توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه شدن مشکوک حجم سرور در صورتی که...
far30online
January 19th, 2011, 15:40
سلام مشکلی که من دارم اینه که بدون اینکه خودم فایلی آپلود کنم دائما حجمی که سرور نشون میده بالا میره مثلا الان 2 گیگ بیشتر من رو سرورم ندارم اما داره 9 گیگ نشون میده و این فایل 9 گیگ رو نمیدونم کجاشه که فضایه سرور من رو اشغال کرده و سرعت سایتم اورده پایین در صورتی که هیچ یوزری غیر از یوزر سایته خودم ساخته نشده تو پنل اصلی و هیچ فایلی رو نمیتونم ببینم جز 2 گیگ خودم پس 9 گیگ رو نیمدونم از کجا اومده در صورتی که باید 2 گیگ نشون بده و سرعت سایتمم داغونه اگه میشه کمکم کنید لازم به ذکره که پنل من دایرکتوره و قبلا هم یکی اومده بود تو پنل اصلی واسه خودش یوزر ساختهع بود در صورتی که کسی جز من دست رسی نداره به پنل اصلی و یوزر من اون یوزر رو پاکش کردم اما هنوز حجم بالا و پایین میره واسه خودش در صورتی که من فایلی رو آپلود نمیکنم لطفا کمکم کنید مشکل از چیه؟
فايلهاي سرور كم و زياد ميشه. داخل پنل دايركت ادمين هم خود به خود يوزر ساخته ميشه .. گراف بند ويت ديتاسنتر ميگه فايل آپلود شده !!
به نظر من كسي به سرور دسترسي داره :)