ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد جایگزین برای تلگرام

CaeZer
May 7th, 2018, 22:29
با سلام خدمت دوستان عزیز

بعد از ***** شدن کامل تلگرام بعضا از جمله خودم دنبال جایگزین برای این مسنجر هستیم،

این تاپیک رو زدم تا از تجربیات دوستان درباره معرفی برنامه های مسنجر تا بلاخره یک جایگزین مناسب برای کسب و کار خودمون پیدا کنیم

پیشاپیش تشکر میکنم از دوستانی که شرکت میکنند

gdfire
May 7th, 2018, 22:32
سایت بزن راحت! همه چیزم دست خودته خیالتم از بابت همه چی راحته ...
(جایگزینم باشه باز میبندن به فکر یه چی باش همیشگی اونم فعلا سایت فقط مشتری هم راحته)

farshid17
May 7th, 2018, 22:49
Google Allo DiscordVoxerWireSlack دوستان بنده در مورد این اپلیکیشن خیلی شنیدیم میگن خیلی متفاوت هست و خوبه ولی هنوز تست نکردم

Raymvnd
May 7th, 2018, 23:08
Google Allo

Discord

Voxer

Wire

Slack دوستان بنده در مورد این اپلیکیشن خیلی شنیدیم میگن خیلی متفاوت هست و خوبه ولی هنوز تست نکردم

هیچ کدوم...

سرزمین
May 7th, 2018, 23:43
با سلام خدمت دوستان عزیز

بعد از ***** شدن کامل تلگرام بعضا از جمله خودم دنبال جایگزین برای این مسنجر هستیم،

این تاپیک رو زدم تا از تجربیات دوستان درباره معرفی برنامه های مسنجر تا بلاخره یک جایگزین مناسب برای کسب و کار خودمون پیدا کنیم

پیشاپیش تشکر میکنم از دوستانی که شرکت میکنند

از ایرانی ها همه رو بررسی کردم و بهترین گزینه بله هست

واقعاً خوب ساخته شده و از لحاظ مشکلاتی که سایر اپ ها دارن در این اپ واقعاً درصد پایینی خطا داره و از سرعت بسیار مناسبی برخورداره ضمن اینکه داخل خود app بخش بانکی داره که دقیق باید بررسی بشه که چه امکاناتی داره و انگار زیر نظر سداد و بانک ملی فعالیت میکنه و امنیتش رو تضمین کردن ضمن اینکه از ربات هم برخورداره تنها ضعفش جمعیت کم اون هست که کم کم داره بیشتر میشه.

Mr-Pro
May 7th, 2018, 23:47
هیچ کدام فقط تلگرام . بله که اصلا ویدئوهاش منتشر شده که چه دسترسی هایی به صاحب برنامه ارسال میشه .

سرزمین
May 7th, 2018, 23:50
هیچ کدام فقط تلگرام . بله که اصلا ویدئوهاش منتشر شده که چه دسترسی هایی به صاحب برنامه ارسال میشه .

چه دسترسی؟
مرد حسابی اول نصب کن بعد بگو ویدئو
فکر کردی تلگرام عاشق چشم و ابروی ماست؟! چقدر بیگانه پرست باشیم!

در مورد سروش هم تعرفه ی دروغ منتشر کردن که رایگان نیست و ازین جفنگیات! یه ذره فکر کنیم که چرا اینقدر میخوان داخلی ها رو بکوبن!

AHF-victory
May 7th, 2018, 23:54
الان بیشتریا میرن سمت ای گپ چون نسخه دسکتاپ هم داره واقعا قوی کار کرده

vahid03
May 7th, 2018, 23:57
چه دسترسی؟

در مورد سروش هم تعرفه ی دروغ منتشر کردن که رایگان نیست و ازین جفنگیات! یه ذره فکر کنیم که چرا اینقدر میخوان داخلی ها رو بکوبن!

اول خودت فکر کن بعد به مردم بگو فکر کنند! دروغ یا راستشو نمیدونم ولی اینو میدونم که نمیتونم اعتماد کنم به دولت خودم !

Jolge
May 8th, 2018, 00:51
کار من شدیدا به تلگرام مربوط هستش و بعد از اتفاقات اخیر به هیچ وجه احساس نکردم که مشتریامو از دست دادم
این یعنی هیچ کس هیچا نرفته هیچ جا هم نخواهد رفت
وقتی دست مادر 60 ساله من ف ی ل ت ر ش ک ن هستش یعنی همه دارن
بهترین انتخاب همچنان همون تلگرامه

dertgtr
May 8th, 2018, 00:52
بحث سر خارجی یا ایرانی بودن اپلیکیشن نیست بحث سر امنیت هست . شما خودتنون قضاوت کنید حاظرید امنیت خودتون رو به خطر بندازید و با اپلیکیشن ایرانی که سرورهاش داخل ایران هست و هر لحظه امکان داره سر یک موضوع خیلی ساده دادگاهی بشید و ....

نمونه هاش زیاده کلوب و .... حتی سایت های فیلم و ... که غیرقانونی هم نبودن ولی دادگاهی شدن !

Farid Saadat
May 8th, 2018, 00:58
چه دسترسی؟

سلام،
سروش و و و میخوان بیان اوکی. کسی نمیگه چرا. ولی رقابت نباید به سبک فیلم علاء الدین باشه به نظرم... تلگرام ***** بشه که پیامرسان ایکس و ایگرگ جا بیافتن! اگر میخوان رقابت کنند، بسم الله. بهترشو بسازن که مردم بتونند اعتماد کنند و خودشون بیان...!
کسی مشکلی با رقابت نداره. ولی رقابت به شرطی که به معنای واقعی رقابت باشه. رقابت هست که باعث پیشرفت میشه، رقابت نباشه پیشرفتی نخواهد بود. با جلوگیری از فعالیت تلگرام اسما خواستند رقابت رو جا بیاندازند بین مردم ولی به نظر من این اسمش رقابتی نیست که باعث پیشرفت بشه. حتی اگر برنامه ریزی هاشون درست دربیاد و همه چیز اوکی پیش بره، پیشرفتی مشاهده نمی کنید ( تضمین می کنم ). دقیقا مثل خودرو های ملی. سمند از ۱۰ سال پیش تا الان چقدر تغییر کرده؟ ۲۰۶ چطور؟ پراید چطور؟... ولی وقتی واردات ماشین در سال گذشته ساده تر شد، سایپا اومد کوییک رو رونمایی کرد. دنا پلاس توربو شارژر معرفی شد ( کار ندارم که تکنولوژی این مورد مال ایران نیست. ولی هرچی هست باعث شد یک ذره به خودشون بیان خودرو ساز ها )... تلگرام و نرم افزار های داخلی هم قضیه مشابهی دارند به نظرم. جلوگیری از فعالیت تلگرام = (مشابه ) عدم ورود خودرو = نبود رقابت = پیشرفت نکردن = بدبختی! من خودم با حمایت از تولید داخل به شدددت موافقم ولی به شرطیکه ۱) اصولی انجام شود. ۲) اصولی پیش برود.

با احترام و آرزوی موفقیت.

nevergotme
May 8th, 2018, 01:05
اینارو کار ندارم ، یکی بیاد به من بگه کدوم یکی از پیام رسان هایی داخلی ، تماما اختصاصی هست و سورس تلگرام استفاده نکردند.

Oscar
May 8th, 2018, 01:14
همه فیلـتر شکن دارن
در حال حاضر سر رو کم کنی دولت هم شده فقط تلگرام

deltamusic
May 8th, 2018, 01:37
وی پی ...ان + تلگرام

farshid17
May 8th, 2018, 01:49
دوستان به نظرم اگه پیام رسان داخلی پشتوانه خودش دولت نمیزاشت و مردم میزاشت و حتی برای شروع سرور خارج کشور میگرفت بیشتر پیشرفت میکرد پیش مردم بیشتر حرف واسه گفتن داشت حتی سودهی بیشتری هم براش داشت

Genral X2
May 8th, 2018, 01:59
Google Allo

Discord

Voxer

Wire

Slack دوستان بنده در مورد این اپلیکیشن خیلی شنیدیم میگن خیلی متفاوت هست و خوبه ولی هنوز تست نکردم

نه واقعا دیسکورد جایگزین تلگرام ؟!

برخی دوستان یه صحبت هایی میکنند که رو معده اثر میزاره :(

dertgtr
May 8th, 2018, 02:12
چرا تلگرام رو فیل تر می کنن ؟

http://s8.picofile.com/file/8325727026/tel.png (http://s8.picofile.com/file/8325726968/tel.mp4.html)

لینک فیلم : http://s8.picofile.com/file/8325726968/tel.mp4.html

پس هرچی جای تلگرام بیاد و خارجی باشه اونم فیل تر می کنن !

ملت باید مثل گوسفند سرش رو بندازه زمین و به خورن پول بیت المال و .... اعتراضی نداشته باشه !

الان شما فکر جایگزین تلگرام هستید؟

دلار شده 7400 تومن !

Mr-Pro
May 8th, 2018, 02:21
واقعا اینا انسان نیستند . آدم این ویدیوها رو میبینه دلش به درد میاد . حتی یک حیوان با هم نوع خودش این کار رو نمیکنه . توی برخی کشورهای آسیایی یک روز هفته همه مغازه ها رو تعطیل میکنن که دست فروشا هم پولی در بیارن اونوقت . همشون هم حزب اللهی و ریش دار هستن . باید گریست به حال دینی که پیروانش حیوانات آدم نما هستند .

isn
May 8th, 2018, 02:59
در حال حاضر جانشینی به خوبی تلگرام ندیدم و " بله " را هم چک کردم بدک نبود

الان وضع به جایی رسیده ملت به Yahoo هم راضی اند :]

تلگرام فیل شد تا یکسری دوباره Taakrar نکنند و به هزار و یک دلیل دیگر ، اصلا پیام رسان بومی در اولویت اخر است ...

دوستان با اینکه من خودم مخالف وضع موجودم و جزء 27 میلیون رای دهنده بودم اما همه چیز را هم تقصیر دولت نمی اندازم

بارها شده نظرات مخالفت را دیدم ، احساسم اینه که طرف چون به سود شخصی اش لطمه وارد می شود که البته منطقی است و از روی عصبانیت است ، پیچیدگی مدیریت کشور را فراموش می کند

یا مثلا فلان شخص میاد میگه رییس ج قبلی بهتر بود و الان دلار فلان شده ، خوب تا حالا فکر کردی چرا کار به اینجا رسیده ؟! چون تاوان اشتباهات گذشتگان را باید افراد بعدی بدهند

در ضمن مطمئن باشید اگر همین افرادی که به اصطلاح میگیم حزب اللهی نباشند ! وضعیت 100 برابر بدتر می شود ، درسته فکر های افراطی و تاریخ گذشته در برخی از این افراد وجود دارد اما زمانی که امنیت و اسایش توسط این افراد تامین نشود شما حاضرید دلار 15 ت باشه اما امنیت باشه

کشور در مسیری است که یا باید هزینه های کلان مانند امارات صرف زیباسازی شهر و کشور کند و کشور را از نظر ظاهری ! مدرن نشان دهد یا اینکه باید استراتژیک فکر کند و مهم ترین اولویتش امنیت کشور باشد .
البته از کج سلیقگی ها هم نباید گذشت که باعث شده دودش تو چشم مردم بره و در نهایت نظر اقلیت بر اکثریت غالب باشد

این نظر من بود حالا خوب / بد

leberman
May 8th, 2018, 06:49
tam tam خوبه

xphost
May 8th, 2018, 08:12
فعلا همه مردم تلگرام رو با ***** شکن دارند باز میکنند بدون مشکل
ولی به نظرم اگر بخوان انتخاب کنند یا باید برندgoogle allo
یا telepado

افسر جنگ
May 8th, 2018, 08:16
درود

دو عدد جایگزین خوب بهتون معرفی می کنم

مسنجر خارجی pinngle

سایتش *****ه ولی خود برنامه نه

مسنجر خارجی RingID massenger

همین چند وقت پیش اومدن مسنجر داخلی رینگ رو ساختند تازه اسمشم از روی این بالایی کپی کردند

fadak
May 8th, 2018, 08:21
در حال حاضر از وی ... ان + تلگرام استفاده میکنم بخاطر جامعه آماری خیلی بهتر
ولی کم کم به سمت سروش میریم
از نوع رقابت سروش و تلگرام اصلا خوشم نمیاد و مسدود کردن رقیت باعث میشه پیشرفتی هم صورت نگیره اما اگر بخوایم منصف باشیم سروش الان با سروش دیروز خیلی فرق کرده
در مورد لیستی که اول تاپیک اعلام شد بنظر میاد کسی که لیست رو تهیه مرده اصلا برنامه ها رو تست نکرده