ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل در whmcs

hossein033
April 12th, 2018, 06:21
سلام دوستان

از چند روز قبل هیچ ایمیلی از whmcs برای کاربرها ارسال نمی شه... قبلا" هیچ مشکلی نبود حدودا" از 3-4 روز قبل این مشکل به وجود آمده
مشکل از whmcs نیست چون توی تازیخچه ایمیل ها که چک می کنم لیست همه ایمیل های ارسال شده هست.. بعد از ارسال هر ایمیل هم whmcs پیام ارسال موفق آمیز ایمیل را نشون می ده... توی قسمت لوگ سیستم هم هیچ خطایی وجود نداره... ولی ایمیل های ارسال شده به دست کاربرها نمی رسه
من از phpmail استفاده می کردم... برای اطمینان از smtp گوگل هم استفاده کردم.. ولی باز هم مشکل حل نشد
دوستان کسی راه حلی داره؟

fadak
April 12th, 2018, 11:22
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز بخش اسپم ها رو بررسی کردید؟ ممکنه پیام ها اسپم شده باشه
از طرفی گزارش های phpmail یا smtp رو بررسی کنی که آیا ارسال انجام شده یا نه

پیروز باشید

hossein033
April 12th, 2018, 15:44
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز بخش اسپم ها رو بررسی کردید؟ ممکنه پیام ها اسپم شده باشه
از طرفی گزارش های phpmail یا smtp رو بررسی کنی که آیا ارسال انجام شده یا نه

پیروز باشید

بله پوشه اسپم را چک کردم هیچ ایملی ارسال نمی شه..از قسمت utilities system log همه لاگ ها را چک کردم هیچ اروری نیست ... احتمال زیاد مشکل از سروره.. چون دو تا whmcs مختلف با دو تا دامین مختلف روی این سرور نصبه برای هر دو سیستم whmcs ارسال ایمیل متوقف شده.. تا چند روز پیش هیچ مشکلی نبود... بدون مشکل همه ایمیل ها ارسال می شد... من این چند روزه هیچ تغییری هم توی سرور ندادم... مشکل از چی می تونه باشه ؟

m2020k2012
April 13th, 2018, 03:38
سلام دوستان

از چند روز قبل هیچ ایمیلی از whmcs برای کاربرها ارسال نمی شه... قبلا" هیچ مشکلی نبود حدودا" از 3-4 روز قبل این مشکل به وجود آمده
مشکل از whmcs نیست چون توی تازیخچه ایمیل ها که چک می کنم لیست همه ایمیل های ارسال شده هست.. بعد از ارسال هر ایمیل هم whmcs پیام ارسال موفق آمیز ایمیل را نشون می ده... توی قسمت لوگ سیستم هم هیچ خطایی وجود نداره... ولی ایمیل های ارسال شده به دست کاربرها نمی رسه
من از phpmail استفاده می کردم... برای اطمینان از smtp گوگل هم استفاده کردم.. ولی باز هم مشکل حل نشد
دوستان کسی راه حلی داره؟
سلام
در تلگرام در تماس باشید بررسی کنم
ایدی در امضا هست

arminkit1
April 13th, 2018, 11:38
سلام دوستان

دوستان کسی راه حلی داره؟

سلام، آی پی ایمیل رو چک کنید که توی اسپم لیست نیستید .

farhadhelix
April 13th, 2018, 21:18
سلام دوستان

دوستان کسی راه حلی داره؟

سلام

موردتون باید بیشتر بررسی بشه

از طریق تلگرام در ارتباط باشید حل کنیم موضوع رو براتون

http://t.me/tsiran

Farid Saadat
April 13th, 2018, 21:47
سلام،
بررسی کنید mail.domain.com اس اس ال ولید داشته باشه. یحتمل از اون باشه مشکل.

با احترام.

hossein033
April 13th, 2018, 23:40
سلام،
بررسی کنید mail.domain.com اس اس ال ولید داشته باشه. یحتمل از اون باشه مشکل.

با احترام.

ممنون جناب خوشبختانه مشکل smtp حل شده.. ssl را تبدیل کردم به tls مشکلش حل شد
الان یک مشکل دیگه ای که دارم در مورد ارور های php هست روی صفحات index.php ارور زیر را می گیرم .. وقتی این صفحات را از فایل اصلی whmcs دو مرتبه آپلود و overwrite می کنم برای چند ساعتی درست می شه ولی بعد از چند ساعت ( مخصوصا" ساعت 12 شب به بعد) دو مرتبه این ارور ظاهر می شه

index.php corrupted
چند روز گذشته هیچ چیزی را توی سرور تغییر ندادم... دیسک فضای کافی داره.. ورژن php یا php handler هم تغییر نکرده
چطوری می شه این مشکل را رفع کرد؟ یا علتش از چی می تونه باشه؟

Farid Saadat
April 13th, 2018, 23:55
ممنون جناب خوشبختانه مشکل smtp حل شده.. ssl را تبدیل کردم به tls مشکلش حل شد
الان یک مشکل دیگه ای که دارم در مورد ارور های php هست روی صفحات index.php ارور زیر را می گیرم .. وقتی این صفحات را از فایل اصلی whmcs دو مرتبه آپلود و overwrite می کنم برای چند ساعتی درست می شه ولی بعد از چند ساعت ( مخصوصا" ساعت 12 شب به بعد) دو مرتبه این ارور ظاهر می شه

index.php corrupted
چند روز گذشته هیچ چیزی را توی سرور تغییر ندادم... دیسک فضای کافی داره.. ورژن php یا php handler هم تغییر نکرده
چطوری می شه این مشکل را رفع کرد؟ یا علتش از چی می تونه باشه؟
سلام،
این ارور برای ناقص بودن فایل هست. یکبار مجدد فایل هارو از سایت اصلی دانلود کنید و مجدد بررسی کنید.

با احترام.