PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال مجدد سایت

meysamamarlou
April 20th, 2018, 16:54
با سلام من یک سرور مجازی تهیه کردم که خود شرکت فول بک آپمو از cpanel به دایرکت ادمین تبدیل کرد و انتقال داد و همه چی خوب کار میکرد یک مشکلی پیش اومد یک سری اطلاعات از دست رفتم و برای بار دوم خواستم که مجددا فول بک آپو بریزن که این دفعه سایت اررور دسترسی به دیتابیس رو میده در صورتی که همه چی درسته

پلاگین تبدیل هم cp2da هست خودم هم با آموزش های موجود تبدیل و انتقال دادم بازم ارور دیتابیس رو داد کسی میتونه راهنمایی کنه یا این کارو واسم انجام بده هزینشو هم میدم:102:

gharibion
April 20th, 2018, 18:05
با سلام من یک سرور مجازی تهیه کردم که خود شرکت فول بک آپمو از cpanel به دایرکت ادمین تبدیل کرد و انتقال داد و همه چی خوب کار میکرد یک مشکلی پیش اومد یک سری اطلاعات از دست رفتم و برای بار دوم خواستم که مجددا فول بک آپو بریزن که این دفعه سایت اررور دسترسی به دیتابیس رو میده در صورتی که همه چی درسته

پلاگین تبدیل هم cp2da هست خودم هم با آموزش های موجود تبدیل و انتقال دادم بازم ارور دیتابیس رو داد کسی میتونه راهنمایی کنه یا این کارو واسم انجام بده هزینشو هم میدم:102:

به صورت دستی بک آپ رو منتقل کنید .

meysamamarlou
April 20th, 2018, 19:06
دستی بلد نیستم بک آپم هم بصورت فول هست یعنی دیتابیس داخلشه نمیدونم دستی هم بشه آموزش داره دستی؟

sabzhost
April 20th, 2018, 20:41
سلام دوست عزیز
فایل بک آپ سیپنلت رو اکسترکت کن
همه فایل های درون فولدر homedir و بعد public_html میشه فایل هایی که باید در پوشه www آپلود کنی و دیتابیس ها هم در پوشه mysql هست که باید import کنی
فقط باید دقت کنی که نام کاربری و رمز عبور و نام دیتابیس رو در اسکریپتت جایگزین کنی

موفق باشی