دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا اکنون مثل قدیم می توانیم در هندل خودمان دامنه ای را ثبت کنیم و پرداخت توسط نماینده انجام شود؟
1eng.ir
January 18th, 2011, 20:06
خیر ...
پرشین وی پی اس - مرکز آموزش - راهنمای ثبت نام، ثبت و پرداخت دامنه های ملی (http://www.persianvps.ir/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=3)
+ پرشين رجيستر - خدمات ثبت و پرداخت آنلاين دامنه هاي ملي (http://persianregister.ir/help.php)
WebArts
January 18th, 2011, 20:13
پس اگه یک نماینده بخواد یه دامنه را دودره کنه می تونه؟ ( در هندل نماینده قرار می گیره نه هندل خودمون؟)
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
این شیوه امکانش هست؟
شارژ هندل Nic.IR (http://www.takweb.ir/index.php?id=46)
amiri113
January 18th, 2011, 20:23
شما از سايت نماينده هم که ثبت کنيد تو پنل خودتون ثبت ميشه.
ميتونيد از سايت های اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی (http://www.sa1601.ir) يا پرشين رجيستر - خدمات ثبت و پرداخت آنلاين دامنه هاي ملي (http://www.persianregister.ir) اقدام کنيد.
روش شارژ هندل هم تا عيد پابرجاست (فعلا)
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی (http://www.asrenet.com/services/nic/unit)
1eng.ir
January 18th, 2011, 20:26
پس اگه یک نماینده بخواد یه دامنه را دودره کنه می تونه؟ ( در هندل نماینده قرار می گیره نه هندل خودمون؟)
خیر! وقتی موقع درخواست ثبت دامین هندل دامین رو شما (مشتری) بذارن مشکلی پیش نمیاد.
+
کسی از نماینده ها + ریز نماینده ها حوصله دردسر ثبت تو پنل خودشو نداره!
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ميتونيد از سايت های اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی (http://www.sa1601.ir) يا http://www.persianregister.com اقدام کنيد.
علی IR هستیم :)
PersianRegister.ir (http://www.persianregister.ir/)
WebArts
January 18th, 2011, 20:36
مرسی از راهنمایی ها.
منتها من می خواستم به نوعی خودم برای دیگران پرداخت انجام بدم. نو.عی ریسلری . مثلا از شیوه ای کهع در لینک زیر آمده یونیت بخرم
و
1) یونیت بخرم و برای دیگران پرداخت کنم و در هندل خودشان ثبت بشه.
2)برای دامنه های خودم یونیت خریده تمدید یا مستقیم رجیستر کنم. هنوز این امکان وجود داره؟
1eng.ir
January 18th, 2011, 20:40
1. بله امکان پذیره
2. فقط تا پایان سال 1389 ...
alisc
January 18th, 2011, 20:44
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا اکنون مثل قدیم می توانیم در هندل خودمان دامنه ای را ثبت کنیم و پرداخت توسط نماینده انجام شود؟
خیر ، قبلا بدین گونه بود که :
1. شما دامنه رو رزرو می کردید
2. رابطه مالی دامنه رو شناسه یکی از نمایندگان قرار می داید
3. نماینده برای شما پرداخت رو انجام میداد
اما الان ، چون فرآیند رزرو پس از پرداخت دامنه انجام میشه ، شما باید نام دامنه خود را به یکی از نمایندگان بگوئید و شناسه نیک هندل خود را هم به او بدهید تا اون برای شما دامنه رو ثبت کند .
نمایندگان هم بدین صورت دامنه رو ثبت می کنند که ، هنگام ثبت دامنه " صاحب امتیاز ، رابط اداری و رابط فنی " رو شناسه شما قرار میدن و فقط " رابط مالی " رو شناسه خوشون قرار می دن ، سپس دامنه رو پرداخت می کنند ، سپس دامنه رزرو می شه و وارد پنل شما میشه سپس ثبت میشه .
آره اگر نماینده دودره باز باشه ( ببخشید ، 99% نماینده های نیک ، همشون گل هستن ، بعضی زیر نماینده ها . . . . . ) ببینن دامین رند هست دیگه دامین پریده . . . . .
همه چیز از اونجایی شروع شد که نیک تصمیم گرفت رزرو دامنه رو حذف کنه . . . . . . .
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
مرسی از راهنمایی ها.
منتها من می خواستم به نوعی خودم برای دیگران پرداخت انجام بدم. نو.عی ریسلری . مثلا از شیوه ای کهع در لینک زیر آمده یونیت بخرم
و
1) یونیت بخرم و برای دیگران پرداخت کنم و در هندل خودشان ثبت بشه.
2)برای دامنه های خودم یونیت خریده تمدید یا مستقیم رجیستر کنم. هنوز این امکان وجود داره؟
بله امکان پذیره ، در صورتی هم که سیستم زیر نماینده جمع آوری بشه ، یونیت های شما مستقیما بدون هیچ کاستی به سیستم ثبت آنلاین دامنه نماینده وصل میشه و شما میتونید مستقیما از همونجا 100% آنلاین دامین ثبت کنید . ( بدون دخالت نیروی انسانی ) مثل سایت : persianregister.ir
WebArts
January 18th, 2011, 20:51
1. بله امکان پذیره
2. فقط تا پایان سال 1389 ...
یعنی یونیت خریدن و پرداخت با یونیت فقط تا سال 90 امکان داره ؟
آره اگر نماینده دودره باز باشه ( ببخشید ، 99% نماینده های نیک ، همشون گل هستن ، بعضی زیر نماینده ها . . . . . ) ببینن دامین رند هست دیگه دامین پریده . . . . .
و از سال 90 که یونیت خریدن قطع میشه. اگه می ترسیم دامنه دودره بشه بهتره اول خودمون با مبلغ گرونتر برای یکسال در نیک ثبت و پرداخت کنیم و بعد برای تمدید های 5 ساله از طریق نماینده ها پرداخت کنیم؟
amiri113
January 18th, 2011, 20:58
و از سال 90 که یونیت خریدن قطع میشه. اگه می ترسیم دامنه دودره بشه بهتره اول خودمون با مبلغ گرونتر برای یکسال در نیک ثبت و پرداخت کنیم و بعد برای تمدید های 5 ساله از طریق نماینده ها پرداخت کنیم؟
البته کم کم اون رو هم حذف ميکنن.
چون هدف رفتن به سمت رجيسترر رجيستری هستش. مثل دامين .com شما هيچوقت نميتونيد از verisign دامين ثبت کنيد و بايد حتما از طريق registrar ها ثبت کنيد.پ
پس ميگرديد دنبال يک رجيسترر خوب و قابل اطمينان
پس برای دامين .ir هم بايد يک نماينده خوب و قابل اطمينان پيدا کنيد و باهاش کار کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
WebArts
January 18th, 2011, 21:07
در حقیقت دامنه فروختن برای شرکتها سودی نداره و الان اکثرا دارن به قیمت یر به یر یونیتی 1800 ثبت می کنن. منتها برای اینکه جنس جور باشه و علاوه بر هاست و سرور دامنه هم به مشتری عرضه کنن 6.5 میلیون تومان ودیعه به نیک پرداخت می کنند.
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
در حقیقت دامنه فروختن برای شرکتها سودی نداره و الان اکثرا دارن به قیمت یر به یر یونیتی 1800 ثبت می کنن. منتها برای اینکه جنس جور باشه و علاوه بر هاست و سرور دامنه هم به مشتری عرضه کنن 6.5 میلیون تومان ودیعه به نیک پرداخت می کنند.
يکسری نماينده بودن و هستند که سر کل کل بازی دارن کار ميکنن :دی
اما اين شرايط هم اصلاح ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
WebArts
January 18th, 2011, 21:28
يکسری نماينده بودن و هستند که سر کل کل بازی دارن کار ميکنن :دی
اما اين شرايط هم اصلاح ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
البته فقط دامنه ایران ارزان نیست. مثلا قیمت های ریسلر کلاب را ببینید با توجه به قیمت بازار مثلا شهراد نت که در روزنامه تبلیغ می کنه:
:: ADSL-Tools :: (http://crm.shahrad.com/)
قیمت دامنه های جهانی هم چندان سودآور نیست و فقط برای جور بودن جنس برای خدمات اینترنت هست.
khudeman
January 18th, 2011, 21:33
بهترین کار اینه که کسی دنبال دامنه مزخرف و پنل مزخرفتر آی ار نره. تا وقتی که کار به دست اشخاص درست و حسابی قرار گیرد
mr.he3am
January 18th, 2011, 21:46
کار آقای امیری تایید میشه
WebArts
January 18th, 2011, 21:55
بهترین کار اینه که کسی دنبال دامنه مزخرف و پنل مزخرفتر آی ار نره. تا وقتی که کار به دست اشخاص درست و حسابی قرار گیرد
الان هم مشکلی از کارگزارها گزارش نشده. ولی سیستم قبلی امنیت بسیار بالایی داشت. الان هم برای خرید دامنه های جهانی به ریسلرها مراجعه می کنی و اگر اون هادامنه را دودره کنند شکایت و پیگیری قضیه بسیار مشکل تر از دامنه ایران است. هنوز هم امنیت مالکیت دامنه های ایران بهتر از جهانی ها است. ( مگر دامنه برای فعالیت های سیاسی و ... استفاده بشه که ممکنه دولت راحت آن را مصادره کند.
khudeman
January 18th, 2011, 23:07
مسئله فقط امنیت نیست دوست عزیز. شبکه عجیب و غریب نمایندگان و پرداخت. قیمتهای غیر منطقی. تصمیم های ناگهانی. اصطلاح های من در آوردی مسخره. تغییرات دائمی و ناامنی به آینده . مثل همه معضلهای دیگه که فقط در ایران دیده میشن
amiri113
January 18th, 2011, 23:50
مسئله فقط امنیت نیست دوست عزیز. شبکه عجیب و غریب نمایندگان و پرداخت. قیمتهای غیر منطقی. تصمیم های ناگهانی. اصطلاح های من در آوردی مسخره. تغییرات دائمی و ناامنی به آینده . مثل همه معضلهای دیگه که فقط در ایران دیده میشن
اين مسائلی که شما ميگيد نگرانی به عنوان يک واسطه هستش.
شما بيشتر نگران اين هستيد که از فردا نکنه مشتريتون بفهمه خريد خودتون نبوده و شما هم واسطه هستيد.
به خاطر همين از همين الان سعی ميکنيد وارد اين بازی نشيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 18th, 2011, 23:56
در ثبت دامنه همه واسطه هستند . مگر غیر واسطه هم داریم ؟ دامنه آی آر فقط به درد دولتیها میخوره. مگر اینکه روزی برسه که سیستم فنی و اداری آن در حد یک صدم کیفیت فنی و اجرایی دامنه های دیگر کشورها برسه.
amiri113
January 19th, 2011, 00:00
در ثبت دامنه همه واسطه هستند . مگر غیر واسطه هم داریم ؟ دامنه آی آر فقط به درد دولتیها میخوره. مگر اینکه روزی برسه که سیستم فنی و اداری آن در حد یک صدم کیفیت فنی و اجرایی دامنه های دیگر کشورها برسه.
شما اينطوری فکر کنيد و با همين طرز فکر هم کار کنيد.
هر کس خودش تصميم ميگيره که از چی استفاده بکنه و از چی استفاده نکنه.
انشالا موفق باشيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 19th, 2011, 00:04
البته که هر کس با طرز فکر خودش کار میکنه . در اینجا هم همه فقط دارن نظر خودشون میگن. مثل سیستم آی آر نیست که هر روز قاعده جدیدی وضع کنند و ملت را مجبور کنند تا به شرایط و قواعد جدیدشون عمل کنند
amiri113
January 19th, 2011, 00:08
البته که هر کس با طرز فکر خودش کار میکنه . در اینجا هم همه فقط دارن نظر خودشون میگن. مثل سیستم آی آر نیست که هر روز قاعده جدیدی وضع کنند و ملت را مجبور کنند تا به شرایط و قواعد جدیدشون عمل کنند
شما که عمل نميکنيد. پس دليلی برای غر زدن و بد گفتن از اين سيستم هم نداريد.
اصولا کسی ناراحت ميشه که داره با اون سيستم کار ميکنه. شما که کار نميکنيد پس دليلی هم نداره نگران باشيد و تو اينطور تاپيک ها شرکت کنيد.
بزاريد هر کس کار خودش رو بکنه !
التماس دعا
ممنون
علی امیری
khudeman
January 19th, 2011, 00:12
چرا کار نمیکنم؟ مجبورم کار کنم . اگر هم کار نمیکردم باز هم حق انتقاد را داشتم. چون این دامنه ملی است و همه حق دارند به وضعیت افتضاح آن انتقاد کنن . اما برای خودم نمیگیرم و همیشه سعی میکنم مشتریان را از خرید منصرف کنم. مگه اینکه اصرار داشته باشن .
amiri113
January 19th, 2011, 00:28
چرا کار نمیکنم؟ مجبورم کار کنم . اگر هم کار نمیکردم باز هم حق انتقاد را داشتم. چون این دامنه ملی است و همه حق دارند به وضعیت افتضاح آن انتقاد کنن . اما برای خودم نمیگیرم و همیشه سعی میکنم مشتریان را از خرید منصرف کنم. مگه اینکه اصرار داشته باشن .
در حقيقت سعی ميکنيد ضد تبليغ کنيد تا کسی دنبال اين نياد.
هم دنبال سودش هستيد هم دوست نداريد تو اين سيستم کار کنيد. چون از آيندش نگران هستيد که نکنه فردا مشتری بفهمه شما خودتون داشتيد با x کار ميکرديد.
اين سيستم جديد هم بعضی از دوستان رو نگران کرده چون ميترسن فردا مشتری ديگه باهاشون کار نکنه و بره مستقيم با نماينده کار کنه. به خاطر همين تو هر تاپيکی که ميشه (از تاپيک todaypanel شرکت پويا سازان گرفته تا اين تاپيک) ميان و ميگن دامين ملی به درد نميخوره.
نماينده ها اگر زرنگ باشن بايد مشتری های خودشون رو بشناسن و بايد کاری کنن که قيمتی که به مشتری نهايي ميرسه مناسب باشه طوری که هم خودشون سود کنن هم بقيه واسطه ها.
بزاريد مثال بزنم. الان قيمت يونيت 1800 هستش چه 10 بخريد چه 100 تا. اين باعث شده اين وسط سود همه صفر باشه و همه مجبوری رو دامين .ir کار ميکنن.
اگر فردا قيمت ثبت دامين باشه 5500 اما برای کسی که تو کار هاست و دامين هستش باشه 4500 اونوقت سود همه تضمين شده. چه اون نماينده، چه اون واسطه.
اينا سياست هایی هستش که خود نمايندگان بايد پياده سازی کنند.
شما هم زياد نگران نباشيد.
هدف نهاييتون رو مشخص کنيد. يا تو اين سيستم کار ميکنيد يا کار نميکنيد. اگر کار ميکنيد مجبوريد تابع قوانينش باشيد.
مگه 4 ماه قبل که قيمت دامين com تغيير کرد شما تاپيک زدی گفتی دامين com به درد نميخوره؟ يا به مشتريهاتون اين رو گفتيد ؟
مجبور بوديد کار کرديد، الانم مجبوريد کار کنيد و تابع قوانين باشيد. يا اينقدر قوی باشيد که خودتون قانون وضع کنيد. که نيستيد و نيستيم :دی پس بايد با قوانين بسازيم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 19th, 2011, 00:43
اولا ما هیچ چیز مخفی از مشتری نداریم . دوماً «ضد تبلیغ» فقط من نیستم. خود آی آر بهترین ضد تبلیغ است . همیکنه تا وقتی دامنه های دیگه آزاد هستند هیچکس دنبال آی آر نمیره (بجز ادارات دولتی) نشون میده بی اعتمادی به این دامنه و ارزش ندادن به آن تا چه حد است.
بله مجبوریم تابع قوانینش باشیم. در این که حرفی نیست . چون حرف زور است . مثل همه چیز دیگرمان . اما حق انتقاد همیشه محفوظ است . چه با آن کار کنیم ( از روی ناچاری ) یا نکنیم .
اگر دامنه آی آر به درد نخور است ، این فقط حرف من نیست حرف نود درصد مردم است. هر هاستینگی میتواند یک نگاهی به سایتهایی که میزبانی میکند بکند . ببیند چند درصدش آی آر است.
amiri113
January 19th, 2011, 01:07
آقا داری الکی کش ميدی ؟ نميدونم دنبال چی هستيد از اين بحث ها ؟ هم دوست داريد کار کنيد هم ميدونيد بايد تابع قانونش باشيد هم اعتراض ميکنيد ؟ :دی
سوال پرسيدم جواب نداديد ؟
ماه قبل که قيمت دامين com تغيير کرد شما تاپيک زدی گفتی دامين com به درد نميخوره؟ يا به مشتريهاتون اين رو گفتيد که دامين com به دليل تغيير قيمت ها به درد نميخوره ؟
هر چيزی يک سری ايرادات داره يکسری معايب. شما به استناد 4 تا عيب نميتونيد بگيد به درد نميخوره و ديگران هم به استناد 4 تا حسن نميتونن بگن اين بهترينه.
بزاريد هر کس کار خودش رو بکنه. مشکلی هم داريد يک تاپيک باز کنيد داخلش هر چقدر خواستيد بد بگيد. منم قول ميدم اگر شرکت کنم فقط بدش رو بگم. اما هی نيايد اين تاپيک، يا تاپيک پويا سازان يا هر تاپيک ديگه ای که در مورد دامين ir هستش رو خراب کنيد.
همين الان تاپيک باز کنيد لينک کنيد همه بيان اونجا. نميشه که تا تاپيک ميزنن سرويس جديد دوستان ميان ميگن به درد نميخوره. تا ميگن يونيت ميگن به درد نميخوره.
خوب هر کس يک انگيزه ای داره وسه کار کردن. شما داريد انگيزه ها رو از بين ميبريد. عين اينه که يک نفر تاپيک ميزنه سرور از فلان کشور ميفروشم يک نفر مياد ميگه فلان کشور به درد نميخوره. اين ديد رو خراب ميکنه 4 نفر که قصد خريد دارن هم پشيمون ميشن. يا دو به شک ميشن. تاپيک جدا باز کنيد هر چی خواستيد بگيد. هر کس خواست ميخونه تصميم ميگيره هر کس نخواست نميخونه اصلا.
ممنون ميشم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
khudeman
January 19th, 2011, 01:46
دوست عزیز اتفاقا شما چرا کش میدی؟ من یه انتقاد نوشتم . موضوعش هم انتقاد به شما نبود. نمیدانم چرا شما به خودت گرفتی . موضوع تاپیک هم آفر نبود که بخواهم خرابش کنم. چه موقعی دیده اید که من آفری را خراب کرده باشم یا اصلا در آن دخالت کرده باشم. موضوع تاپیک آموزشی بود. منهم نظر خودم را گفتم. نظری که مثل نظر اکثریت مردم است. حتی مثل نظر خودتان که برای سایتتان از دامنه ای آر استفاده نکرده اید. چون میدانید غیر قابل اعتماده و امکانات کافی نداره. در مورد دات کام هم به نظر من یک دلار گران شدنش اصلا اهمیتی نداشت. آن دامنه آنقدر معتبر و محبوب است که با یک دلار اتفاقی نمی افته. مثل آی ار نیست که به ملت بدهند 14000 تومن و به واسطه ها بدهند 3600 تومن. خلاص و والسلام
WebArts
January 19th, 2011, 13:19
به نظر من هرکس حق داره انتقاد کنه. دوستمان (khudeman) نظرش را درباره دامنه ir گفت بارها هم تکرار کند ایرادی ندارد فروم برای همین است دیگر. یک انتقاد یا برعکس یک تعریف کردن روی کاربران اینترنت تاثیر چندانی ندارد چون منابع تحقیق زیاد است.
مثلا از نظر من دامنه .ir برای کارهای غیر سیاسی بسیار خوب و امنیت حفظ دامنه تضمین شده. مثلا برای فعالیت اقتصادی بسیار عالی است. مقایسه کنید چند وقت پیش ئی نام و گوددی که دو شرکت معروف رجیستری دامنه های بین المللی هستند دامنه های چند ریسلر ایرانی را از جمله پرشین وب را یک طرفه از دسترس کاربران ایرانی خارج کردند و زحمات هزاران صاحب وبسایت به هدر رفت ولی دستکم چنین مشکلی با ir نداریم.
همچنین اگر دامنه هک شود صاحب قبلی با مدارک به راحتی شکایت می کند(مقایسه کنید با دامنه های بین المللی) و دامنه را پس می گیرد.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
مثل آی ار نیست که به ملت بدهند 14000 تومن و به واسطه ها بدهند 3600 تومن. خلاص و والسلام
نماینده های نیک که دارند به نفع مصرف کننده اقدام می کنند!
اکثرا دارند به همان قیمت که خریدن به مشتری می دن. تازه حتی به اندازه بهره حساب کوتاه مدت هم روش نمی کشن.[COLOR="Silver"]
WebArts
February 6th, 2011, 11:59
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من 30 یونیت نیک خریدم و تعدادی از دامنه هایم را تمدید کردم الان در گزارش اعتبار نوشته:
حداکثر (واحد): 30.0
خرج (واحد): 12
تراز (واحد): 18
تراز زیر قرارداد (واحد): 12.8
این تراز زیر قرار داد به چه معنی است؟
ممنون
SADAF HOST
February 6th, 2011, 12:12
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من 30 یونیت نیک خریدم و تعدادی از دامنه هایم را تمدید کردم الان در گزارش اعتبار نوشته:
حداکثر (واحد): 30.0
خرج (واحد): 12
تراز (واحد): 18
تراز زیر قرارداد (واحد): 12.8
این تراز زیر قرار داد به چه معنی است؟
ممنون
شرکتی که از آن یونیت تهیه کرده اید در حال حاضر 12.8 یونیت پنلشان شارژ است و تا افزایش یونیت شرکتی که از
آن یونیت خود را تهیه کرده اید می توانید از یونیت باقیمانده که 12.8 است دامنه های خود را ثبت یا تمدید کنید
amiri113
February 6th, 2011, 12:15
يعنی اينکه نماينده بالا دست شما حسابش به اندازه 12.8 شارژ هستش.
متاسفانه بعضی نمايندگان over sale ميکنن و باعث بروز اين مشکلات ميشن. الان شما 18 واحد داريد در حالی که نماينده بالادستتونت کلا 12.8 واحد داره و خريد شما محدود به 12.8 هستش.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
WebArts
February 6th, 2011, 12:19
مرسی از راهنمایی
من الان 18 واحد دارم. چگونه می توانم با این 18 واحد دامنه موجود در هندل دیگران را تمدید کنم یا اینکه دامنه تازه ثبت شده (در هندل دیگر) را پرداخت کنم؟
SADAF HOST
February 6th, 2011, 12:29
شما 18 یونیت دیگر در پنلتان باقیست اما پنل نماینده اصلی 12 یونیت شارژه بنابراین فعلا می تونید تا 12 یونیت دامنه های خودتون رو ثبت و یا تمدید کنید
hamidreza_s
April 25th, 2011, 14:51
آخه بدبختی همین هم نمیشه. یعنی تتمه نماینده را هم نمیشه مصرف کرد. مثلاً نماینده ای که خود من ازشون شارژ خریدم هر روز یک پیغام و موجودی مسخره میزنه یه میزنه نیم. یک روز میزنه 6.5 و الی آخر و من هم نمیتونم حتی با همین موجودی کم یک دامنه یکساله ثبت کنم.
یک توصیه هم دارم که تجربه تلخ خرید من از تک وب را تکرار نکنید که پدر شما رو درمیارن. الان مدتی هست که شارژ من مونده تو پنل ولی نمیتمونم خرج کنم. در ضمن سایتشون هم ثبت آنلاین نداره و هی امروز و فردا میکنن. و همین قضایایی که بند بالا گفتم.
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
اگر بتونید از api فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید فکر میکنم خوب باشه. قیمت هاشون هم خوبه. یعنی بسیار عالی. فقط کافیه هزینه api را پرداخت کنید. دامنه ها رو با قیمت بدون سود ثبت کنید.
amiri113
April 25th, 2011, 15:31
اگر بتونید از api فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید فکر میکنم خوب باشه. قیمت هاشون هم خوبه. یعنی بسیار عالی. فقط کافیه هزینه api را پرداخت کنید. دامنه ها رو با قیمت بدون سود ثبت کنید.
سايت رد ريسلر api رايگان ميده
همچنين ماژول whmcs و برنامه ها رو هم رايگان منتشر ميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
domainer
April 25th, 2011, 15:40
سايت رد ريسلر api رايگان ميده
همچنين ماژول whmcs و برنامه ها رو هم رايگان منتشر ميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
درود بر شما
ولی قیمت ثبت شما با فراسو تفاوت دارد، درسته؟
amiri113
April 25th, 2011, 16:16
برای مثال قيمت ثبت دامين ir الان 3650 هستش.
يعنی 50 تومان اختلاف با فراسو.
ولی در عوض ماژول رايگان هستش. بر خلاف فراسو
فراسو ماژول رو 8000 تومان ميده. اگر 8000 تومان رو بر 50 تومان تقسيم کنيد 160 ميشه.
يعنی کسی که بخواد با فراسو کار کنه، اگر بخواد دامين براش 3650 تومان تموم بشه بايد ماهی 160 دامين ثبت کنه و اگر نکنه قيمت دامين براش بالاتر از 3650 ميفته.
برای مثال کسی که بخواد به کمک اون ماژول ماهی 50 دامين ثبت کنه هر دامين براش 3760 ميفته.
يا اگر بخواد 20 تا ثبت کنه هر دامين براش 4000 تومان تموم ميشه.
بنابراين رد ريسلر فعلا در بهترين موقعيت قرار داره :113:
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
ضمن اينکه سايت رد ريسلر پذيرنده درگاه زرين پال هم هستش که خيلی از فروشندگان پول رو از مشتريهاشون در زرين پال ميگيرند و بنابراين اگر داخل زرين پال هم خرج کنند ديگه درصدی ازشون کسر نميشه.
التماس دعا
با تشکر
domainer
April 25th, 2011, 17:05
ممنون از توضیحاتتون! جدیدا که فراسو درصد اشتباهاتش خیلی زیاد شده همینطور سرعت...