ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پنل سرور مجازی

satiran
May 24th, 2018, 18:21
سلام

دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن

acloud
May 24th, 2018, 20:36
سلام

دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن

عرض ادب

میزان منابع درخواستی چه میزان هست؟

با ما در ارتباط باشید
https://acloud.ir/contact/

satiran
May 24th, 2018, 21:38
دوست عزیز قید کردم دوستانی که شرکت معتبر و معروف دارن شما اولین پستتون تو این سایت هست

acloud
May 24th, 2018, 21:55
دوست عزیز قید کردم دوستانی که شرکت معتبر و معروف دارن شما اولین پستتون تو این سایت هست

کاربر گرامی حساب کاربری ما بیشتر از 4 5 سال هست در این انجمن فعال هست.

اما بخاطر تغییر نام کاربری تمامی رکورد ها صفر شده است.

به هرحال مختارید.

mizban97
May 24th, 2018, 22:52
سلام

سلام
نمایندگی سرور مجازی قابل ارائه هست .
09039126726
تلگرام پیام بدید .

satiran
May 24th, 2018, 23:41
سلام
نمایندگی سرور مجازی قابل ارائه هست .
09039126726
تلگرام پیام بدید .

دوست عزیز سرور واسه صرفا استفاده از مرورگر و سایت هایی هست که ایران تحریم هستن توش باید سرور واسه وب گردی خوب باشه سرعتش نیازی به هارد بالا هم نیست
لوکیشن را بگید و یه آفر خوب

vpgroup
May 25th, 2018, 00:13
سلام

با سلام و احترام

نمایندگی سرور مجازی از هتزنر آلمان با هارد پرسرعت ssd در خدمتتون هستیم !

آفر اول : 8 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + چهار هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 100 گیگابایت هارد ssd + چهار عدد آی پی اختصاصی ماهانه 199 هزار تومان

آفر دوم : 4 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + دو هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 50 گیگابایت هارد ssd + دو عدد آی پی اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان

در صورت تمایل در تماس باشید .

موفق باشید

satiran
May 25th, 2018, 00:31
با سلام و احترام

نمایندگی سرور مجازی از هتزنر آلمان با هارد پرسرعت ssd در خدمتتون هستیم !

آفر اول : 8 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + چهار هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 100 گیگابایت هارد ssd + چهار عدد آی پی اختصاصی ماهانه 199 هزار تومان

آفر دوم : 4 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + دو هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 50 گیگابایت هارد ssd + دو عدد آی پی اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان

در صورت تمایل در تماس باشید .

موفق باشید

هارد 20 گیگ هم کفایت میکنه و چه جور مدیریت میشه از طریق whmcs امکانش هست که مدیریت واسه فروش بشه

NicCloud
May 25th, 2018, 01:02
با سلام خدمت شما ، از آلمان یا فنلاند قابل ارائه میباشد!
رم : 8 گیگابایت ، 4 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 4 عدد ای پی ماهانه 150 هزار تومان!
رم : 4 گیگابایت ، 3 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 3 عدد ای پی ماهانه 70 هزار تومان!
نصب و راه اندازی برای whmcs انجام خواهد شد! مجازی ساز KVM میباشد

mizban97
May 25th, 2018, 01:31
هارد 20 گیگ هم کفایت میکنه و چه جور مدیریت میشه از طریق whmcs امکانش هست که مدیریت واسه فروش بشه

سلام مجدد
شما درخواستتون واضح نیست .
لطفا واضح بیان کنید چی میخواید ؟
میخواید نمایندگی سرور بگیرید به whmcs خودتون وصل کنید ؟
چقدر منابع نیاز دارید ؟