توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل wait time بالا در سایت
1online.ir
April 27th, 2018, 03:24
با سلام
دلیل wait time زیاد و طولانی چی میتونه باشه ؟ ناگفته نماند ک همیگشی نیست و بعضی وقتها wait time اذیت میکنه و لود سایت رو تا 40 ثانیه افزایش میده
my-host.site
April 27th, 2018, 03:39
سلام آدرس سایت رو بدید تا بررسی شه
لود تایم به عوامل زیادی بستگی داره
bakuryu
April 28th, 2018, 08:45
بعضی وقتا یعنی بیشتر اوقات این اتفاق پیش نمیاد ؟
ممکن هست از هاستتون باشه
my-host.site
April 28th, 2018, 12:39
بعضی وقتا یعنی بیشتر اوقات این اتفاق پیش نمیاد ؟
ممکن هست از هاستتون باشه
خب زمانی که سرور میزبانی زیر اتک قرار میگیره سایت های سرور به شدت افت می کنن در این زمان ممکنه آفر هایی که محدودیت و لیمیت دارن از دسترس خارج شن .
نمیشه گفت همه چیز از هاستینگه ولی دلیل عدم دسترسی به سایت میتونه از فایروال و هاستینگ باشه
SaeedFazlollahzadeh
April 28th, 2018, 14:04
با آی پی های دیگه هم چک کردید؟
جی تی ماتریکس رو چک کردید؟
شاید از قالب یا اینترنت خودتون باشه
mahdy777
April 28th, 2018, 18:38
احتمال خیلی زیاد باید مشکل از سمت هاست باشه
حالا از مشکل رم سیپیو شبکه بگیر تا...
هاست برای خود شما هست؟
روش کلود نصب شده؟
درست کانفیگ شده؟
نت خود شما در هیچ شرایطی مشکل نداره؟ مثلا یکی دیگه همون موقع شروع کنه دانلود و شما فکر کنید نت قطعه؟
شما باید اول کل شرایط بدونید بعد علت در بیاد
با یه جمله نمیشه مشکل اصلا فهمید چی هست چه برسه به حل اون
AlienX
April 28th, 2018, 23:22
سلام، ممکن از خیلی چیزها باشه، باید دونه دونه بگردی و تست کنی تا مشکل رو پیدا کنی، ممکن از سرعت سرور باشه یا اینکه حجم صفحه سایتت زیاده و باید کمش کنی و به زیر یک مگا بایت برسونیش، شاید فایل های CSS مشکل داشته باشن، واسه حل مشکل سایتت رو در GTmatrix تست کن ، تمام مشکلات رو بهت میگه
OMIDTU5
April 29th, 2018, 01:50
100 در 100 مشکل از هاسته من خودم بارها این مشکل رو تجربه کردم با تغییر سرور رفع شده و الان لود سایتم با 38 کوئری به دیتابیس حدود 300 میلی ثانیس !
SaeedFazlollahzadeh
April 29th, 2018, 02:13
100 در 100 مشکل از هاسته من خودم بارها این مشکل رو تجربه کردم با تغییر سرور رفع شده و الان لود سایتم با 38 کوئری به دیتابیس حدود 300 میلی ثانیس !
اتفاقا در بحث احتمالات، 50 درصد مربوط به هاست و پنجاه درصد هم مربوط به کاربر هست.
پس احتمالا شما هنوز هاستینگ خوب ندیدی که همیشه مشکل تون با هاستینگ بوده:))
OMIDTU5
April 29th, 2018, 03:10
اتفاقا در بحث احتمالات، 50 درصد مربوط به هاست و پنجاه درصد هم مربوط به کاربر هست.
پس احتمالا شما هنوز هاستینگ خوب ندیدی که همیشه مشکل تون با هاستینگ بوده:))
متاسفانه هاستینگ خوب داخلی ندیدم و تمام مشکلاتی که داشتم با هاست های داخلی بوده و علت تمام مشکلات هاست های داخلی هم 1- اورسل 2- سخت افزار بی کیفیت 3-تحریم ها 4-جمشید بسم الله !
وقتی برای یه سرور 8 هسته لود سرور 60 هست انتظار دارید Wait Time چند باشه
بهترین هاست ایران رو با یه هاست میان رده مثل IFASTNET انگلیس مقایسه کن ببین چقدر از لحاظ کیفیت و سخت افزار فاصله دارن
Oscar
May 1st, 2018, 15:51
با سلام
دلیل wait time زیاد و طولانی چی میتونه باشه ؟ ناگفته نماند ک همیگشی نیست و بعضی وقتها wait time اذیت میکنه و لود سایت رو تا 40 ثانیه افزایش میده
سلام
لطفاً آدرس سایت رو جهت بررسی ارسال کنید
عوامل زیادی باعث بوجود اومدن این مشکل میشن