PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرور اختصاصی

seven77
April 21st, 2018, 01:42
سلام
سایت ما تازگی روی هاست پربازدید یکی از سایت ها به مشکل خورده به یک پلاگین وی ای پی نیاز شدید دارم ولی تا فعال میکنیم هاست اخطار میده کوئری سنگین میفرستید . بازدید سایت هم متوسطه تقریبا تو الکسا 1000 ایرانه .
الان اگه سایت رو به سرور اختصاصی انتقال بدیم این مشکل حل میشه ؟
چطور میشه فهمید این سرور واقعا اختصاصیه نه اشتراکی

vpgroup
April 21st, 2018, 02:31
با سلام و احترام

اگر دسترسی پنل به سرور اختصاصی خود دارید منابع و مشخصات سرور رو بررسی بفرمایید

موفق باشید

meysam021
April 21st, 2018, 09:30
سلام
سایت ما تازگی روی هاست پربازدید یکی از سایت ها به مشکل خورده به یک پلاگین وی ای پی نیاز شدید دارم ولی تا فعال میکنیم هاست اخطار میده کوئری سنگین میفرستید . بازدید سایت هم متوسطه تقریبا تو الکسا 1000 ایرانه .

درصورتی ک سرویس دهنده شما از سرور اختصاصی برای هاست خود استفاده کرده باشد نباید چنین مشکلی رخ دهد
با سرویس دهنده خود در تماس باشید تا مشکل را برطرف کند
احتیاج به انتقال سایت به سرور اختصاصی نمیباشد

Z.eus
April 21st, 2018, 16:56
سلام

باید ببینید چقدر منابع دراختیارتون هست.
گاهی یک هاست اشتراکی میتواند بهتر از یک سرور مجازی یا سرور اختصاصی عمل کند! دنبال اسم سرویس ها نباشید.
اگر هم نیاز به سرویس حرفه ای داشتید در ارتباط باشید.

mgp.co.ir
April 21st, 2018, 17:58
سلام

با سلام
بهترین حالت ، تست پلاگین در اخر شب می باشد( البته هماهنگی با میزبان لازم است )
به احتمال زیاد وقتی یک ماژول را فعال میکنید و این مقدار میزبان شما حساس میشود . مشکل در ماژول باید وجود داشته باشید.
تریگر فعال کنید و ببنید چه مشکلاتی در کوری های شما می تواند وجود داشته باشد .
ترجیحا اگر برنامه نویس هستید و ماژول اختصاصی میباشد بهتر است به سمت استور پروسیجر بروید .
log ها را از میزبان خود درخواست کنید تا بتوانید ، مشکل را برطرف کنید .

هیچ وقت بخاطر برنامه نویسی ضعیف یک ماژول ، سخت افزار سرور را افزایش ندهید
سعی کنید مشکل را حل کنید نه اینکه صورت مسئله را عوض کنید .

seven77
April 21st, 2018, 21:16
با سلام
بهترین حالت ، تست پلاگین در اخر شب می باشد( البته هماهنگی با میزبان لازم است )
به احتمال زیاد وقتی یک ماژول را فعال میکنید و این مقدار میزبان شما حساس میشود . مشکل در ماژول باید وجود داشته باشید.
تریگر فعال کنید و ببنید چه مشکلاتی در کوری های شما می تواند وجود داشته باشد .
ترجیحا اگر برنامه نویس هستید و ماژول اختصاصی میباشد بهتر است به سمت استور پروسیجر بروید .
log ها را از میزبان خود درخواست کنید تا بتوانید ، مشکل را برطرف کنید .

هیچ وقت بخاطر برنامه نویسی ضعیف یک ماژول ، سخت افزار سرور را افزایش ندهید
سعی کنید مشکل را حل کنید نه اینکه صورت مسئله را عوض کنید .

ممنون از راهنمایتون

سایت من وردپرسیه میزبان سایتم هم نت افرازه که از حق نگذرم کیفتشون خوبه ولی تنها مشکلی که دارم با پلاگین restrict content pro این پلاگین تست شده و بدونه مشکله . دقیقا روی همین هاست همین پلاگین و همین تم فعاله ولی هیچ مشکلی نیست ولی تا روی این سایت اصلی فعال میکنم سایت اصلا بالا نمیاد . هاست میگه کوئری سنگین میفرستی و برام لاگ میفرسته مثل این

| 87934 | site_wp | localhost | site_bank | Query | 122 | Sending data | SELECT vbini_posts.ID FROM vbini_posts INNER JOIN vbini_postmeta ON ( vbini_posts.ID = vbini_postmeta.post_id ) INNER JOIN vbini_postmeta AS mt1 ON ( vbini_posts.ID = mt1.post_id ) INNER JOIN vbini_postmeta AS mt2 ON ( vbini_posts.ID = mt2.post_id ) WHERE 1=1 AND (

هر جا پرسیدم منو راهنمایی نکردن حالا من 2 هفتس علاف این پلاگینم

ertebat7
April 21st, 2018, 22:06
خب در سرور اختصاصی چون شما دسترسی به تمام منابع دارید صد در صد کیفیت بهتری را تجربه می کنید
ولی خرید سرور اختصاصی کافی نیست مواردی که می فرمایید باید به طور دقیق نیز کانفیگ مناسب انجام شود