دوستان من یه سایت وردپرسی داشتم که بعد از مدتها بک اپش بدستم رسید
الان میخوام پستهایی که رو سایت قدیمی داشتم به سایت جدیدی که ساختم انقال بدم کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری پستها به سایت جدید منقل کنم
vpgroup
April 9th, 2018, 13:49
با سلام و احترام
برای اینکار در نسخه اصلی وردپرس که قصد انتقال دارید پست ها و تصاویر رو برون ریزی نمایید سپس در هاست جدید و وردپرس جدید درون ریزی بفرمایید
موفق باشید
m.khani
April 9th, 2018, 13:52
الان سایت قدیمی ندارم فقط بک اپش دارم
چجوری پستها را بیارم سایت جدید که به مشکل بر نخورم
vpgroup
April 9th, 2018, 13:55
الان سایت قدیمی ندارم فقط بک اپش دارم
چجوری پستها را بیارم سایت جدید که به مشکل بر نخورم
با سلام و احترام
اگر بکاپ رو ریستور نکرده باشید گزینه اول راه کارتون نیست شما باید دیتابیس رو از پوشه بکاپ به دیتابیس هاست جدید که وردپرس جدید هست ریستور بفرمایید
برای اینکار اگر کاربر هستین و دسترسی یوزر دارین فایل دیتابیس رو بفرستین برای پشتیبان هاست وبفرمایید ریستور کنند . بعد از ریستور مطالبی که نیاز هست حذف شوند را حذف نمایید
موفق باشید
SaeedFazlollahzadeh
April 9th, 2018, 14:30
می تونید یه کار کنید:
یه ساب دامین تست بسازید و بکاپ دیتابیس+فایل ها رو روی این ساب دامین ریستور کنید
بعد یه سایت اصلی بسازید روی دامنه مورد نظر
حالا از دیتابیس قبلی این تیبل ها رو بکاپ بگیرید
taxonomy
user
حالا همین تیبل هایی که بالا گفتم رو از دیتابیس جدید حذف کنید
بعد بکاپ این چهار تا تیبل قدیمی رو توی دیتابیس جدید ایمپورت کنید
بعد هم از پوشه wp-content قدیمی باید حداقل سه تا پوشه ی plugins و themes و uploads رو move بدید به سایت جدید تا فایل ها و پلاگین و تم رو داشته باشید
ولی ساده ترش همون هست که کلا بکاپ رو ریستور کنید (دیتابیس+فایل)
m.khani
April 9th, 2018, 16:55
با ساب دامین الان سایت قدیم اوردم بالا ولی متاسفانه هیچ پستی توش نیست خالیه همش برا برون ریزی درون ریزی
بنظرتون هاستینگ میتونه برام این کارو انجام بده؟؟
http://bk.kord-filegsm.ir
در ضمن نمیخوام سایت جدید با مشکل بر بخوره چون تو سایت جدید هم پست دارم
SaeedFazlollahzadeh
April 9th, 2018, 17:21
بکاپ اگه سالم باشه همه چیز رو باید به درستی نشون بده.
اما در مورد مطالب سایت جدید، آی دی مطالب قدیمی و جدید نباید تداخل داشته باشند فقط.
مربوط به تیبل post هست
m.khani
April 9th, 2018, 17:32
پستهایی که قبلا گذاشتم 2017 تو بک اپ موجوده ولی الان که سایت از ساب دامین اوردم بالا پستهای قدیمی نشون نمیده فقط پوشه 2018 موجوده
؟؟؟؟؟؟
بصورت دستی هم پوشه های 2017 را کپی کردم تو پوشه 2018 ولی بازم نشون نمیده
m.khani
April 10th, 2018, 10:09
هر چی اموزش تو سایتها بوده رفتم ولی متاسفانه یه آموزش جامع نبوده کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
jamal
April 10th, 2018, 15:32
هیچ کس از دوستان به این بنده خدا نگفت که اول ببینه که نوع نسخۀ پشتیبانی که داره چیه؟!!!
اگه نسخه پشتیبان از کنترل پنل (سی پنل یا دایرکت ادمین یا ...) گرفته شده، باید اول از حالت فشرده خارج بشه، بعد یکی یکی موارد دلخواه ازش برداشته بشه.
اگه نسخۀ پشیتبان از CMS گرفته شده یا حتی به صورت فایل DataBase هست، باید به روش مناسب برگردانی انجام بشه.
ولی چیزی که در کل باید بهش توجه داشته باشید اینه که؛
شما برای برگرداندن پست های سایت قدیمی روی سایت جدید که خودش محتوا داره، بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که، اول یک سایت تستی وردپرس بسازید و بکاپ رو روی اون بالا بیارید.
بعد با افزونه از نوشته های سایت خروجی بگیرید و روی سایت جدید درون ریزی کنید.
این طوری نیاز به دست بردن توی پایگاه داده و این طور کارا نیست.
راحت تر هم هستید.
موفق باشید...
SaeedFazlollahzadeh
April 10th, 2018, 15:36
جناب خانی اگر تا روز جمعه یا شنبه مشکل تون رفع نشد، با تلگرام بنده در تماس باشید ببینم می تونم رفعش کنم یا خیر.
m.khani
April 12th, 2018, 11:45
جناب خانی اگر تا روز جمعه یا شنبه مشکل تون رفع نشد، با تلگرام بنده در تماس باشید ببینم می تونم رفعش کنم یا خیر.
سلام دوست عزیزم
همیشه شما به ما لطف داشتی
ممنونم
m.khani
April 19th, 2018, 18:31
دوستان متاسفانه هنوزم مشکل من حل نشده
کسی میتونه کمکم کنه
my-host.site
April 19th, 2018, 20:24
سلام / اگر تمایل داشته باشید در تلگرام با بنده در تماس باشید
1wp.ir
April 25th, 2018, 22:29
دوستان من یه سایت وردپرسی داشتم که بعد از مدتها بک اپش بدستم رسید
الان میخوام پستهایی که رو سایت قدیمی داشتم به سایت جدیدی که ساختم انقال بدم کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری پستها به سایت جدید منقل کنم
چون دقیقا نگفتید بک آپ شما از چه نوعی هست از سی پنل هست و یا فقط از دیتابیس سایت ؟ احتمالا باید از سی پنل باشه که شامل دیتابیس به اضافه تمام پوشه های وردپرس و فایل های آپلود شده هست.
در مورد فایل های آپلود شده کافی هست که فایل ها رو توی همون پوشه آپلود کنید .
منتها احتمال میدم در موقع ایمپورت کردن پست ها به مشکل بر بخورید و اون مشکل برای آی دی های مشابه برای پست های وب سایت قبلی و وب سایت جدید هست. و همینطور باید این رو در نظر بگیرید چون بعضی مقادیر جداول دیتابیس به زبان فارسی هستن در موقع ایمپورت کردن وسط کار به ارور بر بخورین و ایمپورت جداول ناقص بمونه.
همونطور که دوستمون توی صفحه اول گفتن شاید بهتر باشه یه سابدومین بسازید و از طریق ابزار درون ریزی خود وردپرس پست ها رو از سابدومین بخونه و به وب سایت جدید بیاره.
فقط برای اطمینان از اینکه مشکلی برای وب سایت جدید ایجاد نشه، پیشنهاد می کنم یه سابدومین دیگه هم درست کنید و دیتابیس سایت جدید رو وارد اون کنید و اول امتحان کنید که ببینید شدنی هست و مشکل ساز نیست بعد روی وب سایت اصلی انجام بدید.
نهایتات اگر هر کدوم از روش های بالا انجام نشد نهایتا اگر تعداد پست ها زیاد نیست ، پست ها رو از سابدومین به وب سایت اصلی کپی کنید . اینطوری اگر نیاز به اصلاح و یا تغییراتی و به روز رسانی باشه می تونید انجام بدید.