ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه در شرکت های خارجی

افسر جنگ
April 26th, 2018, 21:23
درود

بنده میخوام یک دامین ذر یک شرکت خارجی ثبت کنم

همه چی اوکی باشه یعنی بهترین باشه

مهم تر از همه این شرکت تحت تاثیر قوانین کشور ایالات متحده آمریکا و قبیله بی خانمان رژیم صهیونیستی نباشد

شرکت وابسته به شرکت دیگر نباشد یعنی بدون واسطه میخوام دریافت کنم

در ضمن نمیخوام دامین توسط شرکت ها و دیگر افراد به سرقت بره / مثل بلایی که سر زمزم اومد

چون قراره به یک برند تبدیل بشه

کنترل پنل بده - هویز خصوصی ارائه بده و ....

ریسلو و ریسلرکلاب تحریم هستیم

اگر چیزی هم میدونید دریغ نکنید

pinarsgp
April 27th, 2018, 01:01
سلام
namecheap استفاده می کنم و تا الان مشکلی نداشته

افسر جنگ
April 27th, 2018, 07:45
سلام
namecheap استفاده می کنم و تا الان مشکلی نداشته

درود

با مشخصات واقعی ثبت نام کردید؟

کار من فراتر از یک سایت معمولی است

اصلیت این شرکت کجاست؟

آیا تحت تاثیر قوانین ایالات متحده است اگر باشه به درد من نمیخوره

ما علاقه ای به ارائه خدمات در این کشورها نداریم : ایالات متحده آمریکا - عربستان سعودی - یمن - فلسطین - اردن - عمان - امارات - قطر - بحرین - کویت - الجزایر - اتیوپی - ( تمام کشورهای عربی )

- افغانستان - مغولستان

قبیله بی خانمان رژیم صهیونیستی ( فلسطین اشغالی )

bakuryu
April 28th, 2018, 08:43
میتونید از وب نیک ، جوکر ، domainnameapi , اپن پراوایدر

استفاده کنید

افسر جنگ
April 29th, 2018, 10:10
میتونید از وب نیک ، جوکر ، domainnameapi , اپن پراوایدر

استفاده کنید

اینجا یک انجمن است یا یک کمپین تبلیغاتی ! جز یک کمپین تبلیغاتی چیز دیگری قابل رویت نیست.

سیاست های کاری ما اجازه ثبت در سرویس دهندگان ایرانی را نمیدهد - همچنین دلایل متعددی وجود دارد که این سرویس دهندگان قابل استفاده برای ما و کار ما نیستند.
همچنین آنها اصلا مورد تایید ما نیستند و آنان پنل دامین ارائه نمیدهند

با عرض تاسف ما این انجمن و دامین آن و کل محتویات آن را به عنوان اسپم و محتوای جعلی شناسایی کردیم.
این باعث می شود شما در موتور جستجوی ما شناخته نشوید.

shervin110
April 29th, 2018, 19:40
اینجا یک انجمن است یا یک کمپین تبلیغاتی ! جز یک کمپین تبلیغاتی چیز دیگری قابل رویت نیست.

سیاست های کاری ما اجازه ثبت در سرویس دهندگان ایرانی را نمیدهد - همچنین دلایل متعددی وجود دارد که این سرویس دهندگان قابل استفاده برای ما و کار ما نیستند.

با عرض تاسف ما این انجمن و دامین آن و کل محتویات آن را به عنوان اسپم و محتوای جعلی شناسایی کردیم.

میتونید از دلارهای بیت المال استفاده کنید و از رجیسترارهای دوست و برادر چین و روسیه استفاده کنید .

و من الله التوفیق

linuxadmin
April 30th, 2018, 01:03
سلام.
من هم از namecheap استفاده کردم و تا به حال مشکلی نداشتم. حدود ۱۰ دامنه دارم تو پنلم که یکی از دامنه ها کلمه ایران داره توش.

OMIDTU5
April 30th, 2018, 04:41
با توجه به تحریم ها بهتره از شرکت های معتبر داخلی استفاده کنید معتبر ترین رجیسترار دامنه در ایران شرکت بر تینا هست پنل دامنه هم بهتون ارائه میدن . از 10 سال گذشته تا کنون ازشون دامنه داریم و بسیار راضی هستیم و البته محتوای سایت شما هرچی که باشه به رجیسترار دامنه ربطی نداره و مشکلی برای شما پیش نخواهد امد

hamid.soltani92
April 30th, 2018, 06:42

دوست عزیز قطعا هیچ‌یک از سرویس‌دهنده هایی که دوستمون مشخص کردن ارتباطی با ایشون ندارن.
فعالیت در انجمنی که کل محتویات آن اسپم و جعلی هست کار عاقلانه‌ای نیست.
مطمئن باشید ترافیک این انجمن از موتور سیکلت جستجوی شما ترافیک بسیار بیشتری داره!!
موفق باشید!

AfaghHost
April 30th, 2018, 12:49

هیچ یک از نامهایی که دوستمون بردند شرکت ایرانی نیستند و ازثبت کننده های مستقیم دامنه هستند .
به نظر میاد شما انسان بدبینی هستید.توصیه می کنم بجای مشورت با دیگران( که احتمالا نظر هر شخص رو مرتبط با منافع مادی ایشون در نظر می گیرید) در موتورهای جستجو سایتهای رجیسترارهای دامنه رو شناسایی و با مطالعه قوانین سایتشون از سیاست کاریشون آگاه بشید.

Oscar
May 1st, 2018, 15:41

دوست عزیز پیشنهاد میکنم شما با حساسیتی که دارید خودتون یدونه ثبت کننده دامنه بزنید بعد دامنه خودتون رو داخلش ثبت کنید!