ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای 732 (Internal Server Error) در زمان ارتباط از طریق اینترنت با سرور

starplus
April 12th, 2018, 12:05
با سلام
من چند روزیه که با مشکلی روبرو شدم
یک سرور اختصاصی در محل کار خودم با آی پی ولید دارم که ارتباط سرور با اینترنت از طریق لیزلاین می باشد.
چند روزی هست که در زمان مشاهده صفحات سایت و معمولا در زمان submit کردن فرمها که از نوع post می باشند خطای Internal Server Error ظاهر می شه که با رفرش صفحه حل می شه.
و همچنین درخواست مورد نظر اصلا به سرور نمی رسه و این پیغام رو ISP و یا سوئیچ ها میدن.
نکته قابل توجه اینکه این خطا فقط بر روی پورت 80 مشاهده میشه و از زمانی که مجبور شدم روی پورت 8080 سرویس بدم مشکل رفع شده.
آیا سرویس اینترنت ایران این مشکل رو داره؟

wapmaster
April 12th, 2018, 14:49
با سلام و احترام
بنده نزدیک یک هفته این مشکل رو داشتم که حل شد خودش (مودم ایرانسل بود اینترنتم) با شاتل چنین مشکلی رو نداشتم توی اون روزایی که این خطا دریافت میشد .

پ.ن : کلیه خطا های 7xx مربوط به سرویس دهنده یا ارتباط کلاینت با سرویس دهنده اینترنت هست و برطرف میشه

starplus
April 12th, 2018, 16:14
با سلام و احترام
بنده نزدیک یک هفته این مشکل رو داشتم که حل شد خودش (مودم ایرانسل بود اینترنتم) با شاتل چنین مشکلی رو نداشتم توی اون روزایی که این خطا دریافت میشد .

پ.ن : کلیه خطا های 7xx مربوط به سرویس دهنده یا ارتباط کلاینت با سرویس دهنده اینترنت هست و برطرف میشه

ممنون
منم فعلا از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم. 4g . و با اینترنت دیگه ای تست نکردم

wapmaster
April 12th, 2018, 18:15
ممنون
منم فعلا از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم. 4g . و با اینترنت دیگه ای تست نکردم

بله ,بنده هم ایرانسل بود .این موارد جزئی هست و حل میشه .موفق باشید

SixthElement
October 23rd, 2018, 19:58
با سلام
من چند روزیه که با مشکلی روبرو شدم
یک سرور اختصاصی در محل کار خودم با آی پی ولید دارم که ارتباط سرور با اینترنت از طریق لیزلاین می باشد.
چند روزی هست که در زمان مشاهده صفحات سایت و معمولا در زمان submit کردن فرمها که از نوع post می باشند خطای Internal Server Error ظاهر می شه که با رفرش صفحه حل می شه.
و همچنین درخواست مورد نظر اصلا به سرور نمی رسه و این پیغام رو ISP و یا سوئیچ ها میدن.
نکته قابل توجه اینکه این خطا فقط بر روی پورت 80 مشاهده میشه و از زمانی که مجبور شدم روی پورت 8080 سرویس بدم مشکل رفع شده.
آیا سرویس اینترنت ایران این مشکل رو داره؟

سلام دوستان.

مدتیه منم شدید دچار این ماجرا هستم. عجیب اینه اصلا درخواست ها به سرور من نمی رسه.

راه حلی برای رفع این مشکل پیدا کردین تا بحال؟