ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تعویض سیستم عامل vps

akbar_syberia
April 13th, 2018, 19:54
سلام

دوستان من یک VPS ساخته بودم با سیستم عامل win 2008 الان میخوام ویندوز رو به 2003 عوض کنم .
کلا سه درایو دارم که ویندوز در c هست و دو درایو دیگر پر از اطلاعات مهم .

اگر ویندوز رو عوض کنم مشکلی برای 2 درایو دیگر پیش نمیاد ؟

ممنون از راهنماییتون

blueserver
April 13th, 2018, 21:12
سلام بر شما
vps شما یک ماشین مجازی سازی شده است ، سیستم عامل vps اگه عوض بشه ، ماشین مجازی شما حذف میشه و همه اطلاعات حذف میشه

farhadhelix
April 13th, 2018, 21:15
سلام

دوستان من یک VPS ساخته بودم با سیستم عامل win 2008 الان میخوام ویندوز رو به 2003 عوض کنم .
کلا سه درایو دارم که ویندوز در c هست و دو درایو دیگر پر از اطلاعات مهم .

اگر ویندوز رو عوض کنم مشکلی برای 2 درایو دیگر پیش نمیاد ؟

ممنون از راهنماییتون

سلام

به چشم یک سیستم خانگی نگاه کنید

وقتی 3 درایو دارید و ویندوز در درایو C نصب هست تعویض ویندوز نیازمند فرمت کردن این درایو c هست و نصب مجدد روی این درایو انجام میشود

پس عملی روی 2 درایو دیگرتون انجام نمیشه

akbar_syberia
April 14th, 2018, 00:54
دو پاسخ دقیقا برعکس هم !!
بلاخره من به چشم سیستم خانگی می تونم نگاه کنم و فقط c رو فرمت و وبندوز عوض کنم یا خیر؟

k-pax
April 14th, 2018, 09:51
اگه شما سرور با iso بوت کید و ویندوز نصب کنید میتونید مشخص کنید روی کدوم درایو نصب بشه
اما اگه با تمپلت آماده بزنید سیستم نصب کنه . کل اطلاعات پاک میشه

farhadhelix
April 14th, 2018, 10:36
دو پاسخ دقیقا برعکس هم !!
بلاخره من به چشم سیستم خانگی می تونم نگاه کنم و فقط c رو فرمت و وبندوز عوض کنم یا خیر؟

دوست عزیز شما Iso بوت کنید نصب کنید مجدد ویندوز رو

مجازی ساز چه فرقی با سیستم خانه داره به نظر شما به غیر از حالا مباحث مجازی سازیش و چیزای دیگش؟

مثل همند

این کار هزارانبار عوض شده

a1994n1373
April 14th, 2018, 11:26
سلام .
اول بفرمایین که سرور اصلی دست خودتون هست یا خیر ؟
چون فرمودین فقط وی پی اس دارین !
اگه دست خودتون هست که خوب یه ایزو مانت میکنین و مثل سیستم معمولی ویندوز نصب میکنین(فقط درایو سی رو فرمت می کنین) اگه نه که همین درخواست رو به پشتیبانی سرورتون بدین .

akbar_syberia
April 14th, 2018, 12:34
بله دست خودم هستش
ممنون از دوستان بابت پاسخ