توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فـــیـــــلــــتـــر شدن توسط گوگل !!!!!
سلام عیلکم و رحمت الله
January 20th, 2011, 13:40
درود بر اساتید
آقا ما سایتمون بدون مشکل باز می شه ولی تمام ایندکسهایی که توی گوگل هست ***** شده
یعنی اینکه وقتی می خوایم از گوگل وارد سایت بشیم اون صفحه کذایی می یاد ولی اگه آدرس یا لینک های داخلی سایت را مشتقیما تایپ کنیم سایت باز می شه
دو روزه اینجوری شده
مشکل از کجاست و چی کار باید کرد
ممنون
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
الان چک کردم یاهو هم همینطوره
در ضمن ما روی هاست ایرانیم
aghdaee
January 20th, 2011, 14:07
درود بر اساتید
آقا ما سایتمون بدون مشکل باز می شه ولی تمام ایندکسهایی که توی گوگل هست ***** شده
یعنی اینکه وقتی می خوایم از گوگل وارد سایت بشیم اون صفحه کذایی می یاد ولی اگه آدرس یا لینک های داخلی سایت را مشتقیما تایپ کنیم سایت باز می شه
دو روزه اینجوری شده
مشکل از کجاست و چی کار باید کرد
ممنون
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
الان چک کردم یاهو هم همینطوره
سلام
اگر از کد شمارش کرد وبگذر استفاده می کنید از روی سایت برش دارید چون گوگل این کد رو تروجان می شناسه:71:
IFACO.Net
January 20th, 2011, 14:18
سلام
اگر از کد شمارش کرد وبگذر استفاده می کنید از روی سایت برش دارید چون گوگل این کد رو تروجان می شناسه:71:
خیلی از سایت ها کد وگذر رو دارند ولی هیچ مشکلی از طرف گوگل ندارند، علت چیز دیگه ایه که باید بیشتر تحقیق کنید.
Rezash
January 20th, 2011, 14:30
آدرس سايتتون ؟
سلام عیلکم و رحمت الله
January 20th, 2011, 14:44
سلام
از روز اول توی سایت بوده ، چه ربطی به ***** شدن داره آخه
خیلی از سایت ها کد وگذر رو دارند ولی هیچ مشکلی از طرف گوگل ندارند، علت چیز دیگه ایه که باید بیشتر تحقیق کنید.
کسی تفاوت نوع فیلــــــــــــتر شدن ها را می دونه
مثلا دستی یا با رباط بودنش را
IFACO.Net
January 20th, 2011, 14:51
اگه خود سایت تون فی لتر نیست و فقط از لینک های گوگلی مشکل دارید، به احتمال زیاد مشکل از ربات فی لترینگ هست که اشتباها اونا رو فی لتر کرده.
aghdaee
January 20th, 2011, 15:38
"از روز اول توی سایت بوده ، چه ربطی به ***** شدن داره آخه"
همین دیشب سایت دوست بنده به خاطر همین مشکل ***** شد که برش داشتیم حل شد
محض اطلاع گفتم
Rezash
January 20th, 2011, 20:00
سايتتون رو بررسي كردم.
سايت شما كلا ف.ي.ل تر هست ولي چون روي سرور ايران هستيد خود سايت بالا مياد ولي هر جاي ديگه اي چه گوگل ، چه ياهو چه domain tools كه اسم سايتتون بياد تو آدرس لينك ف شده مياد.
behrooz_iri
January 20th, 2011, 20:23
سايتتون رو بررسي كردم.
سايت شما كلا ف.ي.ل تر هست ولي چون روي سرور ايران هستيد خود سايت بالا مياد ولي هر جاي ديگه اي چه گوگل ، چه ياهو چه domain tools كه اسم سايتتون بياد تو آدرس لينك ف شده مياد.
hین نمیتونه مورد درستی باشه چون سایت هایی که فیل میشند و رو سرور ایران هستند لینک هاشون هم تو گوگل بالا میاد و فیل شده نمیزنه
Rezash
January 20th, 2011, 20:32
hین نمیتونه مورد درستی باشه چون سایت هایی که فیل میشند و رو سرور ایران هستند لینک هاشون هم تو گوگل بالا میاد و فیل شده نمیزنه
خود اسم سايت فيل شده ...
behrooz_iri
January 20th, 2011, 20:55
رضا جان منظورت رو متوجه نشدم یعنی چی
خود اسم سايت فيل شده مثلا این سایت فیل هست koole .ir ولی هم خودش هم لینکاش تو گوگل میاد
Rezash
January 20th, 2011, 21:39
رضا جان منظورت رو متوجه نشدم یعنی چی مثلا این سایت فیل هست koole .ir ولی هم خودش هم لینکاش تو گوگل میاد
خير نمياد ! دقيقا مثل همين سايت دوستمون براي من باز ميشه
Koole.ir - Kool E (http://whois.domaintools.com/koole.ir)
لينك بالا رو ببين
اسم سايت رو هم اگه تو گوگل بنويس صفحه ف مياد.
lvlehrad
January 20th, 2011, 21:58
همینی که جناب rezash گفتن صحیح هست ! سایت شما ***** شده ولی چون هاستتون از ایران هست اینجوری شده ...
سلام عیلکم و رحمت الله
January 21st, 2011, 09:34
خیلی ممنون از نظرات همه دوستان
حالا یک سوال : حتما برای رفع ***** باید ثبتش کنیم ؟ و تو ارشاد تعهد بدیم !؟
آیا می تونم پسوند را عوض کنم و جوری توی وگل وب مستر عوضش کنم که لینک های گوگل از بین نره ، و به رنک سایت ضرر نخوره ، اونم الان که تقریبا موقع رنک دادن گوگل هست ؟
یا برم دنبال رفع ***** ، البته مشکلی از لحاظ ***** نداریم ، ولی نمی خوایم به اسم شخص خاصی ثبت بشه
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتند
Rezash
January 21st, 2011, 09:42
خیلی ممنون از نظرات همه دوستان
حالا یک سوال : حتما برای رفع ***** باید ثبتش کنیم ؟ و تو ارشاد تعهد بدیم !؟
آیا می تونم پسوند را عوض کنم و جوری توی وگل وب مستر عوضش کنم که لینک های گوگل از بین نره ، و به رنک سایت ضرر نخوره ، اونم الان که تقریبا موقع رنک دادن گوگل هست ؟
یا برم دنبال رفع ***** ، البته مشکلی از لحاظ ***** نداریم ، ولی نمی خوایم به اسم شخص خاصی ثبت بشه
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتند
ميتونيد كلا دومين رو عوض كنيد و از قسمت change of adress و راهنمايي هاش رنك و ايندكس ها رو منتقل به دومين جديد بكنيد.
سلام عیلکم و رحمت الله
January 21st, 2011, 09:55
ميتونيد كلا دومين رو عوض كنيد و از قسمت change of adress و راهنمايي هاش رنك و ايندكس ها رو منتقل به دومين جديد بكنيد.
1-
.ir همین دومین 5 6 ماهی هست روی همین سایت پارک بوده و لینک ایندکس شده هم داره تو همون پنل گوگل وب مستر هم هست همون را جایگزین کنم مشکلی نداره که ؟
2- برای ریداکت 301 دومین اصلی باید از پنل دومین استفاده کنم ، اگه ممکنه کمی راهنمایی کنید
3- به نظرتون قبل از این کارها ایمیل بزنم برای *****ینگ یا فایده ای نداره
با تشکر بسیار فراوان
lvlehrad
January 24th, 2011, 04:45
اگر سایتتون مورددار نیست به نظر من برید دنبال رفع فیـلترینگ !! شاید یه تاپیکی یا مطلبی هست که اگر حذفش کنید از فیـلتر در بیارن سایتتون رو
سلام عیلکم و رحمت الله
January 24th, 2011, 11:39
مسئله اینجاست که برای رفغ فول باید ثبت بسه سایت
p0lice
January 24th, 2011, 12:48
ثبت کنی که بهتره سایت تون یه سایت رسمی میشه:111:
sayban
September 17th, 2013, 12:52
سلام
من وبلاگم 4روزه که ازطرف گوگل ***** شده نمیدونم دلیلش چیه،کسی کمکم میکنه؟
paradiseserver
September 17th, 2013, 12:57
سلام
من وبلاگم 4روزه که ازطرف گوگل ***** شده نمیدونم دلیلش چیه،کسی کمکم میکنه؟
January 20th, 2011
لطفا اسپم ندید
و یک درخواست جدید ارسال کنید تا بررسی شود
bmi
September 17th, 2013, 12:58
با سلام آدرس سایت رو قرار دهید
sayban
September 17th, 2013, 13:02
چطوری باید درخواست جدید ارسال کنم؟
paradiseserver
September 17th, 2013, 13:04
ارسال موضوع جدید
SixthElement
September 19th, 2013, 00:32
بالاخره چی شد؟ من کلی سایت توی دیتا سنترهای ایرانی دارم. ممنون میشم نتیجه رو بگید یا اسم سایت رو که خودمون کشف کنیم مشکل چیه.
مرسی
zigma4000
September 19th, 2013, 02:00
من باز دقیق متوجه منظورتون نشدم، کمی دقیق تر توضیح بدین. سایتتون با آدرس مستقیم باز میشه اما نتیجه سرچِش تو گوگل چیلتره ؟