PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش بالابردن سرعت ویندوز 10 ، غیر فعال کردن بروزرسانی خودکار ویندوز 10

Alt+F4
April 30th, 2018, 05:15
با سلام
همانطور که اطلاع دارید ویندوز 10 خودکار بروزرسانی میشه و بصورت بکگراند حتی اگر آپدیت ویندوز را غیر فعال کنید ، اتوماتیک بعد از چند بار ریستارت،خود به خود فعال می شود.
برای رفع این مشکل که خیلی خودم را آزار میداد هم بابت کند شدن سرعت سیستم هنگام آپدیت، بعلت مصر هارد و سی پی یو، و همچنین مصرف حجم بالایی از اینترنت،تصمیم گرفتم سرویسی آماده کنم که خودکار آپدیت ویندوز را از کار بیندازد،
عملکرد این نرم افزار به این صورت است که شما فایل اجرایی را که باز کنید و دکمه install رو بزنید،یک سرویس بر روی کامپیوتر شما نصب میشه و هر 30 ثانیه یک بار،سرویس آپدیت ویندوز رو چک میکنه،اگر آپدیت فعال بشه،خودکار آپدیت رو غیر فعال میکنه،
عکس هایی ضمیمه کردم که هم مربوط به نصب نرم افزار هست و هم اینکه سرویس غیر فعال کردن خودکار آپدیت ویندوز را بتوانید مشاهده و بررسی کنید.
حتما نرم افزار را بصورت RUN AS ADMINISTRATOR اجرا بفرمایید.
منتظر بازخورد شما هستم
379463794437945

Oscar
April 30th, 2018, 10:57
سلام
تشکر بابت نوشتن همچچین برنامه ای
دوستان متخصص کسی ازین نرم افزار استفاده کرده قابل اعتماد هست؟
چون واقعا این آپدیت ویندوز 10 اذیت میکنه هر راهی رو بگی امتجان کردم اما بازم آپدیت میشه

Sajjad331
April 30th, 2018, 11:03
دوستان نتیجه تست رو اعلام کنند

ما که به ناچار دوباره برگشتیم به ویندوز7
هر یه ساعت حجم اینترنت تموم میشد

Alt+F4
April 30th, 2018, 11:15
سلام متشکرم از دوستان عزیز
آقایون با خیال راحت دانلود و نصب کنید،
شما آنتی ویروس دارید میتونید چک کنید،
البته حقیقت امر این است که اگر کسی قصد سو استفاده داشته باشه یقینا میتونه بدون اینکه آنتی ویروس متوجه بشه خراب کاری کنه،
مردم آزار نیستم!

Reza G
April 30th, 2018, 11:29
در ویندوز ۱۰ راه ساده تر این هست که شما کانکشن اینترنت تون رو به حالت metered تغییر بدید. در این حالت آپدیت های ویندوز دانلود نمیشه.

37947

Sajjad331
April 30th, 2018, 15:38
metered کردن فقط در wifi جواب میده
با کابل چه کنیم

Zagrio.com
April 30th, 2018, 17:07
metered کردن فقط در wifi جواب میده
با کابل چه کنیم

روی کابل هم جواب میده، به شرطی که داخل دامین نباشید و از نسخه 1709 حداقل استفاده کنید.

da6276
March 24th, 2019, 06:38
برای جلوگیری از اپدیت نیازی به نصب نرم افزار ندارد، کافیه توی سرچ ویندوز عبارت services.mcs رو سرچ و ران کنید سپس به قسمت windows update برید و سرویس رو غیر فعال و استاپ کنید.