توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایید حساب در دیجیتال اوشن
fox999
April 23rd, 2018, 17:29
سلام دوستان...
اینجا کسی هست بتونه یکی دو روزه یک اکانت در هتزنر یا linode یا دیجیتال اوشن باز کنه؟ ....واسه المان اقدام کردم میگن یک هفته تا یک ماه طول میکشه اینقدر وقت ندارم.
پاسپورت و مدارک اقامت سال ۲۰۱۵ کامل دارم...مال یکی دیگه...
پاسپورت خودم هم که هست....
دیجیتال اوشن ثبت نام کردم همون اول ازم پیپل خواست...یک پیپل حساب باز کنم مشکل حله یا بازم نیاز به تایید مدارک هست؟
yassale
April 24th, 2018, 05:30
هر سه مورد ممکن هست، در ارتباط باشید. (امضا)
1eng.ir
April 24th, 2018, 10:26
بزرگوار، برای هتزنر با پاسپورت ایرانی و بدون مشکل میتونید وریفای کنید و خرید کنید و با پیپال یا کردیت کارت پرداخت کنید.
نیاز نیست کار را به واسطه بسپارید ...
اگه هم دنبال گزینه بهتری مثل digitalocean.com یا vultr.com هستی، وقتی مدارک قانونی داری پس مشکلی بابت خرید وجود نداره و خیلی راحت میتونید خریدتون رو انجام بدید.
با این حال، مطمئنترین گزینه به عنوان یه ایرانی Hetzner هست.
mrar
May 16th, 2018, 11:35
دوستان کسی هست بتونه برای دیجستال اوشن پرداخت پی پال کنه؟؟ منتظر یاری دوستان هستم
تلگرام من mrar1986
NicCloud
May 16th, 2018, 14:47
دوستان کسی هست بتونه برای دیجستال اوشن پرداخت پی پال کنه؟؟ منتظر یاری دوستان هستم
تلگرام من mrar1986
چند دلار هست؟
mrar
May 24th, 2018, 21:00
لطفا در تلگرام پاسخ بدهید
mohandes66
June 9th, 2018, 02:00
بزرگوار، برای هتزنر با پاسپورت ایرانی و بدون مشکل میتونید وریفای کنید و خرید کنید و با پیپال یا کردیت کارت پرداخت کنید.
اگه هم دنبال گزینه بهتری مثل digitalocean.com یا vultr.com هستی، وقتی مدارک قانونی داری پس مشکلی بابت خرید وجود نداره و خیلی راحت میتونید خریدتون رو انجام بدید.
میشه راهنمایی بفرمایید؟
من یه حساب باز کردم توی هتزنر، هفته پیش، پاسپورت خودمم دادم اما بعد دو روز ایمیل زدن که نمیتونیم حساب شما رو تایید کنیم
nevergotme
June 9th, 2018, 02:31
اخه مشکل اینجاس مثلا واسه پرداخت اگه خودت پی پال نداشته باشی ، سایت هایی مثله payment24 تو قوانین زدن ، نباید حسابی که تو هتزنر داشته باشین ایرانی باشه :106:
1eng.ir
June 9th, 2018, 02:38
اخه مشکل اینجاس مثلا واسه پرداخت اگه خودت پی پال نداشته باشی ، سایت هایی مثله payment24 تو قوانین زدن ، نباید حسابی که تو هتزنر داشته باشین ایرانی باشه :106:
این همه پرداخت کننده ارزی ...
نیاز به پیمنت ۲۴ با قوانین مسخرش نیست ...
میشه راهنمایی بفرمایید؟
من یه حساب باز کردم توی هتزنر، هفته پیش، پاسپورت خودمم دادم اما بعد دو روز ایمیل زدن که نمیتونیم حساب شما رو تایید کنیم
ایمیل بزنید چرا تایید نکردن و حسابتون رو بستن ...
mohandes66
June 9th, 2018, 03:04
این همه پرداخت کننده ارزی ...
نیاز به پیمنت ۲۴ با قوانین مسخرش نیست ...
ایمیل بزنید چرا تایید نکردن و حسابتون رو بستن ...
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team
1eng.ir
June 9th, 2018, 03:32
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.
Best regards
Your Hetzner Online Team
دیدم مشابهش رو ...
جواب بدید چرا تایید نکردن!
mohandes66
June 12th, 2018, 02:28
همون روزی که گفتین پرسیدم چرا تایید نکردن تا امروز جوابم ندادن
حالا چیکار باید کرد؟
1eng.ir
June 12th, 2018, 02:32
همون روزی که گفتین پرسیدم چرا تایید نکردن تا امروز جوابم ندادن