mdz72
January 18th, 2011, 10:42
سیستم پرتال سایت BestServers رو میخوام بفروشم ، البته نسخه ای که الان روی سایت هست تقریبا اختصاصی طراحی شده ، و مثلا امکان تغییر قالب و یا نصب ماژول رو نداره اما سیستم رو ویرایش کردیم و الان بصورت تجاری درومده و امکانات زیر رو داره :
امکانات :
- امکان ایجاد صفحات دلخواه ( طراحی کامل صفحات )
- قابلیت نصب ماژول بر روی سیستم
- قابلیت تنظیم اختصاصی تگ های Head سایت
- تغییر قالب سایت و امکان چند قالبه بودن
- مدیریت مشتریان و اعضای سایت
- سیستم آماری ( میزان فروش ، تعداد مشتریان ، ... )
- نمایش میزان خرید مشتریان بصورت نمودار
- کنترل صورت حساب مشتریان و تراکنش ها
- مدیریت و تغییر منوی سایت بصورت دلخواه و اختصاصی
- کنترل سرویس های مشتریان ( اطلاعات کامل سرویس ، انتقال سرویس به مشتری دیگر ، حذف ، تغییر دوره ، هزینه و ... )
- تنظیم دلخواه متن ایمیل های ارسالی به مشتری ( فاکتور خرید ، افزایش موجودی ، ... )
- قابلیت نصب انواع درگاه پرداخت برای سیستم
- امکان تعریف سرور ها و کنترل پنل ها به سیستم و اختصاص دادن سرور به هر سرویس
- تعیین تعرفه سرویس ها و دامنه ها و همچنین امکان تعریف بسته های افزودنی برای هر سرویس
و ...
این امکاناتی هست که در حال حاضر سیستم داره ، البته دارم هتوز روش کار میکنم و سیستم دو تست میکنم و تمام مشکلات رو برطرف می کنم و ماژول های پر کاربرد رو براش طراحی میکنم .
فعلا هیچ قیمتی نمیدم ، لطفا اول سایت رو مشاهده کنید ، نظر بدین ، سوال بپرسین و بگین که آیا اصلا سیستم خوبی هست یا نه ، انتقاد کنید ، پیشنهاد بدین و ...
چندتا ماژول هم که فعلا دارم براش طراحی میکنم اینا هست :
- اتصال سیستم به سیستم پشتبانی Kayako
- درگاه پرداخت از طریق فیش بانکی
- درگاه پرداخت بانک سامان
- ماژول پشتیبان گیری از سیستم
- ماژول سیستم پشتیبانی ( تیکتینگ )
- اتصال سیستم آماری گوگل به سایت Google Analytics
پیشاپیش از اینکه به این پست توجه کردین ازتون تشکر می کنم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.
آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ???? (http://demo.bestservers.ir)
دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم
( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )
کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید
نکته : ازاونجایی که مرورگر IE یکی از ضعیفترین مرورگر های موجوده و توانایی نمایش بسیاری از کد هارو نداره لطفا برای مشاهده سایت از مرورگر های دیگه استفاده کنید ( Chrome و Firefox ) بهترین انتخاب هستند
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انتقادات و پیشنهادات دوستان در مورد سیستم :
تمام نظرات رو اینجا مینویسم ، جواب به این نظرات رو هم در پست هام
- بخش مدیریت پیچیده هست و باید ساده تر بشه
- سیستم تیکتینگ نداره ( توضیح : این بخش بصورت ماژول در حال طراحی هست )
- بخش فروش برای سرور های اختصاصی و مجازی طراحی بشه
- طراحی ماژول زرین پال برای سیستم
تغییرات درحال انجام در سیستم :
- تفکیک لیست دامین ها از لیست سرویس ها
- توسعه بخش ثبت دامین و افزودن قابلیت ثبت آنلاین
- توسعه بخش سفارش سرویس ها و امکان افزودن فیلدهای دلخواه هنگام سفارش سرویس
- توسعه سیستم آماری و اطلاعاتی بخش مدیریت ( امور مالی )
امکانات :
- امکان ایجاد صفحات دلخواه ( طراحی کامل صفحات )
- قابلیت نصب ماژول بر روی سیستم
- قابلیت تنظیم اختصاصی تگ های Head سایت
- تغییر قالب سایت و امکان چند قالبه بودن
- مدیریت مشتریان و اعضای سایت
- سیستم آماری ( میزان فروش ، تعداد مشتریان ، ... )
- نمایش میزان خرید مشتریان بصورت نمودار
- کنترل صورت حساب مشتریان و تراکنش ها
- مدیریت و تغییر منوی سایت بصورت دلخواه و اختصاصی
- کنترل سرویس های مشتریان ( اطلاعات کامل سرویس ، انتقال سرویس به مشتری دیگر ، حذف ، تغییر دوره ، هزینه و ... )
- تنظیم دلخواه متن ایمیل های ارسالی به مشتری ( فاکتور خرید ، افزایش موجودی ، ... )
- قابلیت نصب انواع درگاه پرداخت برای سیستم
- امکان تعریف سرور ها و کنترل پنل ها به سیستم و اختصاص دادن سرور به هر سرویس
- تعیین تعرفه سرویس ها و دامنه ها و همچنین امکان تعریف بسته های افزودنی برای هر سرویس
و ...
این امکاناتی هست که در حال حاضر سیستم داره ، البته دارم هتوز روش کار میکنم و سیستم دو تست میکنم و تمام مشکلات رو برطرف می کنم و ماژول های پر کاربرد رو براش طراحی میکنم .
فعلا هیچ قیمتی نمیدم ، لطفا اول سایت رو مشاهده کنید ، نظر بدین ، سوال بپرسین و بگین که آیا اصلا سیستم خوبی هست یا نه ، انتقاد کنید ، پیشنهاد بدین و ...
چندتا ماژول هم که فعلا دارم براش طراحی میکنم اینا هست :
- اتصال سیستم به سیستم پشتبانی Kayako
- درگاه پرداخت از طریق فیش بانکی
- درگاه پرداخت بانک سامان
- ماژول پشتیبان گیری از سیستم
- ماژول سیستم پشتیبانی ( تیکتینگ )
- اتصال سیستم آماری گوگل به سایت Google Analytics
پیشاپیش از اینکه به این پست توجه کردین ازتون تشکر می کنم.
سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.
آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ???? (http://demo.bestservers.ir)
دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم
( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )
کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید
نکته : ازاونجایی که مرورگر IE یکی از ضعیفترین مرورگر های موجوده و توانایی نمایش بسیاری از کد هارو نداره لطفا برای مشاهده سایت از مرورگر های دیگه استفاده کنید ( Chrome و Firefox ) بهترین انتخاب هستند
انتقادات و پیشنهادات دوستان در مورد سیستم :
تمام نظرات رو اینجا مینویسم ، جواب به این نظرات رو هم در پست هام
- بخش مدیریت پیچیده هست و باید ساده تر بشه
- سیستم تیکتینگ نداره ( توضیح : این بخش بصورت ماژول در حال طراحی هست )
- بخش فروش برای سرور های اختصاصی و مجازی طراحی بشه
- طراحی ماژول زرین پال برای سیستم
تغییرات درحال انجام در سیستم :
- تفکیک لیست دامین ها از لیست سرویس ها
- توسعه بخش ثبت دامین و افزودن قابلیت ثبت آنلاین
- توسعه بخش سفارش سرویس ها و امکان افزودن فیلدهای دلخواه هنگام سفارش سرویس
- توسعه سیستم آماری و اطلاعاتی بخش مدیریت ( امور مالی )