توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با نكست پى
agarb98
May 24th, 2018, 13:50
با سلام و خسته نباشيد
من چند وقت پيش از سايت DidoPlus.com خريد كردم ممبر تلگرام
اين سايت با درگاه نكست پى پشتيبانى ميشود
اين سايت كه ما ازش خريد كرديم قرار بود كار ما رو ١٢ ساعته انجام بده ولى الان ٥ روزه كه انجام ندادن
با نكست پى تماس گرفتم و مشكل رو باهاشون در ميون گذاشتم
ايشون تماس گرفته بودن با يوزرشون يعنى همين سايت
ادمين سايت با من تماس گرفت و گفت نگران نباشين انجام ميشه
در صورتى كه بعد از اون ديگه منو بلاك ليست كردن
من از نكست پى شاكيم كه يوزراشون كلاهبردارى ميكنه
و ما اطلاع ميديم ولى با يوزر تسويه ميكنن در صورتى كه كار مشترى رو راه نميندازه
شماره تماس DidoPlus
09903059905
04444337469
به خدا خودش بگه من براشون ١٠ تومان ميزنم ديگه اينكارا لازم نيست
ولى بحث اينه اگه كار ما رو كه استارت زديم با همون ١٠ تومان
ميخواستم اندازه ميليون ممبر بخريم وقتى اين چيزا ديده ميشه ديگه اعتماد نميشه
و نكست پى من دوباره بهشون زنگ زدم بى تفاوت بودن
naserraya
May 27th, 2018, 18:18
واقعا جای تعجب داره،روز به روز هم که تعداد درگاه ها داره بیشتر میشه
iraniam2000
May 27th, 2018, 18:25
سلام
خوب الان انتظار دارید نکست پی چیکار کنه و یا چیکار میکرد ؟ 5 روز تسویه نمیکرد ؟
اینکه کاربر کلاه برداری کرده چه ارتباطی به درگاه داره ؟ وظیفه اون پیگیری و ارسال مشخصات هست اگر سرویس را نداد و اگر قبل 24 ساعت هم تماس گرفته باشید باید تا زمان رفع مشکل مبلغ را تسویه نمیزد اما الان به نظر من درگاه هیچ تقصیری نداره
شما درگاه مستقیم هم داشته باشی ساعت 5 صبح روز بعد پول تو حساب هست و اگر مشکلی هم باشه باید برید دادگاه شکایت کنید
انتظار داشتید بعد 5 روز با کاربر تسویه نکنند ؟!
ما که نفهمیدیم این درگاههای بدبخت زود تسویه کنند میشن کلاه بردار ، تسویه را دیر انجام بدن باز توسط یک عده تو این انجمن میشن کلاه بردار !
تو انجمن هم تاپیک کلاه برداری واسه هاست و سرور فروش ها که سبیل چرب میکنند ممنوع هست ولی برای بقیه آزاد هست
Raymvnd
May 27th, 2018, 18:45
واقعا جای تعجب داره،روز به روز هم که تعداد درگاه ها داره بیشتر میشه
از اول هم مخالف بودم کو گوش شنوا...
- - - Updated - - -
سلام
خوب الان انتظار دارید نکست پی چیکار کنه و یا چیکار میکرد ؟ 5 روز تسویه نمیکرد ؟
اینکه کاربر کلاه برداری کرده چه ارتباطی به درگاه داره ؟ وظیفه اون پیگیری و ارسال مشخصات هست اگر سرویس را نداد و اگر قبل 24 ساعت هم تماس گرفته باشید باید تا زمان رفع مشکل مبلغ را تسویه نمیزد اما الان به نظر من درگاه هیچ تقصیری نداره
شما درگاه مستقیم هم داشته باشی ساعت 5 صبح روز بعد پول تو حساب هست و اگر مشکلی هم باشه باید برید دادگاه شکایت کنید
انتظار داشتید بعد 5 روز با کاربر تسویه نکنند ؟!
ما که نفهمیدیم این درگاههای بدبخت زود تسویه کنند میشن کلاه بردار ، تسویه را دیر انجام بدن باز توسط یک عده تو این انجمن میشن کلاه بردار !
تو انجمن هم تاپیک کلاه برداری واسه هاست و سرور فروش ها که سبیل چرب میکنند ممنوع هست ولی برای بقیه آزاد هست
خود پی پال تا یادم باشه برای انتقال به حساب بانکی ۷روز طول می کشه
iraniam2000
May 27th, 2018, 21:18
- - - Updated - - -
خود پی پال تا یادم باشه برای انتقال به حساب بانکی ۷روز طول می کشه
الان پی پال چه ربطی به ایران داره ؟ اصلا کدام کار ما با آمریکایی ها همسان هست که این یکی باشه ؟
پی بدبخت چهار روز تسویه نکرد اینجا تاپیک زدن 200 صفحه که یارو کلاه بردار بود و فرار کرد و ....
تو پست اول هم اینجا گفتم تسویه زود انجام بدن میشن کلاه بردار ، دیر انجام بدن میشن کلاه بردار
خود psp هم صبح تسویه میکنه و برید قوانین را نگاه کنید تو قوانین همه اونها نوشته مشکلات تحویل و یا عدم تحویل کالا و خدمات به اونها ربطی نداره
یک مورد بیربط هم بگم و اون اینکه نکست پی و مدیر اون پویا عبدالمحدی اصلا آدم مورد اعتمادی نیستند و دو هاست داشتند که پول کلی آدم را خوردن و کلی وبمستر را بدبخت و بیچاره کردن (uir.ir و arpahost ) دو هاستینگ این بشر کوتوله بودن که کلی سایت را نابود کردن و اصلا مورد اعتماد نیست این بشر ، اما ربطی نداره و تو این موضوع هر جور به قضیه نگاه میکنم گناهی ندارند