برای وی پی اس الان باید انتخاب کنم روی کدوم سرور اروپایی میخوام کار کنم، دوستان پکیج خاصی دارن که به نام خودم بتونن پی پال وریفای کنن و مسترکارت و مدارک کلی رو بهم بدن.
ترجیحا آلمان باشه.
ممنونم
razavihost
April 23rd, 2018, 16:18
از کشور های اسیای میتونم آماده کنم براتون.با vps اروپایی هم مشکل نداره.حتی vps از اروپا میتونم تقدیم کنم
NicCloud
April 23rd, 2018, 18:57
دوستان سلام
برای وی پی اس الان باید انتخاب کنم روی کدوم سرور اروپایی میخوام کار کنم، دوستان پکیج خاصی دارن که به نام خودم بتونن پی پال وریفای کنن و مسترکارت و مدارک کلی رو بهم بدن.
ترجیحا آلمان باشه.
ممنونم
سلام از سنگاپور ، مالزی ، امارات ، اندونزی ، فیلیپین ، تایلند قابل ایجاد هست
@Niccloud
speednet
April 23rd, 2018, 22:22
دوستان سلام
ترجیحا آلمان باشه.
ممنونم
سلام
وریفای از اروپا از اونچیزی که فکرشو میکنید سخته بنده برای اتریش اقدام کردم با سیم کارت واقعی و پاسپورت و .... همه چیز اوکی بود تایید نکردن و ریسک پذیر دونستن
از اسیا در خدمتیم
ramezankhah
April 24th, 2018, 09:41
ممنونم دوستان
چشم حتما مد نظر قرار میدم، مشکل اصلی پی پال های اسیایی وی پی اس اونها هست که به قیمت های گزاف ارائه میشن، چون همه میدونن برای چه کاری مردم اونهارو میخوان.
باز اگر جای با اعتباری کسی میشناسه که برای اروپا و مخصوصا المان وریفای کنه یا کارکرده تضمینی تحویل بده ممنون میشم. نهایت اگر نشد که باید مزاحم همین دوستان بشم.
speednet
April 24th, 2018, 11:56
ممنونم دوستان
چشم حتما مد نظر قرار میدم، مشکل اصلی پی پال های اسیایی وی پی اس اونها هست که به قیمت های گزاف ارائه میشن، چون همه میدونن برای چه کاری مردم اونهارو میخوان.
باز اگر جای با اعتباری کسی میشناسه که برای اروپا و مخصوصا المان وریفای کنه یا کارکرده تضمینی تحویل بده ممنون میشم. نهایت اگر نشد که باید مزاحم همین دوستان بشم.
سلام از این بابت که شما با وی پی اس المان به پی پال اسیا وصل شید هیچ مشکلی نداره اکثرا استفاده کننده گاند در همین وب سایت به این صورت عمل می کنند