توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن پورت برای تورنت
boy24iran
January 20th, 2011, 17:50
سلام و خسته نباشید خوب هستید
من وی پی اس ویندوز خریدم می خوام روش یک چیزی نصب کنم البته این چیز که می گم نصب هست اما من بلد نبودم نصب کسی نصب کرده منتها الان می خوام کاری کنم که کسانی که بهش وصل می شن نتونن از تورنت دانلود کنند به من گفتند باید port blocker نصب کنم همین طور کانکشن هاش هم بلد نیستم درست کنم چه نصبی چه آماده می خواستم کمکم کنید برای این هم که راه طر و دقیق بتونم بگم ممنون می شم اگه می تونستید با آیدی من در یا تماس بگیرید یا آیدیتون رو بدید به من
labkhandesalamti@att.net
1eng.ir
January 20th, 2011, 18:06
تو ویندوز 2003 هیچ راهی برای جلوگیری از تورنت نیست!
2008 احتمالاً راهی باشه، ولی فکر نکنم کسی رایگان اشتراک گذاری کنه! (اگه راهی داشته باشه)
DeltaGostar
January 20th, 2011, 18:19
راهی نیست به کل
مگر سرور تحویل ندید به مشتری .
بعدشم تورنت مگه چه مشکلی دارد ؟ دیتا سنتر جز قوانینش نیست؟
1eng.ir
January 20th, 2011, 18:22
بعدشم تورنت مگه چه مشکلی دارد ؟ دیتا سنتر جز قوانینش نیست؟
Torrent = Warez
USA != Warez
reza115
January 20th, 2011, 18:28
سلام و خسته نباشید خوب هستید
من وی پی اس ویندوز خریدم می خوام روش یک چیزی نصب کنم البته این چیز که می گم نصب هست اما من بلد نبودم نصب کسی نصب کرده منتها الان می خوام کاری کنم که کسانی که بهش وصل می شن نتونن از تورنت دانلود کنند به من گفتند باید port blocker نصب کنم همین طور کانکشن هاش هم بلد نیستم درست کنم چه نصبی چه آماده می خواستم کمکم کنید برای این هم که راه طر و دقیق بتونم بگم ممنون می شم اگه می تونستید با آیدی من در یا تماس بگیرید یا آیدیتون رو بدید به من
labkhandesalamti@att.net
سلام
می تونم کاری کنم که تو ویندوز به هیچ عنوان اخطار تورنت نگیرید !
اگه خواستین با آی دی بنده در یاهو تماس بگیرید :
yahoo id = reza_ajori
DeltaGostar
January 20th, 2011, 18:31
من از واشنگتن سرور اختصاصی یا مجازی بدم که تورنت بکنید روزی میلیون ها لینک
ای پی تورنت هم خواستی براتون بگیرم :71:
1eng.ir
January 20th, 2011, 18:49
سلام
می تونم کاری کنم که تو ویندوز به هیچ عنوان اخطار تورنت نگیرید !
اگه خواستین با آی دی بنده در یاهو تماس بگیرید :
yahoo id = reza_ajori
و، اگه P2P Abuse اومد چی ؟!
reza115
January 20th, 2011, 20:17
و، اگه P2P Abuse اومد چی ؟!
اونو امحتان نکردم ولی فکر کنم بشه جلوی اونم گرفت
تست می کنم نتیجه رو میگم
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------