PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کدام نسخه whmcs استفاده میکنید؟

reza98
April 30th, 2018, 11:06
با سلام ، میخواستم یه تایپیک ایجاد کنم به عنوان یک نظر سنجی برای جمع آوری اطلاعات.
دوستان عزیز و حرفه ای های گرامی از کدوم ورژن whmcs استفاده میکنید؟

my-host.site
April 30th, 2018, 13:24
بنده / 7.4

Oscar
April 30th, 2018, 14:35
درود
نسخه 7.4.2

OmizbanCo
April 30th, 2018, 15:05
7.5.1

Z.eus
April 30th, 2018, 15:08
با سلام ، میخواستم یه تایپیک ایجاد کنم به عنوان یک نظر سنجی برای جمع آوری اطلاعات.

همیشه از آخرین نسخه استفاده کنید.
7.5

spark3r
April 30th, 2018, 15:53
سلام
این جمع آوری اطلاعات دقیقا چه کمکی به شما می کنه؟

reza98
April 30th, 2018, 15:56
سلام
این جمع آوری اطلاعات دقیقا چه کمکی به شما می کنه؟
میخوام در زمینه قالب whmcs فعالیت کنم البته هنوز نمیدونم ورژن های مختلف با هم تفاوت دارند یا خیر!

arminkit1
April 30th, 2018, 16:53
نسخه whmcs 7.4.1

snmsoftpc
April 30th, 2018, 18:09

سلام روز بخیر
اینکه بگیم همیشه از آخرین نسخه استفاده بشه هم درست و هم اشتباه هست.
شما باید همیشه از استیبل ترین نسخه استفاده کنید. اما بروز بودن حتما باید در نظر گرفت. بخوام ساده بگم شما باید همیشه روی نسخه ای باشید که حد اکثر تغییرات رو شامل بشه، ضمن اینکه سازگاری کامل با افزونه ها و قالب شما رو هم داشته باشه.
اگر از نسخه های لایسنس دار استفاده میکنید که قطعا بروز باشید اما اگر از نسخه های نال استفاده میکنید که صد البته باید روی آخرین نسخه استیبل باشید.
نسخه جدید Whmcs شاهد تغییرات زیادی بوده اما اینکه حتما باید به سمتش کوچ کرد اشتباه هست. باید حتما بدونید تغییرات در نسخه جدید تا چه حد برای شما مهم هست.

به نظر بنده نسخه در حال حاضر بهترین نسخه 7.4.2 هست برای سایت هایی که بصورت نال استفاده میکنند. اما برای سایت هایی که بصورت لایسنس و مجوز دار استفاده میکنند نسخه 7.5.1 رو پیشنهاد میدم.
تغییرات در این دو نسخه اونقدر نیست که مشکلی با قالب برای شما ایجاد کنه. اما در افزونه ا امکانش هست چون برای استفاده بهتر از نسخه 7.5.1 بهتر هست نسخه php روی 7.2 تنظیم بشه.

برای اینکه میخواهید روی قالب های whmcs کار کنید تنها مشکل سازگاری با نسخه های قبل 7.2 هست از این نسخه به بالا تقریبا یکی هست بجز قالب ادمین که اصلاحاتی داشته

قالب ایمیل هم که تنها در نسخه 7.4.2 اصلاحات داشته .

امیدوارم مفید بوده باشه
موفق و پیروز باشید

OmizbanCo
April 30th, 2018, 19:52
در ارتباط باشید تلگرام در امضا هست

reza98
May 1st, 2018, 09:52
اگه ممکنه بقیه دوستان هم نظر بدن؟

Birserver
May 1st, 2018, 11:27
پاسخ به این سوال از نظر امنیتی جالب نیست.
شاید نسخه ای که یکی از کاربران ازش استفاده می کنه مشکل امنیتی داشته باشه ...
به همین خاطر معمولا سعی می‌شه نسخه استفاده شده از اسکریپت نمایش داده نشه.

reza98
May 1st, 2018, 17:13
پاسخ به این سوال از نظر امنیتی جالب نیست.
شاید نسخه ای که یکی از کاربران ازش استفاده می کنه مشکل امنیتی داشته باشه ...
به همین خاطر معمولا سعی می‌شه نسخه استفاده شده از اسکریپت نمایش داده نشه.
فکر کنم یه هکر حرفه ای بازم نیازی به گفتن نداشته باشه و خودش یجوری میفهمه متاسفانه در این زمینه اطلاعات کافی ندارم ، به هرصورت ممنونم

Ashkankamangar.ir
May 1st, 2018, 17:35
سلام همیشه از آخرین نسخه استفاده نمایید
لایسنسم هم ماهیانه 15 دلار هست
اگر زیر 250 مشتری فعال دارید
اشتباه نکنید 250 مشتری فعال نه کسانی که ثبت نام کردند شاید 3000 ثبت نامی دارید ولی فقط 100 مشتری هاست یا سرویس فعال یعنی رو حالت اکتیو دارند سیستم اونهارو میشموره