توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه خارجی نیاز دارم (لطفاً راهنمایی کنید)!!
ColdWorld
April 10th, 2018, 19:15
دوستان خواهشاً راهنمایی کنید بنده رو!
نیازه به درگاه بین المللی دارم برای سایت آپلودسنر، چندتا درگاه ثبت نام کردم مثل 2checkout, payssion stripe.net اینا همشون برای خروج پول از سایت Bank Account نیاز دارن. الان من یه درگاه بخوام که پول رو راحت ازش خارج کنم باید چه کنم؟
dow
April 10th, 2018, 19:21
پرفکت مانی
ColdWorld
April 10th, 2018, 19:24
پرفکت مانی
نه دوست عزیز اینا که متودای بسیار کم استفاده هستن تو اروپا و دنیا. کسی با این زیاد پرداخت نمیکنه. درگاه های مستر کارت و یاندکس مانی وب مانی اینارو میخواستم. حالا تو این سایتا هم ثبت نام و وریفایش مصیبتیه برای خودش
ParsWebIT
April 11th, 2018, 02:02
شاید این کارتون رو راه بندازه
http://yekpay.com/
ColdWorld
April 11th, 2018, 02:06
شاید این کارتون رو راه بندازه
http://yekpay.com/
بله اینو دوستان معرفی کردن ظاهرا کامزداشون فضایی هست و ماژول برای سیستم xfilesharing ندارن که در حال صحبت هستم باهاشون.
پ.ن : دوستان عزیز دیگر هم به یاری سبزتان نیاز داریم.
dow
April 11th, 2018, 06:38
نه دوست عزیز اینا که متودای بسیار کم استفاده هستن تو اروپا و دنیا. کسی با این زیاد پرداخت نمیکنه. درگاه های مستر کارت و یاندکس مانی وب مانی اینارو میخواستم. حالا تو این سایتا هم ثبت نام و وریفایش مصیبتیه برای خودش
پرفکت مانی دردسرش نسبت به بقیه کم تره وگرنه اگر دردسر بسته شدن اکانت و امثالهم براتوون مهم نیست میتونید از پیزا یا پی پال یا اوکی پی یا اسکریل استفاده کنید.
بیت کوین هم بد نیست.
majidisaloo1
April 13th, 2018, 10:45
اگر مقدار تراکنش های شما بالا باشد میتوانیم در اختیارتان قرار بدهیم اما با تراکنش های کم ارزش ریسک ندارد.
بالا منظوربیش از 10 هزار دلار در ماه است .
arminkit1
April 13th, 2018, 11:34
دوستان خواهشاً راهنمایی کنید بنده رو!
نیازه به درگاه بین المللی دارم برای سایت آپلودسنر، چندتا درگاه ثبت نام کردم مثل 2checkout, payssion stripe.net اینا همشون برای خروج پول از سایت Bank Account نیاز دارن. الان من یه درگاه بخوام که پول رو راحت ازش خارج کنم باید چه کنم؟
سلام
مستقیم از پی پال استفاده کنید، یه اکانت وریفای شده ثبت کنید به سایتتون استفاده کنید.
کلا ارزتون هم همه جا خریدار داره