PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اثر تولبار الکسا بر روی سرعت اینترنت

iacbook
January 19th, 2011, 01:20
درود

به نظر می رسد تولبار الکسا اثر منفی خیلی زیادی روی سرعت اینترنت داره ....
دوستان کسی چنین موردی رو احساس کرده؟

kingoftehran
January 19th, 2011, 01:54
با سلام
همین طوره حتی یک سری صفحات را هم کاری می کنه که بد باز می شوند ولی خوب برای افزایش آمار سایت مورد نیاز هست.

AmirHosein
January 19th, 2011, 01:56
سلام علیکم والا عرض کنم که سایت من خیلی خفن بالا اومده
Filmbaz.ir Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/filmbaz.ir)
با اینکه داون هست زیاد تو سرش نخوره:71:

---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------

آهان سرعت رو والا من چیز خاصی حس نکردم عین معمول هست

iacbook
January 19th, 2011, 02:02
منظورم رو بهتر بگم :
وقتی تولبار الکسا رو نصب می کنید روی مرورگرتون باعث میشه سرعت باز شدن سایت ها توسط مرورگر کمتر بشه ... بخاطر اینکه یک مبادلاتی با سایت الکسا انجام میده .......

Rezash
January 19th, 2011, 06:39
منظورم رو بهتر بگم :
وقتی تولبار الکسا رو نصب می کنید روی مرورگرتون باعث میشه سرعت باز شدن سایت ها توسط مرورگر کمتر بشه ... بخاطر اینکه یک مبادلاتی با سایت الکسا انجام میده .......

تاحدودي آره
زماني كه سرعت اينترنتم خيلي كم بود محسوس بود ولي الان هيچ كاهش سرعتي رو احساس نمي كنم.

M-Soltani.ir
January 19th, 2011, 08:39
منظورم رو بهتر بگم :

نه تاثیری نداره ، فکر کنم اطلاعات در حد چند kb باشه که اصلا معلوم نمیشه :)

delta
January 19th, 2011, 08:43
خوب کلا هر بار که صفحه ای باز میشه داره همون صفحه وصل میشه به الکسا و باهاش ارتباط برقرار میکنه که مشخصه داره از اینترنت و سرعت اینترنت شما استفاده میکنه..یک جور در واقع تولبار آنلاین هست و برخلاف تولبارهای دیگر که معمولا آفلاین هستند

---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:41 AM ----------

اگر دیال آپ هستید بله نه تنها این کلا باید غید کلی برنامه رو بزنید. مثل انتی ویروسها و مخصوصا اصلا نباید از اینترنت سیکوریتی استفاده کنید.. ولی با adsl زیاد فرقی نمیکنه

IFACO.Net
January 19th, 2011, 09:52
فایلهای تولبار و همچنین کوکی های الکسا رو خیلی از آنتی ویرسها مانند نورتون و AVG و ... فایل های SpyWare تشخیص میدند و حذفش می کنند.