PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو در وردپرس

mibfa
April 12th, 2018, 23:02
با سلام

یک سئوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند صرفه زمانی میشه برای ما و تشکر میکنم از دوستانی که این تجربه را در اختیار بنده قرار دادند

بنظر شما از فروشگاه ساز وردپرس استفاده کنیم یا اپن کارت ؟

هدف : معرفی و پیش فروش محصولاتی که در انیار وجود ندارد و سپس اخذ سفارش و ارسال ان به مشتری ( سئو بهتر برای موتور های جستجو )

کدامشون راحتر میشه برای سئو کار کرد و سریعتر ایندیکس کرد

my-host.site
April 12th, 2018, 23:12
سلام

در حال حاضر وردپرس از بقیه در سئو پیشی گرفته . من وردپرس رو براتون پیشنهاد میدم

gdfire
April 12th, 2018, 23:32
وردپرس بهتره

Networks
April 14th, 2018, 21:15
سلام.
وردپرس به خاطر پشتیبانی خوبی که در کشورمون داره منظوم اینکه متخصص وردپرس خوب زیاد داریم به نظر من بهتر هست و هزینه خدماتی که بهتون ارائه میدن هم کمتر هست.بین این دو سیستمی که گفتید وردپرس بهتر هست.

اگر میخاید حرفه ای تر کار کنید میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید.پرستاشاپ هم متخصص خوب داره و انجمن پشتیبانی و .... هم اینکه یک فروشگاه ساز هست ولی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا هست که افزونه فروشگاه ساز میشه روش نصب کرد.

موفق باشید.

mibfa
April 15th, 2018, 01:49
سلام.
وردپرس به خاطر پشتیبانی خوبی که در کشورمون داره منظوم اینکه متخصص وردپرس خوب زیاد داریم به نظر من بهتر هست و هزینه خدماتی که بهتون ارائه میدن هم کمتر هست.بین این دو سیستمی که گفتید وردپرس بهتر هست.

اگر میخاید حرفه ای تر کار کنید میتونید از پرستاشاپ استفاده کنید.پرستاشاپ هم متخصص خوب داره و انجمن پشتیبانی و .... هم اینکه یک فروشگاه ساز هست ولی وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا هست که افزونه فروشگاه ساز میشه روش نصب کرد.

موفق باشید.

سلام . تشکر

ایا پرستا مانند وردپرس یئو خوبی داره . الان وردپرس را تست کردم خیلی سریع تو گوگا ایندیکس میشه ولی پرستا کار نکردم . نظر شما چیه اگر با این فروشگاه ساز کار کردید

saeed.mihan
April 15th, 2018, 02:02
با سلام

یک سئوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند صرفه زمانی میشه برای ما و تشکر میکنم از دوستانی که این تجربه را در اختیار بنده قرار دادند

هدف : معرفی و پیش فروش محصولاتی که در انیار وجود ندارد و سپس اخذ سفارش و ارسال ان به مشتری ( سئو بهتر برای موتور های جستجو )

با سلام
وقت بخیر
هر دو برای فروش دیجیتالی استفاده می شود و هر دو نیز ساختار مناسبی برای سئو دارد.
اما شما باید در نظر بگیرید که فروشگاه شما به چه مقدار رشد خواهد کرد و بزرگ خواهد بود
چراکه وردپرس فقط یک افزونه دارد برای فروشگاه مثل edd یا ووکامرس، اما اپن کارت یک cms کاملا فروشگاهی می باشد و طبعا قوی تر است.
لذا پیشنهاد می گردد ابتدا بحث آینده نگری را حتما در نظر بگیرید و این را بدانید که سئو صرفا به cms بر نمی گردد.
با آرزوی موفقیت

bestirani2
April 15th, 2018, 12:17
سلام
بنده اوپن کارت را پیشنهاد میکنم بین این دو تا
ولی بین اوپن سورس ها مجنتو را پیشنهاد میکنم.

mibfa
April 15th, 2018, 13:24
با سلام
وقت بخیر
هر دو برای فروش دیجیتالی استفاده می شود و هر دو نیز ساختار مناسبی برای سئو دارد.
اما شما باید در نظر بگیرید که فروشگاه شما به چه مقدار رشد خواهد کرد و بزرگ خواهد بود
چراکه وردپرس فقط یک افزونه دارد برای فروشگاه مثل edd یا ووکامرس، اما اپن کارت یک cms کاملا فروشگاهی می باشد و طبعا قوی تر است.
لذا پیشنهاد می گردد ابتدا بحث آینده نگری را حتما در نظر بگیرید و این را بدانید که سئو صرفا به cms بر نمی گردد.
با آرزوی موفقیت
با سلام

تشکر بابت راهنمایی

یک نکته است که ممنون میشوم نظرتان را بدانم

فروشگاه بزرگخواهد شد ولی در مدیریت ان هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد یعنی کاربردی نیست برای ما جز معرفی کالا و نیازی به امار ها و روش های پرداخت و .. نیست

فروشگاه اصلا کالا در انبار ندارد و قرار است فقط سفارش گیری داشته باشد که در مرحله اخر کاربر برای سفارش و مدیریت سفارشات به نرم افزار مخصوص شرکت هدایت میشود و حالا این فروشگاه ساز هرچی که باشه فقط برای معرفی کالا صورت میگریه لذا این اهمیت داره که تو کدام زودتر در گوگل لیندیکس میشه و تو جستجو ها بهتر نمایش داده میشود

Networks
April 15th, 2018, 13:33
سلام . تشکر

ایا پرستا مانند وردپرس یئو خوبی داره . الان وردپرس را تست کردم خیلی سریع تو گوگا ایندیکس میشه ولی پرستا کار نکردم . نظر شما چیه اگر با این فروشگاه ساز کار کردید

سلام مجدد دوتاشون خوب هستند همونطور که قبلا گفتم وردپرس یک افزونه فروشگاه ساز روش نصب میشه و اصلیت کارش چیز دیگه ای هست ولی پرستاشاپ یک سیستم فروشگاهی هست که از بیس برای یک فروشگاه نوشته شده.
اگه میخاید محصولاتتون در حد معرفی و این باشه که فقط برای کلاس کاریتون فروشگاه داشته باشید وردپرس خوبه چون هزینه هاش کمتر میشه.اگر میخاید واقعا روی فروش اینترنتی تمرکز کنید و حرفه ای تر کار کنید بهتره از پرستاشاپ استفاده کنید چون سیستم قوی تری در امر فروش اینترنتی هست.بنده خودم تجربه استفاده از پرستاشاپ رو داشتم خیلی خوب هست.

موفق باشید.

saeed.mihan
April 15th, 2018, 20:29
با سلام

تشکر بابت راهنمایی

یک نکته است که ممنون میشوم نظرتان را بدانم

فروشگاه بزرگخواهد شد ولی در مدیریت ان هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد یعنی کاربردی نیست برای ما جز معرفی کالا و نیازی به امار ها و روش های پرداخت و .. نیست

فروشگاه اصلا کالا در انبار ندارد و قرار است فقط سفارش گیری داشته باشد که در مرحله اخر کاربر برای سفارش و مدیریت سفارشات به نرم افزار مخصوص شرکت هدایت میشود و حالا این فروشگاه ساز هرچی که باشه فقط برای معرفی کالا صورت میگریه لذا این اهمیت داره که تو کدام زودتر در گوگل لیندیکس میشه و تو جستجو ها بهتر نمایش داده میشود

از نظر سئو نمی توان تفاوت چندانی گذاشت چرا که همگی به اندازه کافی خوب هستند، هر چند که در ساختار عالی وردپرس برای سئو هیچ شکی نیست.
اما وقتی که به دنبال مدیریت چندان حرفه ای نیستید، پیشنهاد می کنم اندکی سلیقه ای رفتار کنید ببینید کار کردن با کدام فروشگاه ساز برایتان راحتتر است، هزینه طراحی قالب و افزودن امکانات احتمالی در آینده برای کدام سیستم مقرون به صرفه تر است.
آیا قصد تولید محتوای تخصصی نیز در کنار فروش محصولات دارید یا خیر.. که قطعا وقتی بحث تولید محتوا به میان می آید، وردپرس گزینه مناسب تری در بین گزینه های موجود دیده می شود.
به هر حال پیشنهاد میکنم با پاسخ به سوالاتی از این قبیل، انتخاب خود را دقیق تر و هدفمند تر نمایید.
با ارزوی بهترین ها

ایران نشر
April 16th, 2018, 02:00
وردپرس بدليل عموميت و تخصص بيشتر دوستان توصيه ميشه استفاده كنيد

aliasbahi
April 16th, 2018, 17:22
وردپرس به مرور ارسال درخواست هاش به دیتابیس سرور میره بالا و باعث سنگینی سایت میشه
اگر دنبال چیزی هستید که سرعتش پایین نیاد و از لحاظ سدئو هم خوب و قوی باشه بهتره برید سمت مجنتو
به شخصه تو قدرت سئو وردپرس شکی ندارم و علاقه خاصی به این cms دارم
اما تو فروشگاهی میگم magento که بهترین فروشگاه سازی هستش که تا بحال دیدم
برای سئوش هم باید طبق اصول و استانداردهای سئو پیش برید یا با یک سئو کار خبره کار کنید

1wp.ir
April 25th, 2018, 20:07
از لحاظ دسترس بودن راهنمای و مقالات مختلف وردپرس بهتر هست اما اگر آشنایی به php و mysql داشته باشید و البته تجربه قبلی با وردپرس یا سیستم های مدیریت محتوای دیگه شاید بتونید سیستم های دیگه رو هم امتحان کنید اما برای شروع کار وردپرس رو پیشنهاد می دم.

kianesfahan
May 11th, 2018, 01:11
با سلام

سلام و درود .

بستگی به فروشگاهی که می خواهید راه اندازی کنید دارد .

اما پیشنهاد بنده وردپرس + ووکامرس هست .

برای سئو وردپرس هم می توانید از افزونه کاربردی زیر استفاده کنید :

افزونه WPKeyword | ابزار کلمات کلیدی گوگل برای وردپرس (http://1000nama.com/product/%d8%a7%d9%81%d8%b2%d9%88%d9%86%d9%87-wpkeyword-%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%84%d9%85%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af%db%8c-%da%af%d9%88%da%af%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%88/)

موفق باشید

Farid Saadat
May 11th, 2018, 01:28
سلام،
واقع گرایانه و حرفه ای اگر بخوایید به موضوع نگاه کنید، سی ام اس شما کوچک ترین ارتباطی به سئو نداره... کیفیت سئو سایت شما 100% به شما وابسته هست و ارتباطی به سی ام اس شما نداره. برای تمامی سیستم های مدیریت محتوا به کرات افزونه های لازم وجود دارند.

با احترام.

aliasbahi
May 11th, 2018, 17:43
ووکامرس استفاده کن
پلاگینش زیاده و راحتم هستش