توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراپال ، چند روزه نیست تسویه هم نزده
miladtnt
May 4th, 2018, 19:17
حدود ۱.۵ میلیون پول تو اکانتمون هست تسویه هم نزدن زنگم میزنم دردسترس نیستن
ار ۱۰ اردیبهشت تسویه نزدن ، مدیرشم تو تلگرام دلیت اکانت زده
کسی اطلاعی داره ارشون؟
-----
ادیت : امروز ۱۷ اردیبهشت تسویه کردند ، مشکل حل شد
OmizbanCo
May 4th, 2018, 20:12
فرا پال ؟ تازه شنیدم
قضیه مشکوک نیست ؟
armin.rf
May 4th, 2018, 20:23
فرا پال ؟ تازه شنیدم
قضیه مشکوک نیست ؟
پرداز میزبان هست صاحبش
همونی که به همه یه چی میچسبوند :)
OmizbanCo
May 4th, 2018, 21:14
پرداز میزبان هست صاحبش
همونی که به همه یه چی میچسبوند :)
به منم متاسفانه چسبوند ! من جای ایشون باشم پدرشو در میارم
1eng.ir
May 4th, 2018, 22:21
آدرس: آدرس: ایلام - ایوان - خیابان امام بالاتر از بانک ملی شعبه شهید بهشتی - پلاک ٣٦ - طبقه همکف -
تلفن: ٠٨٤٣٣٢٣٠٢٥٩
جوابگو نیستن این آدرس و تلفن؟
miladtnt
May 4th, 2018, 22:26
آدرس: آدرس: ایلام - ایوان - خیابان امام بالاتر از بانک ملی شعبه شهید بهشتی - پلاک ٣٦ - طبقه همکف -
تلفن: ٠٨٤٣٣٢٣٠٢٥٩
جوابگو نیستن این آدرس و تلفن؟
بله
قبلا همیشه فرداش تسویه میکردن و فقط چنبار تسویه ۱ ۲ روز عقب مونده بود ولی اینبار ۵ روزه تسویه نکردن
نه تلفن نه تلگرام نه تیکت هیچکودوم جواب ندادند
taranoome
May 4th, 2018, 23:01
ببین خودش واسط بوده و از جایی درگاه گرفته برای خودش هم تسویه نکردن :39:
الان من خودم چند جا داشتم هنوز تسویه نکردن فقط زرین پال هست که سریع تسویه میکنه اونم که خیلی گیره
miladtnt
May 4th, 2018, 23:07
ببین خودش واسط بوده و از جایی درگاه گرفته برای خودش هم تسویه نکردن :39:
الان من خودم چند جا داشتم هنوز تسویه نکردن فقط زرین پال هست که سریع تسویه میکنه اونم که خیلی گیره
منظورتون اینه درگاه واسط تسویه نکرده؟ آخه تو شاپرک اسم خودشو زده بود و میگفت با psp ها همکاری داره
شمام واسط هستین؟
taranoome
May 4th, 2018, 23:12
نه باو من نه واسط نیستم
kiavaco
May 5th, 2018, 00:05
منظورتون اینه درگاه واسط تسویه نکرده؟ آخه تو شاپرک اسم خودشو زده بود و میگفت با psp ها همکاری داره
شمام واسط هستین؟
بزرگوار گرفتن درگاه اختصاصی کاری نداره و psp ها به هیچ وجه همکاری نمیکنند اگر اینطور بود شرکت های مثل pay یا savanco این درگاها با تلاش سخت به اینجا نمیرسیدن
miladtnt
May 5th, 2018, 00:38
بزرگوار گرفتن درگاه اختصاصی کاری نداره و psp ها به هیچ وجه همکاری نمیکنند اگر اینطور بود شرکت های مثل pay یا savanco این درگاها با تلاش سخت به اینجا نمیرسیدن
نماد با سربازی مشکل داره
kiavaco
May 5th, 2018, 00:54
نماد با سربازی مشکل داره
نماد اعتماد با سربازی مشکلی نداره هرکسی که دانشجو باشه میتونه با مدرک بگیره و بحث سر نماد هم هست به هر درگاهی نماد اعتماد نمیدن اما فقط میدونم فراپال مال مدیریت المان دیتا هستش چیز زیادی راجبشون نمیدونم
webmasteri
May 5th, 2018, 00:54
اگر واقعا پول رو میخواد بخوره ازش شکایت کن
yasserhost
May 5th, 2018, 09:41
حدود ۱.۵ میلیون پول تو اکانتمون هست تسویه هم نزدن زنگم میزنم دردسترس نیستن
ار ۱۰ اردیبهشت تسویه نزدن ، مدیرشم تو تلگرام دلیت اکانت زده
کسی اطلاعی داره ارشون؟
سلام و احترام ایشون یه کلاه بردار هستن میلاد جان تو انجمن و جاهای دیگه اسمش در رفته نباید بهش اعتماد کرد . هر وقت پولاش تموم میشه میره پول ملتو میخوره:ی
mehdi741
May 5th, 2018, 10:18
ادرس سایتش چیه؟
miladtnt
May 5th, 2018, 11:59
سلام و احترام ایشون یه کلاه بردار هستن میلاد جان تو انجمن و جاهای دیگه اسمش در رفته نباید بهش اعتماد کرد . هر وقت پولاش تموم میشه میره پول ملتو میخوره:ی
درود امیدوارم این اتفاق نیوفته، برای شکایت اینجور کلاهبرداری ها خوب پیگیری میکنند
قبلا با مورد مشابه ی درگاه دیگه ۲ میلیون از ما کلاهبرداری کرد، بغیر از ما از چند نفر دیگم اینکارو کرده بود ولی بخاطر کلاهبرداری ۲ میلیون ما ، دادگاه ۵ میلیون جریمش کرد تا نره آب خنک بخوره :)
- - - Updated - - -
ادرس سایتش چیه؟
farapal.com
yasserhost
May 5th, 2018, 12:08
درود امیدوارم این اتفاق نیوفته، برای شکایت اینجور کلاهبرداری ها خوب پیگیری میکنند
قبلا با مورد مشابه ی درگاه دیگه ۲ میلیون از ما کلاهبرداری کرد، بغیر از ما از چند نفر دیگم اینکارو کرده بود ولی بخاطر کلاهبرداری ۲ میلیون ما ، دادگاه ۵ میلیون جریمش کرد تا نره آب خنک بخوره :)
- - - Updated - - -
farapal.com
من اینو میشناسم برای پول دست به هر کاری میزنه تهمت نیست ها . با این ایشون چند ماه پیش به مشکل خوردیم اما زد زیرش حالا خدا به دادتون برسه.
بک لینک ازش خریدیم تحویل نداد ! و گفت تحویل دادم و... پس از الان پیگیر کارتون باشید.
درگاه هم برید زرین پال بگیرید
persiancoder
May 5th, 2018, 12:47
مدیرش که توی این فروم حضور فعال دارن همیشه. اطلاع بدید بیان پاسخگو باشن. @almandata (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=101854)
barinhost
May 5th, 2018, 13:33
مشکل سراسریه!
چون pay.ir و دو جا دیگر که حساب دارم هنوز تسویه نکردند.فقط زیرن پال اذیت نکرده
نه تیکت پاسخ می دهند و نه تلفن!
sepahanserver
May 5th, 2018, 13:44
مشکل سراسریه!
زیر پال بدون مشکل تسویه کرده
barinhost
May 5th, 2018, 19:40
زرین پال رو عرض کردم سالمه!
پی لاین مشکل داشت که رفع شد
OMIDTU5
May 5th, 2018, 19:48
تا اکنون بیش از ٢۰۰ کسب کار اینترنتی و ٤۰۰ کاربر به فراپال پیوسته اند!
همینک فعالیت خود در فراپال را استارت بزنید!؟
چطور اعتماد کردید به اینا ؟
xphost
May 5th, 2018, 22:51
یه موردیو دیدم برام جالب بود
نماد اعتماد ندارند:103:
امیدوارم مشکلی برای عزیزان پیش نیاد
ولی تو این دوره زمونه ادم باید یکم دقت کنه
تا وقتی سایتی مثلpay.ir هستش اخه چرا بریم سراغ بقیه؟
iraniam2000
May 5th, 2018, 22:54
یه موردیو دیدم برام جالب بود
نماد اعتماد ندارند:103:
امیدوارم مشکلی برای عزیزان پیش نیاد
ولی تو این دوره زمونه ادم باید یکم دقت کنه
تا وقتی سایتی مثلpay.ir هستش اخه چرا بریم سراغ بقیه؟
ببخشید میشه لینک نماد pay.ir را بدید ؟
gharibion
May 5th, 2018, 23:51
مشکل سراسریه!
مشکل سراسری ای وجود نداره دوست عزیز .
شرکت های دیگر تسویه میزنند همانند زرین پال .
barinhost
May 6th, 2018, 08:16
مشکل سراسری ای وجود نداره دوست عزیز .
شرکت های دیگر تسویه میزنند همانند زرین پال .
دوست گلم من مدیر یا آشنای فراپال نیستم که.دیروز بعد 5 روز pay.ir تسویه کرد که من تیکت زدم گفت بدلیل ..یلترینگ تلگرام اختلالت پیش آمده است که من فکر کردم مشکل سراسریه.
لطفا اون تکه رو درست بخونید.عرض کردم زرین پال از همه بهتره و تسویه اش سریع تر.
miladtnt
May 7th, 2018, 01:56
امروز ۱۷ اردیبهشت تسویه کردند ، مشکل حل شد
Raymvnd
May 7th, 2018, 21:58
امروز ۱۷ اردیبهشت تسویه کردند ، مشکل حل شد
اینکه مشکل حل شد بهتره در فراپال فعالیت نکنید...
almandata
May 14th, 2018, 13:14
من اینو میشناسم برای پول دست به هر کاری میزنه تهمت نیست ها . با این ایشون چند ماه پیش به مشکل خوردیم اما زد زیرش حالا خدا به دادتون برسه.
بک لینک ازش خریدیم تحویل نداد ! و گفت تحویل دادم و... پس از الان پیگیر کارتون باشید.
درگاه هم برید زرین پال بگیرید
کاری به صحبت دوستان ندارم بخاطر مشکلاتی تسویه حساب ها با تاخیر انجام شد ،حق دارن شاکی باشند از همه ی دوستان معذرت میخوایم بابت تاخیر در تسویه حساب ها
فقط یک موردی چند وقت پیش تاپیک زدید که ما اصلا مشتری ایشون نیستیم و .....
چی شد الان قضیه فرق کرد و مشتری ما شدید و کار براتون انجام ندادیم ؟
بهتون نگفتم سرورتون داون شدن زیاد داره هرچی بک لینک بگیری ضرره تا سرورتونو درست نکنید؟
ربات های گوگل بیاد تو سایتتون،سایتتون از دسترس خارج باشه حتما به ضررتونه (چندین بار تکرار کردم،گفتید سرور هلند برای سایتم گرفتم همه چیز درست شده)
https://moz.com/researchtools/ose/links?site=mizban24.net&filter=&source=external&target=page&group=0&page=1&sort=page_authority&anchor_id=&anchor_type=&anchor_text=&from_site=
تعداد بک لینک هاتونو ببینید
در ضمن بابت دلار هکی که دادید ،200 هزار تومان بود چندین ماه گفتی پول ندارم صبر کن مشتری گیرم بیاد سرور بفروشم بهت میدم ،قصد نداری تسویه کنی ؟(اگر منکر این قضیه هستی اسکرین شات بذارم )
ایشالله همیشه موفق باشی و دوستاتو نفرستی داخل تاپیک که مثلا مارو تخریب کنن :53:
yasserhost
May 14th, 2018, 13:21
کاری به صحبت دوستان ندارم بخاطر مشکلاتی تسویه حساب ها با تاخیر انجام شد ،حق دارن شاکی باشند از همه ی دوستان معذرت میخوایم بابت تاخیر در تسویه حساب ها
فقط یک موردی چند وقت پیش تاپیک زدید که ما اصلا مشتری ایشون نیستیم و .....
چی شد الان قضیه فرق کرد و مشتری ما شدید و کار براتون انجام ندادیم ؟
بهتون نگفتم سرورتون داون شدن زیاد داره هرچی بک لینک بگیری ضرره تا سرورتونو درست نکنید؟
ربات های گوگل بیاد تو سایتتون،سایتتون از دسترس خارج باشه حتما به ضررتونه (چندین بار تکرار کردم،گفتید سرور هلند برای سایتم گرفتم همه چیز درست شده)
https://moz.com/researchtools/ose/links?site=mizban24.net&filter=&source=external&target=page&group=0&page=1&sort=page_authority&anchor_id=&anchor_type=&anchor_text=&from_site=
تعداد بک لینک هاتونو ببینید
در ضمن بابت دلار هکی که دادید ،200 هزار تومان بود چندین ماه گفتی پول ندارم صبر کن مشتری گیرم بیاد سرور بفروشم بهت میدم ،قصد نداری تسویه کنی ؟(اگر منکر این قضیه هستی اسکرین شات بذارم )
ایشالله همیشه موفق باشی و دوستاتو نفرستی داخل تاپیک که مثلا مارو تخریب کنن :53:
1. نمیخوام اینجا رو زیاد شلوغ کنم .
2. اولا در مورد مشتری بودن من مشتری شما نبودم و نخواهم بود گفتی بک لینک میزنی و به قول خودت زدی که نزدی این بک لینک هایی که به دامین من ارسال شده از سمت یکی از کاربران همین انجمن هست در صورت نیاز ایشون رو احضار کنم.
3. در مورد دلار هکی که دارید بدون دلیل حرف میزنید و بدون اثبات اولا ریسلر رایگان بهت دادم چندماهی هیج پولی ندادی پولم ندادم دلیل اینکه سرور اختصاصی برگشت وجه نداره . فاکتور رو اقای مهدی لو پرداخت کردن میتونید ازشون بپرسید . کلی سرور تو پنل بود دلیلش هم بارها گفتیم . میتونید از مدیر سرور گیت هم سوال کنید مشکل مارو داشتند.
4. شما که خیلی ادعا داری برو تاپیک های کلاه برداریت رو جمع کن . با این تاپیکها اسمت بالا رفته.
اگر حرفی زده باشم و عمل نکردم بخاطر دوستی بینمون که خودت خرابش کردی با ... خوش باشید .
almandata
May 14th, 2018, 16:12
1. نمیخوام اینجا رو زیاد شلوغ کنم .
2. اولا در مورد مشتری بودن من مشتری شما نبودم و نخواهم بود گفتی بک لینک میزنی و به قول خودت زدی که نزدی این بک لینک هایی که به دامین من ارسال شده از سمت یکی از کاربران همین انجمن هست در صورت نیاز ایشون رو احضار کنم.
3. در مورد دلار هکی که دارید بدون دلیل حرف میزنید و بدون اثبات اولا ریسلر رایگان بهت دادم چندماهی هیج پولی ندادی پولم ندادم دلیل اینکه سرور اختصاصی برگشت وجه نداره . فاکتور رو اقای مهدی لو پرداخت کردن میتونید ازشون بپرسید . کلی سرور تو پنل بود دلیلش هم بارها گفتیم . میتونید از مدیر سرور گیت هم سوال کنید مشکل مارو داشتند.
4. شما که خیلی ادعا داری برو تاپیک های کلاه برداریت رو جمع کن . با این تاپیکها اسمت بالا رفته.
اگر حرفی زده باشم و عمل نکردم بخاطر دوستی بینمون که خودت خرابش کردی با ... خوش باشید .
1-جالبه میگید نمیخوام شلوغ کنم 5 تا از رفیقاتو فرستادی داخل این تاپیک که کاربر من نیستن !!!
2-اون بالا گفتید بک لینک گرفتم الان میگید مشتری من نیستید !! تسویه حسابتو انجام بده گزارش بک لینک هارو همین جا میذارم :)
3-سروری تحویل دادی ؟که بخوای برگشت بدی؟سرور تحویل ندادی گفتی پنلمو بستن پول هیچی ندارم ،بیا توی سرور فرانسه ام شریک شو (گفتم نمیخوام ) راجب نمایندگی که گفتی سر رفاقت رایگان بوده قبل از خرید سرور چرا رایگان نبود ؟ نگفتی تا وقتی که پولتو جور میکنم یه ریسلر داشته باش ؟:)
4- کلاهبرداریم قبول شما بدهیتو صاف کن :) داخل گروه های تلگرام برو بگو فلانی کلاهبرداره (اسکریپت منو که رو هاست شما بود ***یدی گفتی مال منه فلانی ***ه و .....) بعد از رفاقت صحبت میکنی شما؟!!!
سرور تحویل ندادی گفتی پول ندارم پول داشته باشم بدم (سرور های هتزنر 14 روز بعد فاکتورش زده میشه )شما چطوری همون روز پرداخت کردی؟
بک لینک گرفتی پولشو ندادی !!!
میای میگی این هرموقع پول کم میاره میاد و میاره ؟
کی بود فلش 8 گیگ براش پر قالب کردم فرستادم گفتی یه کم پول بیاد دستم برات واریز میکنم ؟:)
خودت به کارهات فکر کن پسر خوب با این کارها نمیری بالا :-*
بعد از این پاسخ دیگری به شما نخواهم داد
موفق باشید
yasserhost
May 14th, 2018, 17:45
1-جالبه میگید نمیخوام شلوغ کنم 5 تا از رفیقاتو فرستادی داخل این تاپیک که کاربر من نیستن !!!
2-اون بالا گفتید بک لینک گرفتم الان میگید مشتری من نیستید !! تسویه حسابتو انجام بده گزارش بک لینک هارو همین جا میذارم :)
3-سروری تحویل دادی ؟که بخوای برگشت بدی؟سرور تحویل ندادی گفتی پنلمو بستن پول هیچی ندارم ،بیا توی سرور فرانسه ام شریک شو (گفتم نمیخوام ) راجب نمایندگی که گفتی سر رفاقت رایگان بوده قبل از خرید سرور چرا رایگان نبود ؟ نگفتی تا وقتی که پولتو جور میکنم یه ریسلر داشته باش ؟:)
4- کلاهبرداریم قبول شما بدهیتو صاف کن :) داخل گروه های تلگرام برو بگو فلانی کلاهبرداره (اسکریپت منو که رو هاست شما بود ***یدی گفتی مال منه فلانی ***ه و .....) بعد از رفاقت صحبت میکنی شما؟!!!
سرور تحویل ندادی گفتی پول ندارم پول داشته باشم بدم (سرور های هتزنر 14 روز بعد فاکتورش زده میشه )شما چطوری همون روز پرداخت کردی؟
بک لینک گرفتی پولشو ندادی !!!
میای میگی این هرموقع پول کم میاره میاد و میاره ؟
کی بود فلش 8 گیگ براش پر قالب کردم فرستادم گفتی یه کم پول بیاد دستم برات واریز میکنم ؟:)
خودت به کارهات فکر کن پسر خوب با این کارها نمیری بالا :-*
بعد از این پاسخ دیگری به شما نخواهم داد
موفق باشید
ما به کسی بدهکار نیستیم و هیچ دوستی نفرستادم که به شما چیزی بگه .
دروغات و ... به من مربوط نیست . پولی کم ندارم خداروشکر پول زیاده . سرور هم 20 روز کار کرده الان پیدا میکنم ای پی رو + چقدر کار کرده . حرف های چرندت برای خودت باشه حوصله کل کل و بحث های بیهوده و دروغین رو ندارم . موفق باشید.
najiyanwp
September 12th, 2019, 22:56
سلام منم 5 روز تسویه زدم خبری ازشون نیست نه تلفن جواب میدن نه تیکت کسی با این سایت کارنکرده؟