ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خدمات حرفه‌ای سرورهای مجازی

hkeramatpour
May 18th, 2018, 04:22
سلام
من به دنبال یک سرویس VPS خوب هستم
من در حوزه هوش مصنوعی کار می‌کنم و بهینگی پردازنده در ماشین‌های مجازی یکی از نگرانی‌های اصلی من است.
امکان استفاده از مجموعه دستورالعمل‌های جدیدتر پردازنده مانند SSSE3 یا SSE4.2 یا AVX2 برای من اولویت اصلی است. محدود کردن استفاده از این مجموعه دستورالعمل‌ها در مجازی سازی حتی در کاربردهای عادی باعث می‌شود که برخی کاربردها تا ۵ برابر کندتر اجرا شوند.

اینا چیز عجیب غریبی نیستند واقعا. منتهی خیلی از ارائه‌دهندگان خدمات VPS معمولا به دلیل کانفیگ نامناسب، محدودیت‌های الکی اعمال می‌کنند که سرویس‌هاشون رو تحت تاثیر قرار میده

تا الان از دو سه سایت ارائه دهنده خدمات VPS استفاده کرده‌ام اما هیچ‌کدام این قابلیت رو نداشتند

لیست مجموعه دستورالعمل‌های پردازنده رو میشه با /proc/cpuinfo یا lscpu مشاهده کرد.

به دنبال شرکتی هستم که خدمات VPS ارائه بده و امکان استفاده از این دستورالعمل‌ها فراهم باشه. ممنون میشم اگر کسی می‌شناخت معرفی کنه

a1994n1373
May 18th, 2018, 09:21
با سلام و احترام .
لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا قادر به ارسال آفر باشیم .

kool
May 18th, 2018, 09:32
سلام
من به دنبال یک سرویس VPS خوب هستم
من در حوزه هوش مصنوعی کار می‌کنم و بهینگی پردازنده در ماشین‌های مجازی یکی از نگرانی‌های اصلی من است.
امکان استفاده از مجموعه دستورالعمل‌های جدیدتر پردازنده مانند SSSE3 یا SSE4.2 یا AVX2 برای من اولویت اصلی است. محدود کردن استفاده از این مجموعه دستورالعمل‌ها در مجازی سازی حتی در کاربردهای عادی باعث می‌شود که برخی کاربردها تا ۵ برابر کندتر اجرا شوند.

اینا چیز عجیب غریبی نیستند واقعا. منتهی خیلی از ارائه‌دهندگان خدمات VPS معمولا به دلیل کانفیگ نامناسب، محدودیت‌های الکی اعمال می‌کنند که سرویس‌هاشون رو تحت تاثیر قرار میده

تا الان از دو سه سایت ارائه دهنده خدمات VPS استفاده کرده‌ام اما هیچ‌کدام این قابلیت رو نداشتند

لیست مجموعه دستورالعمل‌های پردازنده رو میشه با /proc/cpuinfo یا lscpu مشاهده کرد.

به دنبال شرکتی هستم که خدمات VPS ارائه بده و امکان استفاده از این دستورالعمل‌ها فراهم باشه. ممنون میشم اگر کسی می‌شناخت معرفی کنه

سلام
لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید.

همچنین میتونید درخواست سرور تست کنید یا قبل از خرید سوال کنید

Flags: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 syscall nx pdpe1gb rdtscp lm constant_t sc rep_good nopl xtopology eagerfpu pni pclmulqdq ssse3 fma cx16 pcid sse4_1 sse 4_2 x2apic movbe popcnt tsc_deadline_timer aes xsave avx f16c rdrand hypervisor lahf_lm abm 3dnowprefetch fsgsbase bmi1 hle avx2 smep bmi2 erms invpcid rtm mpx avx512f rdseed adx smap clwb avx512cd xsaveopt xsavec xgetbv1 arat