ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تسویه حساب p a y . i r

rezaghh
April 26th, 2018, 11:08
سلام دوستان
طی دو روز گذشته کسی تونسته از p a y . i r تسویه حساب داشته باشه ؟

mask-online
April 26th, 2018, 12:31
سلام
ما هم تسویه حساب داشتیم اما انجام نشده
اعلام داشتن بخاطر تداخل تو سیستم بانک سامان هست
حال ببینیم کی رفع میشه

pardishosting
April 26th, 2018, 13:50
بله متاسفانه دو روزه تسویه نکردن ...

fanza
April 26th, 2018, 13:56
برای بنده هم این مشکل هست

pardishosting
April 26th, 2018, 15:21
تیکت هم می دیم ارور می ده ... خدا بخیر بگذرونه

NetworkFA
April 26th, 2018, 15:32
با توجه به عدم برقراری ارتباط پایدار در طی روزهای اخیر با سرویس های بانک سامان و در جهت پیشگیری از ضرر و زیان مالی ناشی از این اختلال، به اطلاع میرساند که پروسه تسویه حساب روزانه تا پایداری کامل این سرویس با اختلال مواجه شده و با تاخیر انجام می شود. این اختلال باعث شده در حین انجام تسویه حساب پاسخ مناسبی از سرویس و شاپرک دریافت نشود و پروسه با خطا مواجه گردد.
لطفا تا زمان رفع مشکل صبور باشید و از ایجاد تیکت در این زمینه خودداری فرمایید. تمامی تسویه حساب ها به محض برطرف شدن مشکل و بدون نیاز به ایجاد تیکت انجام خواهد شد.

Oscar
April 26th, 2018, 15:42
دو روز پیش توی کانال اطلاع رسانی کردن:

به اطلاع میرساند به دلیل بروز اختلال و قطعی در سرویس تسویه حساب، پروسه انجام تسویه روزانه تا ۲۴ ساعت اینده با اختلال مواجه خواهد بود. همکاران ما درحال پیگیری و رفع مشکل می باشند.
از همراهی شما سپاسگزاریم.

my-host.site
April 26th, 2018, 17:49
اوایل عید هم میگفتن مشکل شاپرک دارن :| متاسفانه آدم میترسه :105:

managerbook
April 26th, 2018, 18:16
بله فعلا مشکل دارن
توی کانالشون اطلاع رسانی کردن
درست میشه
صبور باشید

viphyip
April 26th, 2018, 18:56
من امروز درخواست دادم ببینم تا کی واریز می شه اطلاع می دهم

hossein64
April 26th, 2018, 20:10
ضمن عرض پوزش از طولانی شدن پروسه تسویه حساب جهت شفاف سازی موارد مربوطه به اطلاع میرساند به دلیل بروز دو مشکل همزمان تسویه های ثبت شده در طی هفته جاری در حالت " در انتظار پرداخت " باقی ماند.

مشکل اول در رابطه با ناپایداری در سرویس تسویه حساب به دلیل اختلالات شبکه ای رخ داد.
به گونه ای که ⁣در فرایند انجام تسویه حساب، ارتباط بین سرورهای بانک و شبکه پرداخت پی با اختلال مواجه شد که در برخی موارد سندواریز صادر شده ولی وجهی به حساب کاربر واریز نمیشد و بالعکس در مواردی نیز وجه واریز شده ولی سند بانکی و شماره رهگیری صادر نمیشد.
به همین دلیل به جهت پیشگیری از وارد شدن ضرر و زیان به کاربران سرویس مذکور تا زمان رفع مشکل غیرفعال شد و این مشکل در روز چهارشنبه برطرف شد.

مشکل دوم در رابطه با موضوعات حقوقی رخ داد و متاسفانه در اتفاقی عجیب عجیب چند حساب شبکه پرداخت پی در روز چهارشنبه توسط دادستانی محترم زنجان مسدود شد. با پیگیری های انجام شده همکاران حقوقی مشکل مذکور در روز پنج شنبه برطرف شد ولی به جهت انجام روال اداری و اخذ دستور رفع انسداد حساب از دادستانی محترم، به دلیل مواجهه با ایام تعطیل آخر هفته ، این امر به روز شنبه موکول شد.

وظیفه خود میدانیم که به پاس همراهی و صبوری همراهان گرامی، از امروز تا پایان روز شنبه، 8 اردیبهشت ماه 1397، تمامی تراکنش های انجام شده از طریق شبکه پرداخت پی بدون کارمزد و به صورت رایگان انجام شود.

persiancoder
April 26th, 2018, 21:16
اینجاست که به قول 1eng پارتی لازم میشی :-| حتی با وجود کیفیت بالا و خدمات شفاف و قانونی.
درود بر زرین پال :d که آپشن های لازم برای فعالیت در ایران رو داره :))

AHF-victory
April 26th, 2018, 23:01
حدود 2م داریم :| واقعا ترسیدم

dertgtr
April 27th, 2018, 00:27
حدود 2م داریم :| واقعا ترسیدم

این 2 تومن گردش این چند روزه هست ؟ یا اگر نیست چرا پولتون رو می زارید در حسابشون بمونه ؟ من اگر بودم هر روز تسویه می زدم .

1eng.ir
April 27th, 2018, 01:47
اینجاست که به قول 1eng پارتی لازم میشی :-| حتی با وجود کیفیت بالا و خدمات شفاف و قانونی.
درود بر زرین پال :d که آپشن های لازم برای فعالیت در ایران رو داره :))

پول و پارتی تموم شد، باید بگی ریش و رانت :d:d

kiavaco
April 27th, 2018, 09:54
متاسفانه علت اینکه حالا مشکلاتی مالی در خصوص همین دوستان میان گلایه میکنند چرا ***ی تو درگاه زیاد شده البته این حرفم مربوط به pay نیست در کل دارم میگم اینکه پولو میزارن توی حساب بمونه نمیدونم دلیلش چیه حالا شاید گردش روزانه این دوستمون باشه ولی بنده 10 نفر میشناسم اینکارو میکنند و بنده جای تعجبه حساب بانکی چیه ؟؟؟!!!!

بنده خودم به شخصه اگر 15 تومن بیاد حساب پی همون موقع تسویه میزنم نه این درگاه هردرگاهی باشه که نکنه در اینده مشکلی پیش بیاد هزینه بیشتر !!!

پیشنهاد بنده اینه توی همه درگاها تسویه سریع بزنید نزارید جمع بشه قلک نیست :-D

یهو بلند میشید میبینید قلکتونو شکوندن بردن :-D

به هیچ یک از دوستان این مسئله در خصوص خودشون نیست و این مسئله رو به خودشون نگیرند :x بنده با افرادی که میشناسم این حرفم هست و یک صحبتی بود گفتم بقیه دوستان شاید گوش کنند مشکل کمتر پیش بیاد

و یک نکته مهم سعی کنید از چندتا درگاه معتبر استفاده کنید مثل پی یا زرین پال یا جهان پی (ساوانو) جهانپی نیز بیشتر تایید میشند چراکه نماد اعتماد 2 ستاره و ... شرکت ثبت شده و حتی خود بنده هم رفتم این شرکت
که گاها اگر یک درگاهشون قطع شد مشکلی پیش اومد جایگزین داشته باشه تا اون مشکل رفع بشه و هرچه کمتر پول توی حساب بمونه بهتره

AHF-victory
April 27th, 2018, 17:41
این 2 تومن گردش این چند روزه هست ؟ یا اگر نیست چرا پولتون رو می زارید در حسابشون بمونه ؟ من اگر بودم هر روز تسویه می زدم .

برای چند تا سایت بود از بعد تعطیلات در الان

UltraFrozen
April 28th, 2018, 14:19
مشکل هنوز پابرجاست

rezaghh
April 28th, 2018, 16:09
زمان اداری امروز (شنبه) هم تموم شد ...
کسی تسویه حساب داشته تا الان ؟

pardishosting
April 28th, 2018, 16:13

خیر نداشتیم

UltraFrozen
April 28th, 2018, 17:44

درخواست های تسویه حساب های بنده توی صف هست
اما خبری نشده تا الان

1eng.ir
April 28th, 2018, 17:48
بانک سامان نداره شاید؟ :105:

Oscar
April 28th, 2018, 18:05
کلا همه رو تو صفه تسویه نگه داشتن ولی خبری از تسویه نیست
مشکل براش پیش آمده :))

UltraFrozen
April 28th, 2018, 18:40
کلا همه رو تو صفه تسویه نگه داشتن ولی خبری از تسویه نیست
مشکل براش پیش آمده :))
ولی در هر صورت بهشون اعتماد دارم
چون از 10 سال پیش و از زمان سایت قبلیشون ک متاسفانه از سر ناعدالتی شیلتر شد و اولین درگاه پرداخت واسط اون زمان بود باهاشون کار میکنم

imeg
April 28th, 2018, 18:54
دوستان من حدود 10 تومن تو صف تسویه دارم
الان حتی دیگه اجازه ارسال درخواست پشتیبانی رو نمی ده

می گم اینجا اعلام کنید چقدر طلب دارید
اگر لازم شد بریم شکایت کنیم

فکر نکنم مشکل مربوط به "ناپایداری در سرویس تسویه حساب" باشه
قطعا مربوط به مسدود شدن حساب بانکی شون از طرف دادستانی زنجان هستش

https://t.me/payir/184

کسی هم اگر اسمی و یا آدرسی از شرکتش داره بگه ممنون می شم

hossein64
April 28th, 2018, 19:29
صبر کنید معتبر هست و مشکل برطرف میشه

Oscar
April 28th, 2018, 19:31
ولی در هر صورت بهشون اعتماد دارم
چون از 10 سال پیش و از زمان سایت قبلیشون ک متاسفانه از سر ناعدالتی شیلتر شد و اولین درگاه پرداخت واسط اون زمان بود باهاشون کار میکنم

بله عزیز منم از زمان پی لاین باهاشون کار میکنم از لحاظ اعتماد که قابل اطمینان هستند احتمالا باز چوب لای چرخشون گذاشتن یا شاید مشکل فنی باشه، امیدواریم زودتر مشکل حل بشه

UltraFrozen
April 28th, 2018, 21:45
بله عزیز منم از زمان پی لاین باهاشون کار میکنم از لحاظ اعتماد که قابل اطمینان هستند احتمالا باز چوب لای چرخشون گذاشتن یا شاید مشکل فنی باشه، امیدواریم زودتر مشکل حل بشه

زیر سر زرین پاله

همیشه همین بوده

سر زرین پال , پی لاین شیلتر شد

با اینکه سال ها بعد اینکه پی لاین اومد , زیر پال با کپی ایده با برنامه نویسی ضعیفش اومد

بعدها که درگاه واسط کلا غیر قانونی شد فقط زرین پال به کارش ادامه داد

حالا هم که دوباره اوج گرفه بازم همون اوضاعه

واقعا متاسفام واسه مسولین فاسد بی سوادی که حتی از عهده تلفظ لوور بر نمیان و با دریافت رانت رشوه میخوان شخصیت نداشتشون زیر برگ تراول بالا بکشن و نهایت داد ز بی داد بزنن که ای ملت ما دادخواه شماییم

rezaghh
April 29th, 2018, 09:19
امروز یک شنبه هست ، شد 5 روز ...
:-<

Mohammad.AF313
April 29th, 2018, 09:20
یه سری مشکلات، پیش میاد

tahsilatetakmili
April 29th, 2018, 12:10
بنده هم حدود 6.5 در حسابم دارم که تسویه ای انجام نشده. نه تلفن جواب میدن، نه تیکت میشه ایجاد کرد. این چه جور پشتیبانی ای هست؟

dertgtr
April 29th, 2018, 12:11
بنده هم حدود 6.5 در حسابم دارم که تسویه ای انجام نشده. نه تلفن جواب میدن، نه تیکت میشه ایجاد کرد. این چه جور پشتیبانی ای هست؟

چرا روزانه تسویه نکردید ؟

tahsilatetakmili
April 29th, 2018, 12:18
چرا روزانه تسویه نکردید ؟
من روزانه حدود 1.5 ورودی دارم. 4-5 روز هست که تسویه نکردن و رسیده به این مبلغ

iraniam2000
April 29th, 2018, 12:18
سلام
دوستان چرا با psp تماس نمیگرند تا مشکل را رفع کنند ؟ وقتی تو سایت خودشان پی را معرفی و ضمانت کردن حتی اعلام کردن زیر مجموعه اونهاست خوب باید پاسخگو هم باشند و اگر نبودن مثل بنده با شاپرک تماس بگیرید تا مثل :
تا نباشد چوب تر فرمان نبرند ....
را در عمل نشان بدید
حتی تو اسلایدر سایت sep این پی را معرفی کردن
https://worldup.ir/file/thumbs/1449f13f1cfd3.png (https://worldup.ir/file/1449f13f1cfd3.png)

dertgtr
April 29th, 2018, 12:21
من روزانه حدود 1.5 ورودی دارم. 4-5 روز هست که تسویه نکردن و رسیده به این مبلغ

خوب غیرفعالش کنید و از سرویس دهنده دیگه ای موقت جای پی استفاده کنید !

tahsilatetakmili
April 29th, 2018, 12:26
خوب غیرفعالش کنید و از سرویس دهنده دیگه ای موقت جای پی استفاده کنید !
بهشون اعتماد داشتم و وقتی گفتن به زودی حل میشه و همچنین قول شنبه رو هم دادن، منتظر موندم ولی ظاهرا دیگه باید جایگزین کنم.

UltraFrozen
April 29th, 2018, 14:54
تماس گرفتم بانک سامان
گفتن ما بخاطر حجم بالای مشتریان که با ما در تماس بودند
پیگیری کردیم پشتیبانی اعلام کرده , قرار شده امروز یکشنبه یانهایت تا فردا تسویه کنند

rezaghh
April 29th, 2018, 15:20
تماس گرفتم بانک سامان
گفتن ما بخاطر حجم بالای مشتریان که با ما در تماس بودند
پیگیری کردیم پشتیبانی اعلام کرده , قرار شده امروز یکشنبه یانهایت تا فردا تسویه کنند

من هم تماس گرفتم ، اما صحبتشون متفاوت بود ، گفتن طی 48 ساعت آینده حل میشه

noblea
April 29th, 2018, 15:41
منم دیروز زنگ زدم گفتن ۲-۳ روزه تسویه انجام میشه
به نظرم الکی دارن میگن اینا حساباشون مسدود شده

mehdi741
April 29th, 2018, 15:58
ببینید دوستان سعی کنید کلا بصورت روزانه تسویه حساب هاتون رو انجام بدید تا بعدا کاسه چه کنم چه کنم دستتون نگیرید این طوری برای خودتون بهتره

soheil869
April 29th, 2018, 17:50
همین الآن مشکلشون حل شد
فردا واریز ها رو انجام می دهند

mask-online
April 29th, 2018, 17:56
ضمن عرض پوزش از طولانی شدن پروسه تسویه حساب جهت شفاف سازی موارد مربوطه به اطلاع میرساند به دلیل بروز دو مشکل همزمان تسویه های ثبت شده در طی هفته جاری در حالت " در انتظار پرداخت " باقی ماند.

مشکل اول در رابطه با ناپایداری در سرویس تسویه حساب به دلیل اختلالات شبکه ای رخ داد.
به گونه ای که ⁣در فرایند انجام تسویه حساب، ارتباط بین سرورهای بانک و شبکه پرداخت پی با اختلال مواجه شد که در برخی موارد سندواریز صادر شده ولی وجهی به حساب کاربر واریز نمیشد و بالعکس در مواردی نیز وجه واریز شده ولی سند بانکی و شماره رهگیری صادر نمیشد.
به همین دلیل به جهت پیشگیری از وارد شدن ضرر و زیان به کاربران سرویس مذکور تا زمان رفع مشکل غیرفعال شد و این مشکل در روز چهارشنبه برطرف شد.

مشکل دوم در رابطه با موضوعات حقوقی رخ داد و متاسفانه در اتفاقی عجیب عجیب چند حساب شبکه پرداخت پی در روز چهارشنبه توسط دادستانی محترم زنجان مسدود شد. با پیگیری های انجام شده همکاران حقوقی مشکل مذکور در روز پنج شنبه برطرف شد ولی به جهت انجام روال اداری و اخذ دستور رفع انسداد حساب از دادستانی محترم، به دلیل مواجهه با ایام تعطیل آخر هفته ، این امر به روز شنبه موکول شد.

وظیفه خود میدانیم که به پاس همراهی و صبوری همراهان گرامی، از امروز تا پایان روز شنبه، 8 اردیبهشت ماه 1397، تمامی تراکنش های انجام شده از طریق شبکه پرداخت پی بدون کارمزد و به صورت رایگان انجام شود.

متاسفانه به گفته خودشون هم عمل نکردند
با توجه به اینکه تاخیر داشتن و گفتن کارمزد کسر نمیشه اما با کسر کارمزد واریز زدند البته هنوز به حساب نیومده

hossein64
April 29th, 2018, 18:08
به اطلاع میرساند مشکلات مربوط به سرویس تسویه حساب برطرف گردیده و کلیه تسویه حساب ها درحال انجام می باشند.
از صبروشکیبایی شما سپاسگزاریم

mask-online
April 30th, 2018, 03:01
به اطلاع میرساند مشکلات مربوط به سرویس تسویه حساب برطرف گردیده و کلیه تسویه حساب ها درحال انجام می باشند.
از صبروشکیبایی شما سپاسگزاریم

با توجه به اینکه 1397/02/09 ساعت 17:35 دقیقه اعلام کردن تسویه انجام شده اما هنوز به حساب ما واریز نشده
صرفا برای از سر باز کردن تراکنش ها دارن تسویه میزنن اما واریزی صورت نمیگیره

hossein64
April 30th, 2018, 04:04
متاسفانه به گفته خودشون هم عمل نکردند
با توجه به اینکه تاخیر داشتن و گفتن کارمزد کسر نمیشه اما با کسر کارمزد واریز زدند البته هنوز به حساب نیومده

نوشتن تا 8 کارمزد رایگان خواهد بود و رایگان هم بود من چندین تراکنش داشتم کارمزد رایگان بود

با توجه به اینکه 1397/02/09 ساعت 17:35 دقیقه اعلام کردن تسویه انجام شده اما هنوز به حساب ما واریز نشده

همه دیگه میدونن تسویه ساعت حدود 16 هر روز انجام میشه اینم قوانین بانکیه و دست اینها نیست
بهتره الکی تخریب نکنیم جایی رو مشکلی ناخواسته براشون پیش اومد که حل شد .

OMIDTU5
April 30th, 2018, 04:27
لکن قدری باید تحمل کنید.به این حرفهای باطل گوش نکنید. اینها شما را می‌خواهند دلسرد کنند ... :60:

NetworkFA
April 30th, 2018, 05:26
نوشتن تا 8 کارمزد رایگان خواهد بود و رایگان هم بود من چندین تراکنش داشتم کارمزد رایگان بود

همه دیگه میدونن تسویه ساعت حدود 16 هر روز انجام میشه اینم قوانین بانکیه و دست اینها نیست
بهتره الکی تخریب نکنیم جایی رو مشکلی ناخواسته براشون پیش اومد که حل شد .

حدود 4صبح و 4 بعد از ظهر شاپرک تسویه میکنه

AHF-victory
May 5th, 2018, 10:49
برای من زده واریز شده اما هنوز نزدن !!

NetworkFA
May 5th, 2018, 11:16
دوباره از هفته پیش تسویه حساب نکردند
کسی شماره تماس داره

iraniam2000
May 5th, 2018, 12:14
دوباره از هفته پیش تسویه حساب نکردند
کسی شماره تماس داره

شماره تلفن های خودشان را جواب نمیدن ولی میتونید با شرکت سامان کیش تماس بگیرید
http://www.sep.ir/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3

barinhost
May 5th, 2018, 12:45
سلام
من 4 روز هستش ثبت کردم متاسفانه واریز نکردن.
تیکت هم پاسخ ندادند.بعید بدونم پول مان رو هوا باشد و ظاهار بنا به مشکلات بانک سامان هستش

karwan125
May 5th, 2018, 13:48
سلام
من 4 روز هستش ثبت کردم متاسفانه واریز نکردن.
تیکت هم پاسخ ندادند.بعید بدونم پول مان رو هوا باشد و ظاهار بنا به مشکلات بانک سامان هستش

من امروز با پشتیبان پرداخت الکترونیک سامان کیش تماس گرفتم ، اظهار داشتن که به دلیل اینکه وب سرویس بانک سامان دچار اختلال بر اثر فیلتــ ـرینگ شده ، اختلال داریم و واریز ها انجام نشده تا به الان ..
3 روزه من وجه ی رو درخواست تسویه کردم متاسفانه انجام نشده ..

جالب تر از همه اینکه وقتی بهشون هم میگید کی مشکل بر طرف میشه ! هیچ گونه تاریخ دقیقی رو اعلام نمیکنن و میگن ان شالله به زودی ...

شماره تماس شون هم : 84345419-021

Pay.ir
May 5th, 2018, 14:36
سلام و عرض ادب
باتوجه به اینکه فروم هارو دنبال نمیکنیم، از اتفاقاتی که رخ میده اینجا اطلاعی نداریم. هرگونه تغییرات، اطلاعیه و موارد مهم و ضروری از طریق پنل کاربری و کانال تلگرام به اطلاع کاربران میرسه. تلگرام که ***** شده و راه ارتباطی با شما در پنل کاربری تون هست.

موردی که اکثر دوستان بهش اعتراض دارن تایم تسویه حساب هست. فکر میکنم بی انصافی باشه که دوسالی که 15 بار در روز و بصورت منظم تسویه حساب انجام شده رو نادیده بگیرید و مشکلات دو هفته اخیر رو که ما درش دخیل نیستیم رو بزرگ کنید.
ما در دو هفته پیش مشکلاتی با مراجع قضایی و موضوع اختلالات اینترنت و انسداد تلگرام داشتیم که روی کیفیت تسویه حساب تاثیر گذاشته.

موارد قضایی و دستور مقام قضایی زنجان باعث شده که مبالغ تراکنش های شما مسدود بشه که برای رفع مشکل چند میلیارد تومان اضافه تر به سیستم تزریق کردیم که روند تسویه حساب ها مشکلی نداشته باشه و هفته گذشته تسویه حساب ها بصورت کامل انجام شد و مشکلی وجود نداشت تا زمانی که دستور انسداد تلگرام از طریق مراجع قضایی کشور صادر شد.
دوستان میپرسن فیل-ترینگ تلگرام چه ارتباطی با سرویس های شما داره؟
دوستانی که در این انجمن کار شبکه و هاستینگ انجام میدن حتما تایید میکنن که این هفته چقدر اختلال وجود داشت و چه وب سایت های بزرگی یا از دسترس خارج شدن یا وب سرویس هاشون مختل شد. برخلاف تصور خیلی ها که فکر میکنن ما دونه دونه مثل خیلی از درگاه های پرداخت تسویه حساب هارو دستی انجام میدیم، باید عرض کنیم که حساب های ما در مالکیت پرداخت الکترونیک سامان و بانک سامان هستش. برداشت از این حساب ها فقط با یک روش کاملا امن و ایزوله و فقط با یک وب سرویس انجام میشه.
وقتی اختلال در وضعیت اینترنت کشور به وجود میاد، خیلی از پروتکل های ارتباطی ( مثل تونل و وی پی ان و ... ) یا کامل قطع میشن یا شدیدا ناپایدار میشن. در این شرایط وقتی دستور انجام تسویه صادر میشه، یا دستور به بانک عامل نمیرسه یا مشکلات شبکه ای باعث میشه پاسخ به ما ارسال نشه.
برای پیشگیری از بروز ضرر و زیان به شما و ما، تا زمان پایدار شدن کامل تسویه حساب انجام نمیشه چون ممکنه سیستم برای ما ثبت کنه که پول به حساب شما واریز شده ولی عملا چیزی واریز نشه و بالعکس ممکنه برای ما بزنه تراکنش ناموفق ولی پول به حساب شما واریز بشه و ...

پس، لطفا صبور باشید و یکم واقع بین باشیم.
چون وقتی یک شبه وضعیت اینترنت کشور به هم میریزه، قطعا روی کار ما و شماها خیلی تاثیر میذاره. ممکنه زیاد روی کسب و کارهای کوچک تاثیری نداشته باشه ولی شدیدا روی کسب و کارهای بزرگتر تاثیر گذاره چون دهها سرویس، وب سرویس و ارتباط سازمانی و شبکه ای با مراکز و ارگان های دیگه استفاده میشه و همه اینها یک شبه قطع یا مختل میشه.

بنده مجدد از بروز این اتفاقات عذرخواهی میکنم ولی مطمئن باشید هیچ کدوم از این اتفاقات در کنترل ما نیست و این موارد بیشتر از شما به ما آسیب میرسونه.

mnajafi33
May 5th, 2018, 15:14
سلام
الان میشه از درگاه اسفاده کرد یانه
چون من یه اسکریپت نوشتم برا جایی از درگاه شما استفاده کردم
تسویه حساب چطوریه مشکل حل شده یا نه
باتشکر

Pay.ir
May 5th, 2018, 16:41
سلام
الان میشه از درگاه اسفاده کرد یانه
چون من یه اسکریپت نوشتم برا جایی از درگاه شما استفاده کردم
تسویه حساب چطوریه مشکل حل شده یا نه
باتشکر

درگاه مشکلی نداشته، موضوع سرویس تسویه حساب بوده که مشکلی نداره و تسویه حساب ها هم همه انجام شدن.

Mr-Pro
May 5th, 2018, 16:49
این مشکل فقط برای سامان بوده یا درگاه های دیگه مثل ایران کیش هم دچار همین مشکل هستند ؟

barinhost
May 5th, 2018, 19:36
سلام.خدا را شکر مشکل حل شد.
برای من تسویه حساب کردند .
ممنونم
مدیر pay.ir من همون دوستیم که تو تیکت گفتم تاپیک رو ببینید.ممنون از توجهتون :53:

viphyip
May 5th, 2018, 19:39
برای من هم واریز شد