توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رصد دامنه ملی ؟!
ho3yn_sha2
May 15th, 2018, 21:00
سلام وقت شما بخیر
ما دنبال یه دامنه ملی هستیم که در حال اکسپایر شدن هست و به احتمال زیاد مالک اون رو تمدید نمیکنه و میخایم بلافاصله این دامنه رو خریداری کنیم چون بهش نیاز داریم تا سایتمون رو روش سوار کنیم :105:
میخاستم ببینم راهی هست که بشه رصد کرد که دامنه دقیقا چه زمانی آزاد میشه؟ :"> ( بعد از دوره ی زمانی 60 روزه ی بعد از منقضی شدن )
ballance
May 16th, 2018, 01:05
خود سایت نیک ی قسمتی داره که آخرین دامنه های ازاد شده را اونجا قرار میده
چرا از اون استفاده نمیکنید
Alt+F4
May 16th, 2018, 01:39
سلام وقت شما بخیر
ما دنبال یه دامنه ملی هستیم که در حال اکسپایر شدن هست و به احتمال زیاد مالک اون رو تمدید نمیکنه و میخایم بلافاصله این دامنه رو خریداری کنیم چون بهش نیاز داریم تا سایتمون رو روش سوار کنیم :105:
میخاستم ببینم راهی هست که بشه رصد کرد که دامنه دقیقا چه زمانی آزاد میشه؟ :"> ( بعد از دوره ی زمانی 60 روزه ی بعد از منقضی شدن )
من میتونم این کار رو انجام بدم،
ثبت میکنم،
بعد میزنم بنام شما 50 میگیرم .
ایران نشر
May 16th, 2018, 01:41
برخي شركت هاي هاستينگ با هزينه اينكار را انجام ميدهند
بنظرم هاستينگ ايران سرور چنين امكاني داره
ho3yn_sha2
May 16th, 2018, 13:20
خود سایت نیک ی قسمتی داره که آخرین دامنه های ازاد شده را اونجا قرار میده
چرا از اون استفاده نمیکنید
اون رو باید دستی چک کرد من منظورم اینه که آیا امکانش هست رباتی برنامه ای چیزی باشه که به محض آزاد شدن ما رو مطلع کنه؟
قسمت دامنه های ازاد شده ریسکش بالاست و ممکنه دامنه رو قبل ما یکی دیگه شکار کنه !
- - - Updated - - -
من میتونم این کار رو انجام بدم،
ثبت میکنم،
بعد میزنم بنام شما 50 میگیرم .
جسارت نباشه ولی چجوری اعتماد سازی میکنید؟:68:
- - - Updated - - -
برخي شركت هاي هاستينگ با هزينه اينكار را انجام ميدهند
بنظرم هاستينگ ايران سرور چنين امكاني داره
آدرسش رو لطف میکنید دوست عزیز؟
NicCloud
May 16th, 2018, 16:18
اون رو باید دستی چک کرد من منظورم اینه که آیا امکانش هست رباتی برنامه ای چیزی باشه که به محض آزاد شدن ما رو مطلع کنه؟
قسمت دامنه های ازاد شده ریسکش بالاست و ممکنه دامنه رو قبل ما یکی دیگه شکار کنه !
- - - Updated - - -
جسارت نباشه ولی چجوری اعتماد سازی میکنید؟:68:
- - - Updated - - -
آدرسش رو لطف میکنید دوست عزیز؟
iranserver.com
Oscar
May 16th, 2018, 16:27
نیاز به رصد کردن نیست تاریخ انقضاش رو چک کنید، فکر کنم بعد از انقضا 60 روز واسه صاحب قبلی قابل تمدید باشه اگر تمدید نکرد شما بلافاصله ثبت کنید
1eng.ir
May 16th, 2018, 17:57
اگه دامین خوبی باشه، ۰٬۰۰۰۱ درصد هم نمیتونید بکاوردر کنید بصورت دستی ...
این کار رو بسپرید به دوستانی که کارشون بک اوردر دامین هست. البته با توجه به دامین، ممکنه قبول نکنند براتون
isn
May 16th, 2018, 18:22
سلام
دوست عزیز نزدیک 50% دامین های ایرانی دست 300 نفر هست که دامینر هستند
دامین خوبی باشه رو هوا می زنن
تازه اگر کسی رو گیر بیاری که شیشه خورده نداشته باشه بالای 300 ت میگیره البته بستگی به دامین هم داره
برای همین یا باید ادم سالمی رو گیر بیارید یا اینکه فراموش کنید