PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش پرتال سایت BestSevers

mdz72
January 18th, 2011, 10:42
سیستم پرتال سایت BestServers رو میخوام بفروشم ، البته نسخه ای که الان روی سایت هست تقریبا اختصاصی طراحی شده ، و مثلا امکان تغییر قالب و یا نصب ماژول رو نداره اما سیستم رو ویرایش کردیم و الان بصورت تجاری درومده و امکانات زیر رو داره :

امکانات :

- امکان ایجاد صفحات دلخواه ( طراحی کامل صفحات )
- قابلیت نصب ماژول بر روی سیستم
- قابلیت تنظیم اختصاصی تگ های Head سایت
- تغییر قالب سایت و امکان چند قالبه بودن
- مدیریت مشتریان و اعضای سایت
- سیستم آماری ( میزان فروش ، تعداد مشتریان ، ... )
- نمایش میزان خرید مشتریان بصورت نمودار
- کنترل صورت حساب مشتریان و تراکنش ها
- مدیریت و تغییر منوی سایت بصورت دلخواه و اختصاصی
- کنترل سرویس های مشتریان ( اطلاعات کامل سرویس ، انتقال سرویس به مشتری دیگر ، حذف ، تغییر دوره ، هزینه و ... )
- تنظیم دلخواه متن ایمیل های ارسالی به مشتری ( فاکتور خرید ، افزایش موجودی ، ... )
- قابلیت نصب انواع درگاه پرداخت برای سیستم
- امکان تعریف سرور ها و کنترل پنل ها به سیستم و اختصاص دادن سرور به هر سرویس
- تعیین تعرفه سرویس ها و دامنه ها و همچنین امکان تعریف بسته های افزودنی برای هر سرویس
و ...

این امکاناتی هست که در حال حاضر سیستم داره ، البته دارم هتوز روش کار میکنم و سیستم دو تست میکنم و تمام مشکلات رو برطرف می کنم و ماژول های پر کاربرد رو براش طراحی میکنم .

فعلا هیچ قیمتی نمیدم ، لطفا اول سایت رو مشاهده کنید ، نظر بدین ، سوال بپرسین و بگین که آیا اصلا سیستم خوبی هست یا نه ، انتقاد کنید ، پیشنهاد بدین و ...

چندتا ماژول هم که فعلا دارم براش طراحی میکنم اینا هست :
- اتصال سیستم به سیستم پشتبانی Kayako
- درگاه پرداخت از طریق فیش بانکی
- درگاه پرداخت بانک سامان
- ماژول پشتیبان گیری از سیستم
- ماژول سیستم پشتیبانی ( تیکتینگ )
- اتصال سیستم آماری گوگل به سایت Google Analytics

پیشاپیش از اینکه به این پست توجه کردین ازتون تشکر می کنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.

آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ???? (http://demo.bestservers.ir)

دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم

( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )

کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید

نکته : ازاونجایی که مرورگر IE یکی از ضعیفترین مرورگر های موجوده و توانایی نمایش بسیاری از کد هارو نداره لطفا برای مشاهده سایت از مرورگر های دیگه استفاده کنید ( Chrome و Firefox ) بهترین انتخاب هستند

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انتقادات و پیشنهادات دوستان در مورد سیستم :
تمام نظرات رو اینجا مینویسم ، جواب به این نظرات رو هم در پست هام
- بخش مدیریت پیچیده هست و باید ساده تر بشه
- سیستم تیکتینگ نداره ( توضیح : این بخش بصورت ماژول در حال طراحی هست )
- بخش فروش برای سرور های اختصاصی و مجازی طراحی بشه
- طراحی ماژول زرین پال برای سیستم

تغییرات درحال انجام در سیستم :
- تفکیک لیست دامین ها از لیست سرویس ها
- توسعه بخش ثبت دامین و افزودن قابلیت ثبت آنلاین
- توسعه بخش سفارش سرویس ها و امکان افزودن فیلدهای دلخواه هنگام سفارش سرویس
- توسعه سیستم آماری و اطلاعاتی بخش مدیریت ( امور مالی )

mohsen1
January 18th, 2011, 11:16
به نظر کامل میاد.

ارسال ایمیل گروهی
بک آپ گیری خودکار
ارسال خودکار ایمیل در تاریخ سررسید

هم داره؟
اگه نه اضافه کنید...

itjavani
January 18th, 2011, 11:30
لطفا یه دمو یا اسکرین شات از محیط مدیریت قرار بدید!
قیمت هم واسه من ارسال بفرمایید...

mdz72
January 18th, 2011, 11:32
به نظر کامل میاد.

ارسال ایمیل گروهی
بک آپ گیری خودکار
ارسال خودکار ایمیل در تاریخ سررسید

هم داره؟
اگه نه اضافه کنید...

از پاسخ شما ممنون.

اگه منظور شما بک آپ گیری از اکانتهای whm هست برای نمایندگان ، بله ، این امکان بصورت یک ماژول برای سایت موجود هست.
ارسال خودکار ایمیل در تاریخ سررسید هم وجود داره که از 7 روز قبل از تاریخ اتمام سرویس به مشتری خبر میده و در روز انقضا سیستم ، سرویس مورد نظر رو منقضی میکنه.
در مورد ارسال ایمیل گروهی هم اگه لطف کنید واضح تر بگین ممنون میشم ، ارسال ایمیل گروهی برای چه کاری ؟ برای خبر رسانی منظورتون هست ؟

irsup
January 18th, 2011, 11:59
لطفاً قیمت بدید .

mohsen1
January 18th, 2011, 12:21
بک آپ از دیتابیس خود سیستم بصورت خودکار و ارسال اون به ایمیل .
ارسال گروهی ایمیل هم برای خبر رسانی و ... لازمه .

mdz72
January 18th, 2011, 12:27
بک آپ از دیتابیس خود سیستم بصورت خودکار و ارسال اون به ایمیل .
ارسال گروهی ایمیل هم برای خبر رسانی و ... لازمه .

امکان بک آپ از دیتابیس و ارسال ایمیل گروهی رو هم بصورت ماژول میشه به سیستم اضافه کرد ، حتما این دو رو طراحی میکنم ، از پیشنهادتون ممنون.

akbari
January 18th, 2011, 12:31
لطفا قیمت را برای ما هم ارسال کنید

mdz72
January 18th, 2011, 12:32
لطفا یه دمو یا اسکرین شات از محیط مدیریت قرار بدید!
قیمت هم واسه من ارسال بفرمایید...

بزودی دموی سیستم رو نشون خواهم داد
در مورد قیمت هم اجازه بدین ، مشکلات سیستم رو پیدا و رفع کنم که البته تقریبا رفع شده و بعد بهتون اعلام میکنم . البته شما میتونید قیمت پیشنهادیتون رو اعلام کنید ، مشکلی نیست روی قیمت به توافق میرسیم.

Red.Mer
January 18th, 2011, 13:23
لطفا قیمت رو برام بفرستید.
با تشکر

Ali-718
January 18th, 2011, 13:26
قیمت برای من بفریست

mdz72
January 18th, 2011, 13:40
تصویری از بخش مدیریت رو به درخواست دوستان ارسال کردم .

mdz72
January 18th, 2011, 13:47
نکته قابل ذکر : تنها مشکلی که الان سیستم داره این هست که چون در طراحی قالب بخش مدیریت از HTML5 استفاده شده مرورگر IE توانایی نمایش صحیح کنترل پنل مدیریت رو نداره ، اما با مرورگر های دیگه سازگار هستش ، و جالب اینجاست که من حتی با گوشی به راحتی صفحه رو مشاهده میکردم اما IE یا همون Internet Explorer نمیتونست درست نشون بده !!
البته قالب به راحتی قابل تغییر هست و اگر نیاز بود میشه نسخه ساده تر رو طراحی کرد که با IE هم سازگار باشه اما به نظر من ارزش نداشت فقط به خاطر IE از HTML 5 استفاده نشه ...
به نظر شما این نقص مهمی در سیستم هست ؟
البته فقط قالب بخش مدیریت اینطور هست ، قالب خود سایت که بستگی به طراحیش داره که سعی شده با همه مرورگر ها سازگار بشه.

mdz72
January 18th, 2011, 15:59
تصویر دیگری از بخش مدیریت سایت ( صفحه جزئیات سرویس ) .

s.w.a.t
January 18th, 2011, 16:33
سلام قیمت رو برام میفرستید؟

mdz72
January 18th, 2011, 17:06
از کلیه عزیزانی که درخواست قیمت کردن ، تقاضا میکنم قیمت های پیشنهادی خودشون رو بگن . البته قیمتی منصفانه ، سر قیمت سیستم به توافق میرسیم . به نظر شما سیستم چقدر می ارزه ؟

s.w.a.t
January 18th, 2011, 21:33
از کلیه عزیزانی که درخواست قیمت کردن ، تقاضا میکنم قیمت های پیشنهادی خودشون رو بگن . البته قیمتی منصفانه ، سر قیمت سیستم به توافق میرسیم . به نظر شما سیستم چقدر می ارزه ؟
سلام شما رو سایت زحمت کشید و میدونید قیمت این زحمت چقدر هست. قیمتی که مدنظر خودتون هست چقدره؟

it-net
January 18th, 2011, 22:03
بهتره شما قیمت خودتونو مطرح کنید تا با بچه ها بحث بشه تا سر یه قیمتی به توافق برسیم

mdz72
January 19th, 2011, 09:59
برای اینکه هزینه برای بعضی ها سنگین نباشه ، فکر کنم این قیمت خوب باشه :

هسته برنامه + قالب پیشفرض +ماژول های زیر = 70،000 تومان ( برای کسانی که نماینده سرویس های میزبانی ما بودند با تخفیف ارائه میشه )

- ماژول افزایش موجودی از طریق فیش بانکی
- ماژول ارسال ایمیل گروهی

طراحی قالب اختصاصی = 40،000 تومان

البته ماژول های دیگه ای هم هست که هنوز کامل نشدن واسه همین ننوشتم ، مثل : ماژول اتصال به سیستم پشتیبانی Kayako ، ماژول درگاه پرداخت بانک سامان ، ...

انشاا.. وقتی سیستم از مرحله آزمایش خارج شد و تکمیل شد ، روی سرور برای دمو قرار میدم تا همه دوستان بتونن سیستم رو مشاهده کنن.

itjavani
January 19th, 2011, 11:33
برای اینکه هزینه برای بعضی ها سنگین نباشه ، فکر کنم این قیمت خوب باشه :

هسته برنامه + قالب پیشفرض +ماژول های زیر = 70،000 تومان ( برای کسانی که نماینده سرویس های میزبانی ما بودند با تخفیف ارائه میشه )

البته ماژول های دیگه ای هم هست که هنوز کامل نشدن واسه همین ننوشتم ، مثل : ماژول اتصال به سیستم پشتیبانی Kayako ، ماژول درگاه پرداخت بانک سامان ، ...

انشاا.. وقتی سیستم از مرحله آزمایش خارج شد و تکمیل شد ، روی سرور برای دمو قرار میدم تا همه دوستان بتونن سیستم رو مشاهده کنن.

به نظر قیمت منصفانه میاد!!!ایشالله که سیستم رو تکمیل کردیدحتما اطلاع بدهید...

البته روی سئو سیستم کار بکنید چون اوضاع جالبی نداره! کمک خواستی در خدمتم!!!

موفق باشید...

Warez-Host.IR
January 19th, 2011, 11:40

حدوداً چه زمانی نسخه اصلی آماده میشه ؟؟

mdz72
January 19th, 2011, 11:44
حدوداً چه زمانی نسخه اصلی آماده میشه ؟؟
هسته سیستم نوشته شده و تکمیل شده ، الان فقط دارم مشکلات رو برطرف میکنم و ماژول های پراستفاده و مفید رو برای سیستم طراحی میکنم .
ایشاا... بزودی آماده میشه ، سعی میکنم تا پایان هفته یا نهایتا هفته دیگه سیستم رو منتشر کنم.

Warez-Host.IR
January 19th, 2011, 11:51
هسته سیستم نوشته شده و تکمیل شده ، الان فقط دارم مشکلات رو برطرف میکنم و ماژول های پراستفاده و مفید رو برای سیستم طراحی میکنم .
ایشاا... بزودی آماده میشه ، سعی میکنم تا پایان هفته یا نهایتا هفته دیگه سیستم رو منتشر کنم.
امیدوارم با قیمت مناسبی ارائه بشه و کارایی خوبی داشته باشه که همه بتونن استفاده کنند

موفق باشید

mdz72
January 20th, 2011, 18:01
مژده به تمام رسیلر هایی که از whm استفاده میکنن و مشکل پشتیبان گیری دارن !
برای این سیستم ماژولی طراحی کردم که مشکل بکآپ گیری شما رو حل میکنه و میتونید به راحتی از همه ی اکانت هاتون پشتیبان بگیرین و به سروری دیگه ارسال کنید !

mdz72
January 21st, 2011, 18:37
سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.

آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ???? (http://demo.bestservers.ir)

دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم

( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )

کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید

itjavani
January 21st, 2011, 18:43
یک عدد اکانت دمو مدیریت نیازمندیم!!!

mdz72
January 21st, 2011, 19:07
یک عدد اکانت دمو مدیریت نیازمندیم!!!
اطلاعات برای شما ارسال شد
تشکر از توجهتون

teamnet
January 21st, 2011, 19:29
دوست عزیزم یک دمو هم به ما بدید ...

zoghal
January 22nd, 2011, 12:10
ممنون میشم برای من هم یک دسترسی ایجاد کنیید.

amirHoseein
January 22nd, 2011, 12:15
یک دمو هم برای بنده ارسال کنید

amiri113
January 22nd, 2011, 12:30
يک دمو هم برای من ارسال کنيد.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

rsl
January 22nd, 2011, 12:54
من هم (آیسی هاست) یک دمو می خوام . >:d<

mrtteam
January 22nd, 2011, 15:03
با سلام

دوست عزیز در صورت امکان برای من یک دسترسی ایجاد بفرمایید ممنون میشم از شما ....

موفق و پیزور باشید

mdz72
January 22nd, 2011, 15:21
تا اینجا برای همه دوستانی که درخواست داده بودند اکانت مدیریت رو ارسال کردم ، ولی بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و نظر خودشون رو اعلام نمیکنند
انتقادتون ، پیشنهادتون و درکل نظرتون رو اعلام کنید

---
January 22nd, 2011, 19:39
خیلی خوب و عالی از لحاظ کارایی بهتر و زیبایی در عین سادگی .

حتما در آینده زحماتتون بی پاسخ نمی مونه

lkmew
January 28th, 2011, 02:07
لطفا برای بنده هم یه دمو ارسال کنید.

mdz72
February 2nd, 2011, 11:44
دوستان در سیستم تغییرات اساسی ایجاد کردم و قابلیت های جدیدی به اون افزودم ، مشکلات و کمبود هایی هم که داشته مقدار زیادی برطرف شده ، این سیستم با در نظر گرفتن امکانات دیگر سیستم ها همچون whmcs طراحی شده و نه تنها امکانات اون بلکه کمبود های اون هم در این سیستم برطرف شده و میشه .

راحتی کار برای کاربران (مدیر سایت) در سیستم در نظر گرفته شده و از شلوغ شدن محیط مدیریت نیز خودداری شده.
منتظر سیستمی قویتر از سیستم های موجود باشید ... ( حتی whmcs )

قابل ذکر هست که سیستم دمویی که روی سرور هست همون نسخه قدیمی و ساده هست و بروز نشده ، پس دیگه اون رو ملاک قرار ندید ..

zoghal
February 3rd, 2011, 10:45
پس منتظر دموی جدید هستیم.

mdz72
February 3rd, 2011, 11:38
از اونجایی که هنوز برای سیستم نام تجاری و رسمی انتخاب نشده ، از همه دوستان تقاضا میکنم پیشنهاد های خودشون رو برای نام سیستم بگن ( اگر همین جا اعلام کنید بهتره ، نه پیام خصوصی ) و به فردی که بهترین نام رو پیشنهاد بدن ، سیستم با تخفیف بسیار ویژه ای اهدا خواهد شد .

تشکر از همه دوستان

mrtteam
February 3rd, 2011, 12:37
سلام

به نظر من یه اسم در رده whmcs بزارید به عنوان مثال BWHP = best web hosting panel

موفق و پیروز باشید

irsup
February 3rd, 2011, 12:53
World Panel Host یا wph -

سیستم هاستینگ ماکس وب پنل

سیستم هاستینگ وب ماکس پنل

در صورتی که بروز کردید دمور رو یه یوزر و پسووورد هم برای ما ارسال کنید .