و داخلش 4 تا سرور مجازی (2تا لینوکس و 2تا ویندوز) ایجاد کردم !
الان 2 سال میگذره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم با این سرور تا این که چند روز پیش ظاهرا برق دیتاسنتر رفته بود و سرور کلا خاموش شده بود، رفتم از داخل vmware سرورهای مجازی رو روشن کردم تمام سرورها بدون مشکل بالا اومدن اما داخل 2 تا سرور لینوکسی دیتابیس (mysql) ران نمیشه و داخل دایرکت ادمین هم قسمت دیتابیس که میریم ارور زیر مشاهده میشه :

Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)

خودم دانش تخصصی در مورد کانفیگ سرور ندارم متاسفانه! روی سرور سایت های بسیار مهمی داریم و چون به مشتری های خودمون سرویس میدادیم ، خیلی از مشتری ها هم سایت هاشون روی سرور ما هست که الان مشکل پیدا کردن تمامشون، لذا اطلاعات روی سرورها خیلی برامون مهم و حیاطی هستش ، متخصص یا شخص مورد اعتمادی اگر هست که با دریافت هزینه منصفانه این مشکل رو با تضمین حفظ تمامی اطلاعات روی سرور برامون حل کنه اعلام کنه لطفا . با تشکر

سلام

در خدمتتون هستيم .

از طريق سايت در ارتباط باشيد

https://client.xzn.ir

nimafire
June 3rd, 2018, 17:43
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی به صورت حرفه ای در زمینه مدیریت سرور های لینوکسی فعالیت میکند

برطرف سازی مشکلات ایجاد شده
نصب کنترل پنل ها
نصب مجازی سازها
بهینه سازی و برطرف سازی مشکلات سیستم عامل ها
ارائه راهکار های فنی و امنیتی حرفه ای به جهت مدیریت سرور
بروز رسانی نرم افزار ها و سرویس ها
کانفیگ سرور ارسال ایمیل
نصب انواع وب سرویس و بهینه سازی دقیق آن Apache,Nginx,...
و ...

پکیج های متنوعی برای ارائه خدمات به شما در نظر گرفته ایم که میتوانید لیست کامل آن ها را از لینک زیر مشاهده فرمایید

http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=18

راه های ارتباطی:
afaghhosting@yahoo.com
sales@afaghhosting.net

ارسال تیکت :
https://clients.afaghhosting.net/contact.html