سلام
من آزمایشی یک پرداخت چند دلاری به ریسلرکلاب انجام دادم.
حالا می گه حتما باید اسکن کارت اعتباری را در حالیکه 8 رقم آخر آن معلوم است بفرستی!!!:39:
من از جاهای دیگر خرید می کنم می گویند 4 رقم آخر کارت معلوم باشد.
چرا ریسلرکلاب 8 رقم را می خواهد؟ (آیا نشان دادن 8 رقم امکان هک شدن کارت و خالی شدن کارت را ندارد؟:59:
دوستان زیادی در این فروم از ریسلرکلاب خرید می کنند لطفا راهنمایی کنند آیا آنها اسکن 8 رقم را می فرستند؟
amirHoseein
January 17th, 2011, 18:47
برای بار اول حتما باید وریفای بشید ! با اسکن کارت صادر کننده
WebArts
January 17th, 2011, 19:10
برای بار اول حتما باید وریفای بشید ! با اسکن کارت صادر کننده
می دانم اسکن لازمه من فقط می خوام 4 رقم مشخص باشه نه 8 رقم
Red.Mer
January 17th, 2011, 19:11
چرا ریسلرکلاب 8 رقم را می خواهد؟ (آیا نشان دادن 8 رقم امکان هک شدن کارت و خالی شدن کارت را ندارد؟:59:
یعنی اونا محتاج پول کارت شمان!!!
اونا پول رو با بیل پارو میکنن:))
WebArts
January 17th, 2011, 19:31
یعنی اونا محتاج پول کارت شمان!!!
اونا پول رو با بیل پارو میکنن:))
اونی که پول پارو می کنه صاحب شرکته نه کارمند ساپورت اونم کارمند هندی با حقوق ماهانه طبق تعرفه هندوستان.
در ثانی وقتی همه جا 4 رقم را می خواهند عجیبه که اینها 8 رقم را می خواهند.
nimafire
January 20th, 2011, 20:57
مهم کد 3 رقمی هست پشت کارت.
برای ورفای لازم دارن که کل کارت باشه که بتونن پیگیری کنن.
شما در دایرمت ای شاید روزی 100 دلار خرید کنید. پس باید خیلی یوزر ها را چک کنند و کاملا تایید بشوند.
هاست hostgator و ... نمیگیرد که با 30 دلار سالانه کل خریدتون تمام بشه. !!!!
mrtteam
January 20th, 2011, 21:31
سلام دوست عزیز
شما میتونید بهتوشون شماره تماس بدید تا بهتون زنگ بزنند و از طریق تلفن با شما تماس بگیرن و کارتون تایید بشه البته بنده دوستم در کانادا زندگی میکنه و برای من پرداخت زد و بعد از اینکه به من گفتن باید از کارت اسکن بگیری من شماره ایشون دادم و مشکل راحت حل شد ...
موفق و پیروز باشید .
avaserver
January 20th, 2011, 21:39
سلام
به شما شدیدا پیشنهاد می کنم برای کار با Reseller Club از وب مانی استفاده کنید ، نه تنها امنیت بیشتری دارد بلکه هیچ وقت دامنه ها و پنل شما با مشکل مواجه نخواهد شد و هیچ ریسکی وجود ندارد.
نماینده وب مانی در ایران webtransfer.org برای شما نیز می تواند خدمات شارژ را انجام دهد ، از شما نیز مدارکی توسط Reseller Club درخواست نخواهد شد
پیروز باشید
Red.Mer
January 28th, 2011, 15:57
با سلام
من که ازشون ریسلری گرفتن ، هیچ کدوم از این داستان ها رو نداشت .
با پی پال پرداخت کردم. اونا هم ثبت کردن و خلاص. الان هم 6 ماهی هست که دارم باهاش کار می کنم و مشکلی ندارم :71: