ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش درگاه پرداخت بانک سامان

nesarian
January 19th, 2011, 19:35
اسکریپت پرداخت بانک سامان
با قابلیت های
نمایش کامل پرداخت های انجام شده و نشده
امکان جستجو براساس (نام و نام خانوادگی،کد سفارش،تاریخ و...)
خروجی اکسل و پرینت
به زودی برای بانک های : اقتصاد نوین،پارسیان،پاسارگاد،ملت و ملی
قیمت سیستم با این امکانات،برای استفاده بر روی یک دامنه 100 هزار تومان می باشد.

akbari
January 19th, 2011, 19:40
قیمت را هم بفرمایید و همچنین بفرمایید آیا امکان طراحی برای اسکریپت های مختلف هم دارید؟

IranianServer
January 19th, 2011, 20:04
با سلام.
این اسکریپت شما بصورت مجزاست ؟ قیمت ؟

nesarian
January 19th, 2011, 20:12
با سلام.
این اسکریپت شما بصورت مجزاست ؟ قیمت ؟
بله

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

آیا امکان طراحی برای اسکریپت های مختلف هم دارید؟
منظورتان کدام اسکریپت ها است؟

mrtteam
January 19th, 2011, 20:29
با سلام

ببخشید دوست عزیز فکر کنم این کار شما از نظر قانون بانکی مشکل دار باشه چون کسی به جز خوده شما حق استفاده از درگاه نداره طبق بند 4-10 قرداد بانک سامان !!! البته در کل هیچ مربوط به من نیست و قصد جسارت نیست فقط هدف راهنمایی و اینکه شما به مشکل نخورید ...

موفق و پیروز باشید

nesarian
January 19th, 2011, 20:41
با سلام

ببخشید دوست عزیز فکر کنم این کار شما از نظر قانون بانکی مشکل دار باشه چون کسی به جز خوده شما حق استفاده از درگاه نداره طبق بند 4-10 قرداد بانک سامان !!! البته در کل هیچ مربوط به من نیست و قصد جسارت نیست فقط هدف راهنمایی و اینکه شما به مشکل نخورید ...

موفق و پیروز باشید
متن کامل قرارداد را ضمیمه کنید.

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

10-4)پذرینده کارت به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی نمی تواند حق انتفاع از امکانات پرداخت الکترونیک(فروش اینترنتی) را به غیر واگذارکند.
سلام
دوست عزیز ظاهرا شما کاملا اشتباه متوجه شده اید.اگر منظورتان این بند از قرارداد یانک سامان است، من پذیرنده کارت نیستم و هیچ امکانی از بانک سامان را هم نمی فروشم.

IranianServer
January 19th, 2011, 20:42
با سلام

موفق و پیروز باشید

ایشون در گاه نمی فروشند ، اسکریپت می فروشند.
درگاه که فروشی نیست.

TukaNet
January 19th, 2011, 21:52
ایشون در گاه نمی فروشند ، اسکریپت می فروشند.
درگاه که فروشی نیست.

امیدوارم مثل شما نفروشند ....

استارتر گرامی ، لطفا قیمت بدید !

mrtteam
January 19th, 2011, 22:56
با سلام

حرف شما کاملا صحیح است اخه دوست عزیز اسم تاپیکشون زده بودن " فروش درگاه پرداخت بانک سامان " منم برای همین فکر کردم ایشون پرداخت گرفتن و به اشخاص مختلف لینک میدن یک مقدار اشتباه از طرف ایشون بود که درست این کلمه به کار نبردن اشتباه از من هم بود که بد متوجه شدم .

موفق و پیروز باشید

nesarian
January 23rd, 2011, 19:52
سلام
به دلیل استقبال خوب خریداران عزیز، در این سایت نیز سیستم فوق با 20% تخفیف تا پایان سال جاری ارائه می شود.
با تشکر