PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور دستی بکاپ توسط یوزر در هاست اشتراکی

OMIDTU5
April 30th, 2018, 02:38
درود
میخواستم فایل فول بکاپ یکی از سایت هام که حدود 26 گیگ هست و از سی پنل بصورت ftp ترنسفر شده رو از طریق فایل منجر سی پنل اکسترکت کنم و پوشه های پابلیک رو انتقال بدم و اضافی ها رو حذف کنم و دیتابیس هم بصورت دستی از سیستم اپلود و ریستور کنم
مشکلی پیش میاد یا باید حتما خود مدیر سرور بکاپ رو ریستور کنه ؟ دلیل اینکه خودم میخوام این کار رو انجام بدم پشتیبانی زیر خط فقر سرور هست که هفته ای یه تیکت جواب میدن

NicCloud
April 30th, 2018, 03:16
میتونید خودتون انجام بدید فایل هارو در پابلیک اکسترکت کنید ، دیتابیس هارو بسازید و ایمپورت کنید
فایل کانفیگ رو ویرایش و دیتابیس و پسورد رو وارد کنید
هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد در صورت درست انجام دادن همه موارد!

arminkit1
April 30th, 2018, 17:00
درود
میخواستم فایل فول بکاپ یکی از سایت هام که حدود 26 گیگ هست و از سی پنل بصورت ftp ترنسفر شده رو از طریق فایل منجر سی پنل اکسترکت کنم و پوشه های پابلیک رو انتقال بدم و اضافی ها رو حذف کنم و دیتابیس هم بصورت دستی از سیستم اپلود و ریستور کنم
مشکلی پیش میاد یا باید حتما خود مدیر سرور بکاپ رو ریستور کنه ؟ دلیل اینکه خودم میخوام این کار رو انجام بدم پشتیبانی زیر خط فقر سرور هست که هفته ای یه تیکت جواب میدن

سلام
اگر فول بک آپ بخواید ریستور کنید بله باید حتما میزبان هاستینگتون انجام بدن. اما اگر جدا جدا دایرکتوری و دیتابیس رو دستی ایمپورت کنید میتونید خودتون انجام بدید.
موفق باشید