توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه خاص تلگرام
سلام
نسخه غیر رسمی می باشد .
نسخه های رسمی خود تلگرام و تلگرام ایکس می باشد .
dertgtr
May 1st, 2018, 21:36
سلام
نسخه غیر رسمی می باشد .
نسخه های رسمی خود تلگرام و تلگرام ایکس می باشد .
درسته نسخه غیر رسمی هست . می خواستم بدونم ایا کسی از این نسخه استفاده کرده ؟
Raymvnd
May 1st, 2018, 22:48
درود...به نفعشونه از نسخه غیر رسمی تلگرام استفاده نکنید...
dertgtr
May 1st, 2018, 23:06
درود...به نفعشونه از نسخه غیر رسمی تلگرام استفاده نکنید...
می دونم ولی می خوام بدونم ممکنه چه مشکلی برای اکانت تلگرام مون بوجود بیاد در صورت استفاده از نسخه غیر رسمی ؟
Z.eus
May 1st, 2018, 23:17
می دونم ولی می خوام بدونم ممکنه چه مشکلی برای اکانت تلگرام مون بوجود بیاد در صورت استفاده از نسخه غیر رسمی ؟
دسترسی به اطلاعات شما. به غیر از اکانت تلگرام، برنامه به بخش های مختلف گوشی شما نیز دسترسی خواهد داشت.
OMIDTU5
May 1st, 2018, 23:19
کدهای سورس
telegram dr در گیت هاب منتشر شده و مشکلی از لحاظ امنیت نداره تنها کاری که کردن کانکشن رو روی سایفن پیاده کردن و ترافیکش از سرورهای سایفن میگذره که با توجه به رمزنگاری تلگرام مشکلی از نظر امنیت نداره
1eng.ir
May 1st, 2018, 23:35
چُسشر محض!
ویپیان بزنید خوب!!
همون سایفونی که انداختن رو همچین اپی! شما بندازید رو گوشیتون!!
OMIDTU5
May 2nd, 2018, 00:53
چُسشر محض!
ویپیان بزنید خوب!!
اینا با اینکار خواستن روی مسئولین ایران رو کم کنن و بگن که فی لترینگتون رو دور زدیم ! و البته جنبه روانی و تبلیغاتی قضیه هم بالاس . تلگرام بدون فی لتر !
vistaix
May 2nd, 2018, 00:59
چُسشر محض!
ویپیان بزنید خوب!!
دقیقا
delta
May 2nd, 2018, 00:59
شنیدم بعضی ای اس پی ها به علت اختلال در شبکه های بانکی و.. مجبور شدن دوباره تلگرامو باز کن..مال من شاتل هست و از نسخه ویندوز استفاده میکنم..فیل تر نشد کلا!! دارم استفاده میکنم راحت
dertgtr
May 2nd, 2018, 01:14
شنیدم بعضی ای اس پی ها به علت اختلال در شبکه های بانکی و.. مجبور شدن دوباره تلگرامو باز کن..مال من شاتل هست و از نسخه ویندوز استفاده میکنم..فیل تر نشد کلا!! دارم استفاده میکنم راحت
منم از پرتابل ویندوز استفاده می کنم فقط سرعتش کم شد ! الان هم سرعتش مثل سابق شده !
logofun
May 2nd, 2018, 01:19
رو همراه اول و ایرانسل بسته س هنوز
amnj
May 2nd, 2018, 01:31
دوستان شما هم نمیتونید به پروتکل pptp دسترسی داشته باشید ؟ به نظر میاد توسط تمامی ISP ها بسته شده باشه.X-(
T.Toosi
May 2nd, 2018, 01:33
باسلام،
از امروز نسخه های غیر رسمی زیاد خواهد شد، اما مشکل بزرگ آن هست که اپلیکیشن باید بین شما و سرور تلگرام یک تانل بزند، Telegram DR برای این کار از آی پی ها سایفون استفاده کرده است، در صورتی که یک نفر Request ها نادرست زیادی ارسال کند کل آی پی برای 24 ساعت بلاک خواهد شد که همین الان این اپ این مشکل را دارد. همچنین ما هم این مشکل را داریم و دنبال یک راه حل هستیم که اگر موفق شویم نسخه های وب، دسکتاپ، آندروید را منتشر خواهیم کرد.
http://tlg.faranevis.com:8000
OMIDTU5
May 2nd, 2018, 08:44
برای من هم که پارس انلاین دارم فی لتر شد ولی از دیشب از فی لتر ازاد شد چند بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم و کش dns سیستم رو پاک کردم ولی کاملا بدون فی لتره ! و افت سرعتی هم که وجود داشت رفع شده