ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نوشتن یک اسکریپت برای تغییر نام گروهی عکس های داخل یک پوشه

AP1365
April 28th, 2018, 21:47
سلام

دوستان به یک اسکریپت نیاز دارم که بتونه روی ویندوز عکس های داخل یک پوشه رو با استفاده از محتوای چند فایل تکست به صورت گروهی تغییر نام بده.

دوستانی که امکان نوشتن همچین اسکریپتی رو دارن لطفا شرایط رو برام بفرستن. فقط متاسفانه من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم. لطفا آی دی تلگرام ارسال کنید تا با شما تماس بگیرم.

با تشکر

- - - Updated - - -

اگر امکان نوشتن برنامه ای برای این کار با استفاده از C# یا VB براتون وجود داره، فرقی نمی کنه. هر کدوم راحت تر و بهتر باشه فرقی برای من نمی کنه.

AP1365
April 29th, 2018, 12:05
..........

Alt+F4
April 29th, 2018, 12:10
سلام
sadegh2017ps4
@gmail
{دات}
com
درخواستتون رو کامل بفرستید و شمارتون رو بگذارید

tatnet
April 29th, 2018, 22:35
سلام

دوستان به یک اسکریپت نیاز دارم که بتونه روی ویندوز عکس های داخل یک پوشه رو با استفاده از محتوای چند فایل تکست به صورت گروهی تغییر نام بده.

دوستانی که امکان نوشتن همچین اسکریپتی رو دارن لطفا شرایط رو برام بفرستن. فقط متاسفانه من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم. لطفا آی دی تلگرام ارسال کنید تا با شما تماس بگیرم.

با تشکر

- - - Updated - - -

اگر امکان نوشتن برنامه ای برای این کار با استفاده از C# یا VB براتون وجود داره، فرقی نمی کنه. هر کدوم راحت تر و بهتر باشه فرقی برای من نمی کنه.

دوست عزیز در تماس باشید انجام می شود

@tatnet