ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در خصوص منابع سرور

Maisam ahmadi
May 10th, 2018, 08:35
سلام خدمت دوستان عزیز.
من برای سایتم که سایت دانلود فیلم هست که کاربران انلاین فیلم نگاه میکنن میخوام سرور اخصاصی بخرم ولی نمیدونم چه سروری بگیرم برای سایتم .
لطفا میشه کمک کنید چه سروری بگیرم که cpu..ram چقدر باشه که اندازه ۵ هزار کاربر انلاین همزمان بتونن ببینن و چقدر ترافیک ماهیانه داشته باشه . کدام کشور سرورهاشون هم خوبه
ممنون میشم کمک کنید جواب بدین

RoobinaServer
May 10th, 2018, 09:01
با سلام

5 هزار کاربر آنلاین حداقل سروری باید بگیرید که رم 64 و 10 عدد هارد دیسک برای یک دیتای شما داشته باشه.

سرور از ایران بگیرید هم از نظر هزینه ترافیک کاربرانتان هم سرعت دسترسی و نحوه نمایش فیلم بسیار بهتر است.

باتشکر

company_hosting
May 10th, 2018, 11:04
سلام خدمت دوستان عزیز.
من برای سایتم که سایت دانلود فیلم هست که کاربران انلاین فیلم نگاه میکنن میخوام سرور اخصاصی بخرم ولی نمیدونم چه سروری بگیرم برای سایتم .
لطفا میشه کمک کنید چه سروری بگیرم که cpu..ram چقدر باشه که اندازه ۵ هزار کاربر انلاین همزمان بتونن ببینن و چقدر ترافیک ماهیانه داشته باشه . کدام کشور سرورهاشون هم خوبه
ممنون میشم کمک کنید جواب بدین

سلام

برای این مورد

باید رم بین 32-128 بسته به نوع رم
سی پی یو بین 12-20 هسته
هارد بسته به نوع سرور باید حداقل رید 10 یا بالاتر داشته باشید
حجم به سته به نیاز

بهترین کشور ، ایران با پورت 10 گیگ

موفق باشید

Maisam ahmadi
May 12th, 2018, 06:08
سرورهای ایران ترافیک نامحدود ندارن .بنظرتون برای شروع کار از چه سروری استفاده کنم ممنون

- - - Updated - - -

سرورهای ایران ترافیک نامحدود هم میدن