PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش ثبت جیمیل به تعداد بالا دارم

profosor
April 19th, 2018, 21:52
با سلام

با توجه به تغییرات جدید در روند ثبت جیمیل مبنی بر تایید از طریق شماره تلفن اونم به تعداد محدود یعنی هر شماره میشود دوتا امکان قبت جیمیل رو از ان داشته باشیم
و منم هم به تعداد زیادی جیمیل نیاز دارم میخوام اگر کسی میتونه این روش رو دور بزنه یا شماره زیاد داره میتونه جیمیل به تعداد بالا بسازه بیاد اعلام کنه
هزینه هر جیمیل 3000الی 5000 تومان پرداخت میشود
این رو مد نظر داشته باشید معامله من این طور هست
اول کاری بیعانه نداریم به هیچ وجه
بعد از اتمام کار توسط انجام دهنده اسکرین شات درخواست داده میشود و یه تست کوچکی از طرف درخواست میشود بعد از دادن این تست ها مبلغ به حساب طرف انجام دهنده کار واریز میشود و ایشون میتونن همه جیمیل ها رو از طریق فایل تکست یا ورد و... برای ما ارسال کنن

vistaix
April 20th, 2018, 17:36
دوست عزیز
چندتا مد نظرتون هست؟

profosor
April 20th, 2018, 18:13
تقریبا بیش از صد تا یا حتی بیشتر هم بتونید میخرم

pc.rootall
April 20th, 2018, 19:54
با سلام

قابل انجام هست منتهی مبلغی برای اولیه دریافت میشه

در تماس باشید

www.axonweb.ir

profosor
April 20th, 2018, 20:11
قبلا هم گفتم هیچ گونه پیش پرداختی پرداخت نمیشه به هیچ وجه

mchteh
April 20th, 2018, 21:04
دوستان توصیه میکنم بااین دوست عزیزمون کار نکنید چون وجهی بهتون پرداخت نمیکنند
بنده بهشون میگم براتون جیمیل بااسمی که خودتون میخواید هر تعداد میسازم
محض اطمینان هم باهاشون بهتون پیام ارسال میکنم
اما ایشون زرنگ تشریف دارند و میگن که نه شما باید بخش ریکاوری رمز هم روی جیمیل من ثبت کنید
بعد من بررسی کنم و پول بدم
یعنی علنی میخوان دونه دونه جیمیلا رو بدست بیارن و بابتش هزینه ای ندند
بهشون میگم که من جیمیلا رو میسازم تحویلتون میدم 90 درصد مبلغ بدید بعد جیمیل ریکاوریتون رو تنظیم میکنم 10 درصد دیگه اش رو بدید میگن خیر

قضاوت باخودتون!!!

profosor
April 20th, 2018, 21:23
اره دوست عزیز شما زرنگین همه هم از سر کوه اومدن چطور شما اعتماد نمیکنین ولی میخواین دیگران به شما اعتماد کنن
اولا هر کسی خودمختاره خواست بیاد نخواست هم نیاد شما مگه نماینده ملتی اظهار نظر میکنی
سوال اول: اگر من نود درصد پول رو بهتون دادم از کجا معلوم که شما بهم جیمیل ها رو تحویل میدید ؟؟؟ زرنگ کیه قضاوت کنید!!
سوال بعدی: یه ترفندی توی گوگل و سایتها هست که میشه با یه جیمیل صد جیمیل مختلف ساخت چطور؟؟ میشه نقطه گذاشت پس پیش گذاشتن اعداد یا + و...تازه راگیان هم هست ( بازم قضاوت با شما من میگم بدردم نمیخوره) میگه نه شما قصد داری پول ندی
در ضمن توی معامله شخص خریدار یه چیزی میخواد و شخص فروشنده هم یه چیزی رو تحویل میده اگر خریدار یا فروشنده به توافق نرسن و کسی به هم اطمینان نداشته باشه خوب معامله ای صورت نمیگره(ایا این وسط کلاه برداری صورت میگیره قضاوت با شما)
چندین روزه من تاپیک ثبت کردم پول کسی رو نخوردم اونوقت این ادم به ظاهر زرنگ اومده قصد کلاه برداری داره اونوقت وکیل ملت هم میشه به قول گفتنی ژن خوب هم داره و بچه مثبت هم هست چی بگم والا

اقا هر کسی خواست بیاد هر کسی هم نخواست نیاد زوری نیست پول میدم به ازای کاری که انجام میدید نه کاری که قراره انجام بدید

در ضمن دوستان تا حالا کسی توی معامه چیزی رو که سفارش داده رو تست نکرده و ندیده ایا بابتش پول میده (قضاوت با خودتون)

mchteh
April 20th, 2018, 21:47
شما فکر میکنید مردم احمقن؟بیشعورن؟

من گفتم با اسامی که شما میخوای براتون جیمیل میسازم شات میدم
و بعد هم از تک تک جیمیلایی که ساختم برای شما پیام ارسال میکنم
که مطمئن بشید بعد پرداخت کنید
2- بازم هم حرفتون مفت و چرند هست چون من گفتم بااسامی که شما بگی من میسازم و هیچی از خودم نمیسازم

چرا فکر میکنید مردم احمقن؟؟؟؟؟

براتون جیمیل بسازیم
جیمیلشما هم به عنوان ریکاوریش ثبت کنیم
بعد شما بری حالشو ببری
ما هم بشینیم بگردیم دنبال پرتقال فروش!!!!

Asp.Net
April 20th, 2018, 21:52
دوستان بدون دریافت بیعانه اصلا کار نکنید که سرتون کلاه میره

mchteh
April 20th, 2018, 21:54
دوستان بدون دریافت بیعانه اصلا کار نکنید که سرتون کلاه میره

بله
ایشون بیعانه ک نمیدن هیچ
انتظار دارن ساخته شه ایمیل ریکاوری هم روش ست شه که اصن بدون اینکه حرفی بزنند با گرفتن لیست برن دونه دونه ریکاوری کنند بردارند

به ماهایی که اینماد داریم,شرکت هستیم,مجوز اصناف و.....داریم اعتماد ندارن و انتظار دارند ما اعتماد کنیم و همچی رو مفت تحویلشون بدیم تهشم به ریشمون بخندن

profosor
April 20th, 2018, 22:05
خخخ توی مملکت خیلی ها مجوز و بقول خودشون ادم حسابی بودن و چه کلک ها و کلاه های گشادی که نزاشتن سر مردم

عزیز شما چرا انتظار دارید همه به شما حتما باید اعتماد کنن
در ضمن چرا فکر میکنی از همه ملت زرنگتری و بقول خودت اومدی مچ منو گرفتی و داری مثلا یه کلاه بردار به قول خودت به ملت معرفی میکنی

من زرنگ نیستم ولی اینقدر گاگول هم نیستم که ادمهای مثل شما که هر روز هم داریم میبینیم جیب مردم رو با این ترفندها دارن خالی میکنن (ترفندتون هم اینه که یکی رو پیدا میکنید ازش ایراد میگیرید تا توی اون مکان یا اون زمان بچه خوبه اون جمع معرفی بشید بعد یه کلاه گشاد میزارید سر بچه های اونجا و ال فرار با تغییر ادی تون )
نه دادش ما مثل شما نه بودیم نه فکر کردیم من به ادمهای چون شما اعتمادی نکردم و نمیکنم قبول میکنی بکن نمیکنی به سلامت کسی مجبورت نکرده

ایران نشر
April 20th, 2018, 22:42
هر تعداد ايميل بخواهيد ساخته ميشه

شرايط:
-قيمت هر ايميل 5000 تومان
- هر 5ايميل با شما تسويه ميشه تا 5ايميل بعدي

profosor
April 21st, 2018, 01:06
هر تعداد ايميل بخواهيد ساخته ميشه

شرايط:
-قيمت هر ايميل 5000 تومان
- هر 5ايميل با شما تسويه ميشه تا 5ايميل بعدي

ممنون از شما که شاخ بعضیها رو شکستین فعلا دوستان زیادی درخواست کردن و کار هم تحویل داده شده به چند نفری و در حال انجام هست اگر احیانا کار انجام نشد یا مشکلی داشت حتما مزاحمتون میشم ممنونم

webmasteri
April 21st, 2018, 01:29
هیچکس برای ساخت جیمیل 5000 تومن نمیده .
من با یک شماره تلفنم تا الان 13 تا ساختم
مشکلی نداره فقط پیامک نمیده تماس میگیره و به صورت گویا کد رو می خونه

profosor
April 21st, 2018, 01:42
هیچکس برای ساخت جیمیل 5000 تومن نمیده .
من با یک شماره تلفنم تا الان 13 تا ساختم
مشکلی نداره فقط پیامک نمیده تماس میگیره و به صورت گویا کد رو می خونه

اقا شما بیا بساز و 5ت تو بگیر پس بیخود جو نده
در ضمن هر شماره نهایتش 4 الی5 بار اجازه ثبت نام داره نه بیشتر فکر کنم جدیدا نرفتی جیمل ثبت نکردی چون جیمیل کلا شماره تلفن رو اجباری کرده و روند ثبت نام رو کلا تغییر داده
اگر راهی بلدید که ما بلد نیستیم لطفا بفرمایید ما هم بی نصیب نمونیم

larsa.soft
April 21st, 2018, 03:20
فروش جیمیل آمریکا (https://larsashop.com/product/فروش-جیمیل/)

فروش ویژه جیمیل آمریکا
https://larsashop.com/product/فروش-جیمیل/

webmasteri
April 21st, 2018, 18:19
اقا شما بیا بساز و 5ت تو بگیر پس بیخود جو نده
در ضمن هر شماره نهایتش 4 الی5 بار اجازه ثبت نام داره نه بیشتر فکر کنم جدیدا نرفتی جیمل ثبت نکردی چون جیمیل کلا شماره تلفن رو اجباری کرده و روند ثبت نام رو کلا تغییر داده
اگر راهی بلدید که ما بلد نیستیم لطفا بفرمایید ما هم بی نصیب نمونیم
اتفاقا من چند روز پیش یه جیمیل ساختم
که اولش اخطار داد این شماره چند بار مورد استفاده قرار گرفته
بعدش تماس رو انتخاب کردم و اوکی شد
ربات تماس میگیره و کد رو دو بار می خونه

profosor
April 21st, 2018, 20:59
تشکر از همه دوستان کار به کوری حسودان در حال انجام هستی تشکر میکنم

mchteh
April 21st, 2018, 21:39
امیدواریم که دوستانی که بفرض مثلا به گفته ی بعضیا در حال انجام کار هستند بعد از انجام کار و دریافت پولشون بیان اینجا اعلام کنند و اثباتش رو قرار بدن تا ما هم از اشتباه و گمراهی در بیایم و بابت تهمت هامون عذرخواهی کنیم!!!!!!!!!!

=p~

اشکان
April 21st, 2018, 21:59
اگر کسی بدون پیش پرداخت کار کرد و سرش کلاه رفت از حماقت خودشه

profosor
April 21st, 2018, 22:09
اگر کسی بدون پیش پرداخت کار کرد و سرش کلاه رفت از حماقت خودشه

من موندم چرا همه تو این انجمن فیلسوف تشریف دارن و فکر میکنن همه باید از اونها پیروی کنن برادر ارجمند هر کسی عقل هوش داره برای خودش عقل کلی هست خواهشا نظراتت رو برای خودت نگه دار در ضمن من اولش گفتم اخرشم میگم هر کسی دوست داشت بیاد هر کسی هم نداشت زوری که نیست نیاد
در ضمن به لطف بعضی از دوستان یه سری از افرادی که اعلام کرده بودن کار رو هم تا حدودی انجام داده بودن ولی اینقدر حرفهای ناجور زدن که نصفه راها کردن و دوستانی که رها کردن هم میتونن بیان اعلام کنن
شکر خدا هنوز خیلی ها دستورشون با توجه به فکر و عقل خودشون هست و به اراجیف بعضیها گوش نکردن و اومدن کار رو بدست گرفتن و تا حالا 163تا ساختن که صدتاش به کوری چشم دوستان تسویه شده ایشون هم اگر دوست دارن میتونن بیان اعلام کنن
و مابقی هم اگر تکمیل کنن دریافت میکنن بعضی از دوستان دیگه هم اعلام امادگی کردن ولی چون دوستان دارن کار رو صحیح انجام میدن دیگه گفتیم اگر مشکلی پیش اومد با اون عزیزان وارد عمل بشیم

نصیحت بنده اینه که توی هر کاری نبایدوارد شد چون دنیا به جای رسیده که هر کسی نسبت به دیگری برتری داره ولی عنوان نمیکنه پس فکر نکنید عالم عالمین و حتما چیزی که میگین باید اجرا بشه خخخخخخ

delta
April 21st, 2018, 22:11
سلام.هکی موجود است...هر 10 هزار تا ایمیل جیمیل 150 هزار تومان..به صورت تکست اماده یوزر پسورد تحویلتون میشه..خواستید در خدمتیم =;

profosor
April 21st, 2018, 22:18
سلام.هکی موجود است...هر 10 هزار تا ایمیل جیمیل 150 هزار تومان..به صورت تکست اماده یوزر پسورد تحویلتون میشه..خواستید در خدمتیم =;

حیف دیر اطلاع دادی متسفانه کار تقریبا 80 درصد انجام شده ممنونم از لطفتون به هر حال