PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربه نه چندان خوب از خرید شماره numbersell

pc.rootall
May 10th, 2018, 14:43
با سلام

دوستان یک شماره مجازی از وب سایت numbersell خریداری شد که طبق گفته های ایشون و مراحل خرید میتونید شماره مورد نظر از کشور و اپلیکیشن مورد نظر رو انتخاب کنید

در مرحله خرید

http://www.upsara.com/images/28qt_capture.png

با همچین صفحه ای رو به رو میشید که اپلیکیشن مورد نظرتونو انتخاب میکنید و طبق همون برنامه شماره سازگارشو خریداری میکنید .

شماره خریداری شد و زمانی که برای عضویت در اینستاگرام شماره رو تست کردیم شماره بلاک هست

با مدیریت سایتشون مطرح کردیم و پاسخ جالبی دادن

ما نمیدونیم که شماره بلاک هست و یا نیست ما با تلگرام تست کردیم شماره ها درست بودن اینستا رو نمیدونم
خب اگر به این صورته پس چرا در مرحله خرید امکان انتخاب اپ رو گذاشتن ؟ یا سرکاری هست

بحث هزینه نیست ولی آیا مشکل از سمت ما بوده که از این سایت خریداری کردیم یا مشکل از ایشون بوده که شماره های بلاک و یا به این روش کاربر رو فریب میدن

company_hosting
May 10th, 2018, 14:54
سلام

متاسفان در این سایت ها همیشه مشکل از سمت شما کاربر هست و به انها ربطی نداره مشکل خودتونه
:65:

دنباش نرید خسته میشید اما برای اطلاع رسانی تشکر

موفق باشید

my-host.site
May 10th, 2018, 14:58
با سلام

من با نظر عزیمون موافق نیستم . فروشنده یا ارائه دهنده محصولات باید از صحت سلامت کالای خود اطمینان پیدا کنه . بعد خرید بگه این شد و اون شد و غیره و به من ربطی نداره یا امثال اینا یعنی کلا دور اون سایت رو خط بکشید .

ارائه ۱ ریال با ۱ میلیون فرقی نداره و فروشنده بایستی از محصول ارائه دادش پشتیبانی کنه

pc.rootall
May 10th, 2018, 18:34
سلام

متاسفان در این سایت ها همیشه مشکل از سمت شما کاربر هست و به انها ربطی نداره مشکل خودتونه
:65:

دنباش نرید خسته میشید اما برای اطلاع رسانی تشکر

موفق باشید

با سلام
بله واقعا
با یک عزیزی دیگه کار کردیم شماره خرید کردیم 35 هزار تومان که اون شماره هم بلاک بود و زمانی که به ایشون ارجا دادیم هزینه رو تمام کمال عودت زدند ولی ایشون ...

هزینه مهم نیست ولی زمانی که تاکید میکنی واجب هست و برای فلا کار نیازه و زمانی که خرید میکنی چنین چیزی که انتظار نداشتی واقعا جای تاسف داره

- - - Updated - - -

با سلام

من با نظر عزیمون موافق نیستم . فروشنده یا ارائه دهنده محصولات باید از صحت سلامت کالای خود اطمینان پیدا کنه . بعد خرید بگه این شد و اون شد و غیره و به من ربطی نداره یا امثال اینا یعنی کلا دور اون سایت رو خط بکشید .

ارائه ۱ ریال با ۱ میلیون فرقی نداره و فروشنده بایستی از محصول ارائه دادش پشتیبانی کنه

کاش قانونی که در بیلبورد های کشور های خارجی به کار رفته بود که حتی کمی از حد فراتر از محصول خودشون بالا بره جریمه داره
ولی محصولات ما ....
فقط نیت اطلاع رسانی بود 8-|