توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♣♣نیازمند کار هستم + مهارت♣♣
seokaran.org
May 6th, 2018, 18:23
خب خدا رو شکر به لطف مسؤلین کسب و کار ما داخل تلگرام جمع شد رفت یحتمل برای اینکه بیکار نباشم و افکار منفی سراغم نیاد دنبال کار میگردم
رفتار خوب و خوش حسابی کارفرما برام مهمه منم سعی میکنم کارم رو به بهترین شیوه انجام بدم !
مهارت هام :
نویسندگی ، اختصاصی ، نیمه اختصاصی ، کپی
نمونه اختصاصی :
اشنایی با سئو( داخلی ، خارجی ) و دیجیتال مارکتینگ
یکمم اشنا به فتوشاپ هستم
themmaker.ir@gmail.com
پیام خصوصی
ایدی تلگرام :
Tarah_javan@
delighandy
May 16th, 2018, 19:00
سلام .ما برای فروشگاهمون کسی که اشنایی به هاستینگ و طراحی سایت و سئو داشته باشه نیازمندیم . اگه کسی هست لطفا با این شماره تماس بگیره . 09211634298 . اگه جواب ندادم لطفا پیام بدید .
vb-webmaster
May 22nd, 2018, 19:38
سلام .ما برای فروشگاهمون کسی که اشنایی به هاستینگ و طراحی سایت و سئو داشته باشه نیازمندیم . اگه کسی هست لطفا با این شماره تماس بگیره . 09211634298 . اگه جواب ندادم لطفا پیام بدید .
خب خدا رو شکر به لطف مسؤلین کسب و کار ما داخل تلگرام جمع شد رفت یحتمل برای اینکه بیکار نباشم و افکار منفی سراغم نیاد دنبال کار میگردم
رفتار خوب و خوش حسابی کارفرما برام مهمه منم سعی میکنم کارم رو به بهترین شیوه انجام بدم !
مهارت هام :
نویسندگی ، اختصاصی ، نیمه اختصاصی ، کپی
نمونه اختصاصی :
اشنایی با سئو( داخلی ، خارجی ) و دیجیتال مارکتینگ
یکمم اشنا به فتوشاپ هستم
themmaker.ir@gmail.com
پیام خصوصی
ایدی تلگرام :
Tarah_javan@
با سلام و عرض ادب خدمت شما.
اگر مایل بودید و نیاز داشته باشید، میتوانیم طراحی و میزبانی وب سایت شما را به صورت کاملاً رایگان انجام بدهیم. و ملزمات مهاجرت شما از تلگرام را فراهم کنیم.
در خدمت هستم
ارتمند
(https://abi.host)