سلام
من به دنبال یک سرویس VPS خوب هستم
من در حوزه هوش مصنوعی کار میکنم و بهینگی پردازنده در ماشینهای مجازی یکی از نگرانیهای اصلی من است.
امکان استفاده از مجموعه دستورالعملهای جدیدتر پردازنده مانند SSSE3 یا SSE4.2 یا AVX2 برای من اولویت اصلی است. محدود کردن استفاده از این مجموعه دستورالعملها در مجازی سازی حتی در کاربردهای عادی باعث میشود که برخی کاربردها تا ۵ برابر کندتر اجرا شوند.
اینا چیز عجیب غریبی نیستند واقعا. منتهی خیلی از ارائهدهندگان خدمات VPS معمولا به دلیل کانفیگ نامناسب، محدودیتهای الکی اعمال میکنند که سرویسهاشون رو تحت تاثیر قرار میده
تا الان از دو سه سایت ارائه دهنده خدمات VPS استفاده کردهام اما هیچکدام این قابلیت رو نداشتند
لیست مجموعه دستورالعملهای پردازنده رو میشه با /proc/cpuinfo یا lscpu مشاهده کرد.
به دنبال شرکتی هستم که خدمات VPS ارائه بده و امکان استفاده از این دستورالعملها فراهم باشه. ممنون میشم اگر کسی میشناخت معرفی کنه
NicCloud
May 19th, 2018, 13:52
سرور مجازی با چه منابع و سیستم عاملی نیاز دارید؟
RoobinaServer
May 19th, 2018, 13:58
سلام
من در حوزه هوش مصنوعی کار میکنم و بهینگی پردازنده در ماشینهای مجازی یکی از نگرانیهای اصلی من است.
امکان استفاده از مجموعه دستورالعملهای جدیدتر پردازنده مانند SSSE3 یا SSE4.2 یا AVX2 برای من اولویت اصلی است. محدود کردن استفاده از این مجموعه دستورالعملها در مجازی سازی حتی در کاربردهای عادی باعث میشود که برخی کاربردها تا ۵ برابر کندتر اجرا شوند.
اینا چیز عجیب غریبی نیستند واقعا. منتهی خیلی از ارائهدهندگان خدمات VPS معمولا به دلیل کانفیگ نامناسب، محدودیتهای الکی اعمال میکنند که سرویسهاشون رو تحت تاثیر قرار میده
تا الان از دو سه سایت ارائه دهنده خدمات VPS استفاده کردهام اما هیچکدام این قابلیت رو نداشتند
لیست مجموعه دستورالعملهای پردازنده رو میشه با /proc/cpuinfo یا lscpu مشاهده کرد.
به دنبال شرکتی هستم که خدمات VPS ارائه بده و امکان استفاده از این دستورالعملها فراهم باشه. ممنون میشم اگر کسی میشناخت معرفی کنه
با سلام
طبیعتا سرورهای نسل قدیم خب ارزانتر هستند و خیلی از مشترکین دنبال چنین مواردی که شما هستید نیستند.
میتوان سرور خدمت شما از کشور ایران ارائه کرد و امکان اجرا بر اساس SSSE3 و SSE4.2 میباشد و در این مورد تضمین 100% داده خواهد شد که با اطمینان خرید نمائید.(این پکیج از سرورهای نیمه اختصاصی ما میباشد)
همچنین در کنار موارد بالا از نسل اول Advanced Vector Extensions نیز پشتیبانی میکند.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
negarnovin
May 19th, 2018, 14:01
سرور مجازی منابع شیر بین تمامی ماشین های مجازی روی اون سرور هستش اینجور نیست که کل منابع رو شما بخواهید مثلا از بیشتر سی پی یو سرور استفاده کنید
اگر به این صورت هست سرور مجازی جوابگوی شما نیستش می بایستی هزینه بیشتر کنید و سرور اختصاصی کنید!
smartieuser
May 19th, 2018, 14:02
سلام
سلام
حتما باید از سرور مجازی استفاده کنید ؟ چون معمولا برای توازن پردازش بین همه سیستم های مجازی، محدودیت های سرعتی اعمال میشه بروی سرویس ها.
قطعا اگر سرور اختصاصی ارزان قیمت بگیرید کارایی بالاتری خواهید داشتید
ازسایت زیر میتونید ارزون ترین ارائه کننده های سرور های اختصاصی رو ببینید با قیمت های خیلی پایین.
https://metadedi.pw
اگر سوالی داشتید در خدمتم.
hkeramatpour
May 19th, 2018, 14:15
در حال حاضر یه سیستم با حداقل کانفیگ زیر کافیه:
۴ هسته پردازنده (فرکانس پردازنده هر چه بیشتر بهتر)
۸ گیگابایت رم
حدود ۵۰ ۶۰ گیگ SSD
لینک 1Gbps
سرور حتما در ایران باشه
پشتیبانی از مجموعه دستورالعملهای جدیدتر پردازنده مثل SSE3 SSSE3 SSE4.1 SSE4.2 AVX2
ترجیح اول: قابلیت ارتقای منابع به صورت خودکار و آنی یا اضافه کردن سرور در صورت افزایش بار سرور
ترجیح دوم: دیتاسنتر مذکور هر چه نزدیکتر به شبکه زیرساخت باشه
RoobinaServer
May 19th, 2018, 14:20
در حال حاضر یه سیستم با حداقل کانفیگ زیر کافیه:
۴ هسته پردازنده (فرکانس پردازنده هر چه بیشتر بهتر)
۸ گیگابایت رم
حدود ۵۰ ۶۰ گیگ SSD
لینک 1Gbps
سرور حتما در ایران باشه
پشتیبانی از مجموعه دستورالعملهای جدیدتر پردازنده مثل SSE3 SSSE3 SSE4.1 SSE4.2 AVX2
ترجیح اول: قابلیت ارتقای منابع به صورت خودکار و آنی یا اضافه کردن سرور در صورت افزایش بار سرور
ترجیح دوم: دیتاسنتر مذکور هر چه نزدیکتر به شبکه زیرساخت باشه
با سلام
منابع درخواستی با ترافیک نامحدود و از ایران - مرکز داده پارس آنلاین - لینک زیرساخت کشور ماهانه 199 ت تقدیم میشود.(پردازنده محدودیت ندارد و سرور نیمه اختصاصی در اختیار شما میباشد) پهنای باند سرور 1 گیگابیت و پهنای باند لینک زیرساخت 10 گیگابیت میباشد.
میتوان سرور خدمت شما از کشور ایران ارائه کرد و امکان اجرا بر اساس SSSE3 و SSE4.2 میباشد و در این مورد تضمین 100% داده خواهد شد که با اطمینان خرید نمائید.(این پکیج از سرورهای نیمه اختصاصی ما میباشد)
همچنین در کنار موارد بالا از نسل اول Advanced Vector Extensions نیز پشتیبانی میکند.
باتشکر
hkeramatpour
May 19th, 2018, 14:26
سرور مجازی منابع شیر بین تمامی ماشین های مجازی روی اون سرور هستش اینجور نیست که کل منابع رو شما بخواهید مثلا از بیشتر سی پی یو سرور استفاده کنید
اگر به این صورت هست سرور مجازی جوابگوی شما نیستش می بایستی هزینه بیشتر کنید و سرور اختصاصی کنید!
خیر من نمیخوام ماشین مجازی من در مقایسه با دیگر ماشینهای مجازی روی اون سرور میزان بیشتری از پردازنده استفاده کنه
چیزی که من میخوام استفاده از یه سری مجموعه دستورالعمل هست که بعضیاشون مدتها پیش معرفی شدهاند. استفاده از اینها اصلا به این معنی که از پردازنده بیشتر استفاده میشه نیست
صرفا اول باید پردازنده سرور از این دستورالعملها پشتیبانی کنه که پردازندههای جدید همشون پشتیبانی میکنند
دوم اینکه هنگام مجازی سازی این فلگهای پردازنده برای ماشین مجازی expose بشن
- - - Updated - - -
سلام
حتما باید از سرور مجازی استفاده کنید ؟ چون معمولا برای توازن پردازش بین همه سیستم های مجازی، محدودیت های سرعتی اعمال میشه بروی سرویس ها.
قطعا اگر سرور اختصاصی ارزان قیمت بگیرید کارایی بالاتری خواهید داشتید
ازسایت زیر میتونید ارزون ترین ارائه کننده های سرور های اختصاصی رو ببینید با قیمت های خیلی پایین.
https://metadedi.pw
اگر سوالی داشتید در خدمتم.
سایت جالبی بود. متشکر
بحث ایران بودن سرور یه کم مطرحه و البته توی ایران سرورهای اختصاصی به شدت گرون هستند. برای کار فعلی من نیازی نیست اینقدر هزینه کنم.
- - - Updated - - -
با سلام
منابع درخواستی با ترافیک نامحدود و از ایران - مرکز داده پارس آنلاین - لینک زیرساخت کشور ماهانه 199 ت تقدیم میشود.(پردازنده محدودیت ندارد و سرور نیمه اختصاصی در اختیار شما میباشد) پهنای باند سرور 1 گیگابیت و پهنای باند لینک زیرساخت 10 گیگابیت میباشد.
باتشکر
ممکن است بفرمایید مدل پردازنده این سرورها چیست؟
softlayer
May 19th, 2018, 18:57
سلام
با سلام
با سرور های اروپا و امریکا در خدمت هستیم
Cpu :3 core i7 7700
Ram :2G DDR3 OR DDR4
Storage :65 GB SATA
Traffic: Unlimited
ماهیانه 30 هزار تومان از امریکا
ماهیانه 34 تومان از اروپا
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 25 تومان
+ لایسنس سی پنل ماهیانه 99 تومان
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان