PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل علامت سوال شدن حروف فارسی بعد از انتقال به سرور جدید

aali361
May 2nd, 2018, 00:58
سلام دوستان
من یک سایت وردپرسی داشتم روی یک سرور خارجی. بعد الان خواستم به یک سرور داخلی انتقالش بدم. اومدم اول یک کپی از public_html در سرور قدیم به سرور جدید کپی کردم. بعد برای دیتابیس هنگام export دو مورد زیر رو اعمال کردم.
37955
بعد اومدم روس سرور جدید یک دیتابیس با فرمت زیر ساختم (یعنی charset رو utf8 در نظر گرفتم)

37956
حالا مشکلی که هست اینه که حروف فارسی توی سایت به صورت "؟؟؟" نمایش داده میشه. البته توی دیتابیس درست نشون میده (عکس زیر گویای مشکل هست)

37957
یکی از دوستان گفتند احتمالا از فونت هست. پیشنهاد کردن از فونت tahoma استفاده کنید. این رو هم انجام دادم اما مشکل برطرف نشد. (عکس زیر)

37958
دوست دیگری هم گفت که به جای utf8_general_ci از utf8_persian_ci استفاده کنید. این رو هم انجام دادم اما افاقه نکرد.
همچنین فرد دیگری هم گفت که در دیتابیس دستور SET collation_connection=‘utf8_general_ci’ اجرا کنید اما این هم جواب نداد.

البته برا من عجیب هست که چرا بعضی جاها رو درست نشون میده اما بعضی قسمت هارو نه (به عکس زیر توجه کنید)

37959

یک چیزی هم که خیلی عجیب هست اینه که وقتی میخوام پستی رو ادیت کنم اصلا اطلاعاتش لود نمیشه توی ادیتور (تصویر زیر)

37960

خیلی ممنون میشم کمکم کنید تا مشکلی که یک هفته هست که منو درگیر خودش کرده رو حل کنم.

my-host.site
May 2nd, 2018, 01:21
با سلام /

بعضی جاهایی که میگین اونا از زبان فارسی ساز قالب استفاده می کنن ، مشکل شما 100% از دیتابیس میباشد . بایستی wp-post رو چک کنید ببینید utf8 هست بعد ایپورت یا نه

amin karimi
May 2nd, 2018, 01:38
در صورت تمایل در ارتباط باشید حل میشه این مشکل

aali361
May 2nd, 2018, 10:12
با سلام /

بعضی جاهایی که میگین اونا از زبان فارسی ساز قالب استفاده می کنن ، مشکل شما 100% از دیتابیس میباشد . بایستی wp-post رو چک کنید ببینید utf8 هست بعد ایپورت یا نه

در دیتابیس درست نشون میده. اما در وبسایت به صورت علامت سوال نشون میده.
ببخشید منظورتون رو از "ایپورت" متوجه نشدم.

Reza G
May 2nd, 2018, 10:31
چک کنید Collation جداول دیتابیس شما در مبدا و مقصد یکسان هست یا خیر.

aali361
May 2nd, 2018, 10:40
چک کنید Collation جداول دیتابیس شما در مبدا و مقصد یکسان هست یا خیر.

سلام.
چک کردم. در مبدا utf8mb4_unicode_ci و در مقصد utf8_persian_ci هست.

37965

aali361
May 2nd, 2018, 11:50
دوستان مشکل من حل شد. باید طبق تصویر زیر در فایل config وردپرس تغییرات رو میدادم
37966