توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کنید : کاهش رتبه در سرچ گوگل
Nomix
May 19th, 2018, 02:50
سلام دوستان
حدود 10 روز پیش یکسری کلمات کلیدی تو گوگل چک کردم که سایتم در صفحات یک تا 10 گوگل بود و با توجه به قبل روند خوب و مثبتی داشت
اما الان باز من این کلمات چک کردن افت شدیدی داشته و بعضی اینها که مثلا در صفحه 3 یا 4 بود الان کلا در 10 صفحه گوگل نیست
دلیل این اتفاق چی هست اون هم به این سرعت ؟
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
سپاس
AlienX
May 19th, 2018, 09:37
سلام دوستان
حدود 10 روز پیش یکسری کلمات کلیدی تو گوگل چک کردم که سایتم در صفحات یک تا 10 گوگل بود و با توجه به قبل روند خوب و مثبتی داشت
اما الان باز من این کلمات چک کردن افت شدیدی داشته و بعضی اینها که مثلا در صفحه 3 یا 4 بود الان کلا در 10 صفحه گوگل نیست
دلیل این اتفاق چی هست اون هم به این سرعت ؟
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
سپاس
سلام، تغییری داخل سایت ایجاد نشده؟ قالب رو عوض نکردین؟ ورودی فیک به سایت ندادین؟
Nomix
May 19th, 2018, 11:19
سلام، تغییری داخل سایت ایجاد نشده؟ قالب رو عوض نکردین؟ ورودی فیک به سایت ندادین؟
تغییرات خاصی که ندادم
فکر کنم مهمترین تغییر که تو این مدت دادم این موردی بود که اینجا راهنمایی کردید
البته دو روز پیش تو گوگل وبمستر یه سری خطا داده بود که از طریق فایل robots یه سری لینک مسدود کردم
من دوباره اون تغییرات از فایل robots حذف کردم و بجاش تگ های زیادی که داد بودم از سایت پاک کردم
و فعلا اروری در کنسول گوگل نیست
AlienX
May 19th, 2018, 11:32
تغییرات خاصی که ندادم
فکر کنم مهمترین تغییر که تو این مدت دادم این موردی بود که اینجا راهنمایی کردید
البته دو روز پیش تو گوگل وبمستر یه سری خطا داده بود که از طریق فایل robots یه سری لینک مسدود کردم
من دوباره اون تغییرات از فایل robots حذف کردم و بجاش تگ های زیادی که داد بودم از سایت پاک کردم
و فعلا اروری در کنسول گوگل نیست
چون فایل Robot رو تغییر دادی و بهش دستور اضافه کردی باعث شده خزش روباتهای گوگل تغییر کنه و سایت رو جدید ببینن، در این مورد مشکلی وجود نداره، بعد از 1 یا 2 هفته دقیقا برمیگردی به جای قبل و شاید هم بالاتر
unique2017
May 19th, 2018, 15:40
من هم چنین مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید
ticdars
May 19th, 2018, 17:31
سلام
اگر از وردپرس استفاده می کنید
دوباره با افزونه wordpress seo تنظیمش کنید
و دوباره داخل گوگل ثبتش کنید انشالله درست میشه
AlienX
May 19th, 2018, 21:18
من هم چنین مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید
در مورد مشکلتون کامل توضیح بدید
AMIB
May 20th, 2018, 01:58
علتهای زیادی میتونه داشته باشه که بدون بررسی وضعیت سایت، قابل تشخیص نیست
Hostera
June 14th, 2018, 22:08
احتمالا بخاطر تغییرات روبات بوده. اما شما فایل ویفرای گوگل وب مستر رو چک کنید و از xml های وب سایتتون هم چک کنید اگر افزونه سئو و یا xml تغییر داده باشین مشکل پیش میاد این هم حتما بررسی کنید انشالله مشکلتون حل بشه