PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه هاست ویندوز

ELENOR
April 7th, 2018, 21:32
سلام من الان یه وی پی اس ویندوز دارم
VPS Windows 2012 r2
با رم 6 گیگ
میخوام هاست ویندوز توش بسازم و بفروشم
باید چیکار کنم کسی هست راهنمایی کنه؟

negarnovin
April 8th, 2018, 13:03
سلام شما می بایستی پلسک plesk کنترل پلسک را نصب و کانفیگ کنید در ضمن پلسک لایسنس هم داره می بایستی لایسنس هم ماهیانه خریداری کنید
بعد که نصب و کانفیگ کردید می توانید پکیج بسازید و اقدام به فروش هاست ویندوز کنید!

IGulf
April 8th, 2018, 22:33
جهت اینکار شما میتوانید هاست ویندوز بفروشید. پنل هایی که میتوانید کانفیگ کنید: وب سایت پنل - پلسک

ashkan.solutions
April 9th, 2018, 18:31
سلام من الان یه وی پی اس ویندوز دارم
VPS Windows 2012 r2
با رم 6 گیگ
میخوام هاست ویندوز توش بسازم و بفروشم
باید چیکار کنم کسی هست راهنمایی کنه؟

۱- در ابتدا به شما پیشنهاد می شود از ویندوز سرور ۲۰۱۶ استفاده کنید.
۲- به هیچ عنوان برای ویندوز سراغ کنترل پنل پلسک نروید. ما به شما پیشنهاد SolidCP را می دهیم. به میزان بسیار زیادی آزمایش خود را پس داده است. (این کنترل پنل بی نظیر کاملا رایگان هم هست)
۳- شما می بایست بر روی سرور خود مراحل نصب و راه اندازی کنترل پنل را طی نمایید و سپس شروع به ایجاد پلان کنید و Customer ایجاد کرده و هر پلان را به آنها تخصیص دهید.
۴- در صورت تمایل نیاز به یک وب سایت با WHMCS دارید تا بتوانید از طریق آن پرداخت آنلاین و CRM داشته باشید و همچنین پروسه ی ایجاد سرویس میزبانی را خودکار کنید.

انجام موارد فوق یک پروسه ی طولانی و پیچیده است. بهتر است با یک شرکتی یا شخصی در ارتباط باشید تا یا مراحل نصب و کانفیگ را برای شما انجام دهند یا اینکه شما را گام به گام راهنمایی کنند تا انجام دهید.