PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در api

ho2o2oo
April 30th, 2018, 09:22
سلام به همه دوستان

من یه مشکلی دارم ، وقتی درخواست می فرستم به آدرس زیر پیغام زیر نمایش داده می شه که نمی دونم مشکل کجاست هم در Manage API Credentials یک New API Credential جدید ساختم و در configuration.php هم اضافه کردم در صورت امکان راهنماییم کنید .

با تشکر

snmsoftpc
April 30th, 2018, 20:25
سلام به همه دوستان

من یه مشکلی دارم ، وقتی درخواست می فرستم به آدرس زیر پیغام زیر نمایش داده می شه که نمی دونم مشکل کجاست هم در Manage API Credentials یک New API Credential جدید ساختم و در configuration.php هم اضافه کردم در صورت امکان راهنماییم کنید .

با تشکر

سلام
با چه خطایی روبرو میشید ؟ در پست خطایی اعلام نکردید
موفق باشید

ho2o2oo
May 1st, 2018, 13:27
ممنونم از اطلاع رسانیتون پیغام زیر داده می شه

result=error;message=Invalid IP 85.133.189.197

snmsoftpc
May 1st, 2018, 15:22
سلام
موارد زیادی باعث خطا میشه بهتر هست لینک https://developers.whmcs.com/api/ رو بررسی کنید و تمام مواردی که انجام دادید رو بررسی کنید ببینید اشتباهی صورت گرفته یا خیر
صفحه فوق توضیحات کامل برای اتصال به api رو توضیح داده.
گاهی برای اتصال به Api دسترسی های دیگه ای هم نیاز هست
موفق باشید

ho2o2oo
May 1st, 2018, 17:30
من الان دو هفته هست که پیگیرم الان ارور result=error;message=Invalid password provided رو می ده . رمز و نام کاربری هم درست هستش

ho2o2oo
May 12th, 2018, 10:51
دوستان اگر با هزینه هم این مشکل رو می تونید حل کنید مشکلی ندارم .

JeyServer
May 12th, 2018, 11:19
سلام.
به منوی Setup مراجعه کنید و صفحه General Settings رو باز کنید.
سپس به تب Security برید و در قسمت API IP Access آی پی کلاینت رو Allow کنید.

ho2o2oo
May 12th, 2018, 11:23
سلام

این کار رو کرده بودم نشد .

با تشکر

JeyServer
May 12th, 2018, 11:47
سلام

این کار رو کرده بودم نشد .

با تشکر

اگر تمایل دارید دسترسی به anydesk بدید تا سورس برنامتونو و تنظیمات whmcs رو چک کنم.

T.Toosi
May 12th, 2018, 12:15
من الان دو هفته هست که پیگیرم الان ارور result=error;message=Invalid password provided رو می ده . رمز و نام کاربری هم درست هستش

باسلام، شما اگر از authenticating ادمین در api استفاده می کنید، باید پسورد را با md5 هش کنید بفرستید.