توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمی توانم به تیکت ها پاسخ بدم!
iroo
May 26th, 2018, 11:00
سلام و خسته نباشید
من وقتی در whmcs تیکت جدیدی دریافت می کنم، وفتی میخوام با تیکت پاسخ بدم، پاسخ ارسال نمیشه و الکی علامت لودینگ در کنار دکمه ارسال میاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر از همگی
تصویر پیوستی رو مشاهده کنید
JeyServer
May 26th, 2018, 11:09
سلام
whmcs شما نسخه 7.5 می باشد ولی از قالب فارسی شده نسخه های 7.1 یا 7.0 استفاده میکنید.
برای حل مشکل یا قالب blend نسخه 7.5 رو فارسی کنید یا از نسخه انگلیسیش استفاده کنید.
iroo
May 26th, 2018, 13:27
سلام
whmcs شما نسخه 7.5 می باشد ولی از قالب فارسی شده نسخه های 7.1 یا 7.0 استفاده میکنید.
برای حل مشکل یا قالب blend نسخه 7.5 رو فارسی کنید یا از نسخه انگلیسیش استفاده کنید.
این قالب رو از کجا گیر بیارم؟ دوستی نسخه فارسی شدش رو نداره؟
my-host.site
May 26th, 2018, 19:20
انجمن پی سی وب به رایگان برای دانلود گذاشته
reza98
May 26th, 2018, 19:36
احتمال خیلی زیاد چون قالب اصلی whmcs فارسی شدش موجوده اما درصورتی که نیاز به فارسی سازی قالبی داشتید درخدمتم
iroo
May 27th, 2018, 09:43
انجمن پی سی وب به رایگان برای دانلود گذاشته
قربانت ، توی پی سی وب نتونستم پیدا کنم، چی سرچ بزنم توی پی سی وب؟
snmsoftpc
June 1st, 2018, 16:06
قربانت ، توی پی سی وب نتونستم پیدا کنم، چی سرچ بزنم توی پی سی وب؟
سلام قالب مدیریت 7.4.2 و 7.5.1 یکیه و مشکلی نداره شما برای نسخه 7.4.2 هم گیر بیارید جوابگو هست و دیگه با اون حالت لودینگ روبرو نمیشید . این تغییر در نسخه 7.4.2 ایجاد شده
قالب رایگان ندیدم اما تجاری قالب لارا هست که هم در انجمن و هم در سایت های واسط برای فروش قرار دارد و میتونید خرید کنید
موفق باشید
farmanrava
June 1st, 2018, 17:38
سلام و خسته نباشید
من وقتی در whmcs تیکت جدیدی دریافت می کنم، وفتی میخوام با تیکت پاسخ بدم، پاسخ ارسال نمیشه و الکی علامت لودینگ در کنار دکمه ارسال میاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته